be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Algemene voorwaarden

Geen juridisch taalgebruik, maar gewoon heldere, duidelijke taal!

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Artikel 1
Wij zijn Gamecardsdirect B.V., The One-Stop Gift Card Shop! Je kunt ons bereiken via:

Bellen: Nederland: +31 (0)85-0477536 / België: +32 (0)784 82 369

Mailen: [email protected]

Langskomen is helaas niet mogelijk, wij hebben namelijk geen fysieke winkel.

Maar mocht je ons per post willen contacteren, gebruik dan dit adres:


Beersdalweg 93
6412 PE Heerlen
Nederland

We zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur

Je kan ons 7 dagen per week e-mailen, wij zullen altijd zo snel mogelijk antwoorden geven op jouw vragen, met een maximum antwoordtijd van 2 dagen.
Bestellen kan 24/7; we zijn per slot van rekening een webwinkel.

Voor als je van lange nummers houdt:

Ons KvK-nummer: 55457223
Ons BTW-nummer: NL851721503B01

Definities

Artikel 2
We hebben in de tekst geprobeerd de voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden. Het is dus niet nodig dat we je om de oren te slaan met allerlei moeilijke definities of onbegrijpelijk taalgebruik.

TOEPASSELIJKHEID

Artikel 3

Wij doen ons best deze Algemene Voorwaarden onder jouw aandacht te brengen, er staat namelijk in wat wij voor jou doen en wat we van jou verwachten als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. Soms bieden wij aparte voorwaarden aan bij een product, óók dan gelden deze Algemene Voorwaarden, tenzij deze in strijd zijn met de algemene voorwaarden van onze partners en leveranciers.

HET AANBOD

Artikel 4
We vertellen je wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, wat het kost en of je het kunt ruilen. Dat is onze belofte!

WAARSCHUWING

Wij doen ons best om fraude te voorkomen, maar dat lukt niet altijd.

Let op! Wij merken dat oplichters steeds slimmer worden. Als je bij Gamecarsdirect een bestelling plaatst, dan is het betreffende digitale product enkel voor jou bestemd, en niet voor niemand anders.

Er worden helaas steeds vaker slimme trucjes verzonnen om jou toch de codes afhandig te maken. Werk daar niet aan mee! Als je jouw unieke code aan iemand anders geeft, krijg je de waarde van het product niet meer terug. Wij kunnen je de code ook niet opnieuw toesturen. Een van die trucjes die fraudeurs gebruiken: de oplichter reageert op een advertentie waarin jij iets te koop hebt gezet op een doorverkoop website. De oplichter vraagt jou om jouw pakketje verzekerd te verzenden. Daarvoor is het volgens de fraudeur nodig dat jij een giftcard koopt bij Gamecardsdirect. Voor het verzekerd verzenden is een giftcard helemaal niet nodig. Let daarom goed op wat diegene van je vraagt en neem bij twijfel eerst contact op met de fraudehelpdesk van jouw regio!.

DE OVEREENKOMST

Artikel 5

Je doet online zaken met ons in een veilige webomgeving, gebouwd en onderhouden door de specialisten van een derde partij. Als je een bestelling bij ons plaatst, krijg je de code direct per e-mail. Er zijn een aantal uitzonderingen als je een andere betaalmethode gebruikt. Lees er meer over bij onze betaalmethoden-pagina.

Je mag onze producten en websites niet gebruiken voor illegale doeleinden of om wetten te overtreden in jouw rechtsgebied.

Inwisselinstructies en andere informatie over het product kan je vinden op onze site.

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van onze websites. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van onze websites de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door ons gecreëerde website. Wij wijzen hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op onze website verwijzen. De gegevens op onze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. Wij geven geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de sites en zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door ons uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van onze website. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van ons zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze site of bronnen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

HERROEPINGSRECHT

Artikel 6

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen refund wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of gamecard. Bij alle andere producten geld dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaidtegoeden en cryptovaluta.

Indien wij vermoeden dat er sprake is van fraude, kunnen we dankzij onze veiligheidsmaatregelen in de meeste gevallen bestellingen tegenhouden en terugboeken.

