be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Neosurf Kaarten

  Neosurf is een innovatieve online betaalmethode waarmee je veilig online aankunt doen bij aangesloten game- en amusement sites wereldwijd!

  Neosurf Kaarten

Neosurf Kaarten

7 resultaten
neosurf-kaart-5
Bezorgd per e-mail

Neosurf Kaart €5

€ 5,00
neosurf-kaart-10
Bezorgd per e-mail

Neosurf Kaart €10

€ 10,00
neosurf-kaart-15
Bezorgd per e-mail

Neosurf Kaart €15

€ 15,00
neosurf-kaart-20
Bezorgd per e-mail

Neosurf Kaart €20

€ 20,00
neosurf-kaart-30
Bezorgd per e-mail

Neosurf Kaart €30

€ 30,00
neosurf-kaart-50
Bezorgd per e-mail

Neosurf Kaart €50

€ 50,00
neosurf-kaart-100
Bezorgd per e-mail

Neosurf Kaart €100

€ 100,00
Neosurf 20th Anniversary Logo

Ben je op zoek naar de handleiding van Neosurf Gift Cards? Je kunt hem nu hierboven vinden, door op een willekeurige Gift Card te klikken en het tabblad 'Inwisselinstructies' te selecteren.

Wat is Neosurf?

Neosurf is een innovatieve online betaalmethode waarmee je veilig online aankopen kunt doen. Neosurf kan het beste vergeleken worden met een digitale creditcard en is net zo eenvoudig te gebruiken als contant geld. Neosurf wordt door velen gezien als hét ideale middel om online betalingen te doen bij game- en amusement sites. Met Neosurf Online koop je met contant geld, of via een online betaling, een prepaid kaart code. Deze code kun je daarna gebruiken om via het internet producten en diensten te kopen bij meer dan 20.000 webwinkels.
Neosurf is opgericht in Parijs in 2004 en biedt met zijn cash vouchers en digitale portemonnees een zeer veilige, gebruiksvriendelijke ervaring. Hun uitzonderlijke gebruikersinterface, in combinatie met Neosurf's toewijding aan uitstekende service, heeft hun wereldwijde bereik gestimuleerd. Ze zijn aanwezig in 74 landen verspreid over zes continenten en met de recente lancering van een portemonnee waarin gamers centraal staan, hebben ze veel te vieren in 2024!

Neosurf secure Pincode

Hoe kan ik een Neosurf kaart gebruiken als betaalmiddel?

Neosurf is eenvoudig en praktisch! Een Neosurf kaart als betaalmiddel gebruiken doe je als volgt:

 1. Schaf een Neosurf prepaid kaart aan via onze webwinkel;
 2. Ontvang de 10-cijferige Neosurf Code per mail;
 3. Ga naar de webshop waar je het Neosurf tegoed wilt besteden, kies de betaalwijze Neosurf en voer vervolgens de tiencijferige Neosurf opwaardeercode in;

Het resterend saldo dat na de aankoop wellicht overblijft kan worden overgedragen naar een andere Neosurf Card. Het maximale bedrag dat kan worden overgedragen is € 250,-.

Waar kun je met Neosurf betalen?

Klik hier en bekijk het overzicht van webshops waar je met Neosurf kunt betalen.

Hoe kan ik een Neosurf prepaid code kopen?

Neosurf kaarten koop je snel en betrouwbaar bij Gamecardsdirect! Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, dus je kunt je Neosurf tegoed aanschaffen wanneer het jou uitkomt. Bestellen doe je gewoon vanuit thuis via het internet! Bij Gamecardsdirect kun je Neosurf Cards kopen in de volgende waarden:

Online bestellen is gemakkelijk. Volg de onderstaande stappen en de Neosurf Code ligt binnen no time in jouw mailbox:

 1. Leg de Neosurf Kaart in het winkelmandje;
 2. Voer je gegevens in;
 3. Kies een betaalmogelijkheid uit het overzicht met betaalmethodes;
 4. Reken de Neosurf Card af;
 5. De Neosurf opwaardeer code wordt direct per e-mail naar je toegezonden!

Neosurf is een veilige en eenvoudig te gebruiken betaalmethode. Je kunt de Neosurf kaarten direct als betaalmethode gebruiken of om tegoed aan je account toe te voegen.

Met een Neosurf Card kun je makkelijk betalen voor (online) games en andere diensten door de code die je per e-mail van ons hebt ontvangen in te voeren.

Je kunt een Neosurf kaart heel eenvoudig en veilig in de webshop van Gamecardsdirect aanschaffen. Ga naar Giftcards > Pre-paid credits > Neosurf en kies zelf een digitale kaart met de waarde die jij wilt hebben.

Je kunt een Neosurf Card gebruiken om je Neosurf-tegoed op te waarderen. Ga naar Myneosurf.com en log in op je account. Klik op de knop ‘Storten’ en kies dan Neosurf. Volg de verdere instructies en voltooi de transactie.

Je kunt het saldo van je Neosurf account eenvoudig controleren door naar neosurf.com. Je ziet dan rechts bovenaan het scherm de optie om je kaartsaldo op te vragen.

Als je een account op Myneosurf.com hebt aangemaakt is het mogelijk om meerdere Neosurf kaarten te gebruiken. Je kunt dan elke kaart toevoegen door op ‘Storten’ te klikken en de codes in te voeren.

Je kunt een Neosurf voucher op twee manieren verzilveren. De eerste manier is door het tegoed op de kaart toe te voegen aan je My Neosurf-account. De tweede manier kan worden uitgevoerd door naar een website naar keuze te gaan en tijdens het betaalproces te kiezen voor Neosurf als betaalmethode. Je vult dan de 10-cijferige code in en kunt daarmee het tegoed op je kaart gebruiken om af te rekenen.

De volgende casino’s accepteren Neosurf als betaalmethode: Everest Poker, Netbet, Turbopoker en PMU.

Het kan soms gebeuren dat je e-mail provider bij de ontvangst van je e-mail vertraging heeft. Wacht a.u.b. eerst even als je je code niet hebt ontvangen en check je spam map. Heb je nog steeds geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met onze Customer Support voor hulp.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.