In dit geval worden er bij de refund 10% annuleringskosten in rekening gebracht. Er worden namelijk door ons onkosten gemaakt voor het tegenhouden en terugboeken van betalingen die vermoedelijk frauduleus zijn. Houd er rekening mee dat, wanneer je de bestelling reeds hebt ontvangen, er geen refund meer kan worden aangemaakt.

VERPLICHTINGEN TIJDENS BEDENKTIJD

Artikel 7

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

VERPLICHTINGEN VAN GAMECARDSDIRECT B.V. BIJ HERROEPING

Artikel 8

Zodra je binnen je bedenktijd aan ons aangeeft dat je de order wenst te annuleren, doen wij het volgende: We sturen na ontvangst van jouw annulering een bevestiging en maken een refund aan. Je ontvangt je betaling binnen 3 tot 5 dagen terug.

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

Artikel 9

Zoals eerder aangegeven in artikel 6, kun je de volgende digitale content niet annuleren of terugsturen: Portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaidtegoeden en cryptovaluta. Daarnaast kunnen wij gebruikte codes ook niet terugnemen. Wel zo logisch ;)

DE PRIJS

Artikel 10

Zie artikel 4. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. De eventuele service- en transactiekosten staan altijd vermeld voordat je de bestelling afrondt. Dit kun je zien aan het totaalbedrag in je winkelmandje bij het afrekenen.

CONFORMITEIT EN GARANTIE

Artikel 11

Zie artikel 4. Je hebt recht op een goed product, punt. Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet. https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website (https://www.gamecardsdirect.com). Hoewel we met zorg aandacht besteden aan de content van onze webshop, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Gamecardsdirect B.V. is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door ons gecreëerde webshop. Gamecardsdirect B.V. wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op onze website verwijzen. De gegevens op onze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. Gamecardsdirect B.V. is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door ons uitdrukkelijk afgewezen. Uiteraard doet Gamecardsdirect B.V. zijn uiterste best om te zorgen dat de website altijd bereikbaar, foutloos en ononderbroken functioneel is, echter kan dit niet worden gegarandeerd, denk hierbij o.a. aan updates van ons systeem en menselijke fouten die hoe nauwlettend er ook te werk wordt gegaan, onoverkomelijk zijn. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Gamecardsdirect B.V. zijn slechts opgenomen ter informatie voor jou als bezoeker van onze webshop. Gamecardsdirect B.V is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, de inhoud, advertenties, producten of andere zaken van deze sites of bronnen en is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

LEVERING EN UITVOERING

Artikel 12
Wij doen ons best om jou goed van dienst te zijn. Als we een door jou besteld product niet meer kunnen leveren, krijg je je geld terug of ontvang je een vervangende code. De digitale producten worden altijd per e-mail verzonden.

Wanneer wij jouw betaling succesvol ontvangen hebben sturen wij je bestelling direct per e-mail. In uitzonderlijke gevallen controleren wij jouw bestelling handmatig en duurt het iets langer. Indien dit het geval is, streven wij ernaar om je bestelling tijdens onze openingstijden binnen 24 uur per e-mail naar je te sturen.

BETALING

Artikel 13

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

KLACHTENREGELING

Artikel 14

Heb je een klacht? We doen er alles aan om je te helpen. Om dit zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen, geef het zo snel mogelijk aan via onze Customer Support. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, en vermeld je ordernummer en e-mailadres indien van toepassing. Uiterlijk binnen 2 dagen ontvang je van ons een antwoord. We helpen je direct of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om je op de meest passende manier te helpen.

GESCHILLEN

Artikel 15.
Komen we er echt niet uit? Dan kan je besluiten de zaak binnen twaalf maanden voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/thuiswinkel/ Als je hiervoor kiest, vinden wij dat oprecht jammer, maar we respecteren je keuze.

Let op: indien je een geschil indient via onze betaalprovider, komen onze verplichtingen als verkoper te vervallen. Chargebacks en geschillen kunnen dan alleen opgelost worden via de betaalprovider. Neem daarom altijd eerst contact op met onze klantenservice als je vragen of problemen hebt met jouw bestelling!

AANVULLENDE OF AFWIJKENDE BEPALINGEN

Artikel 16.
Dit waren onze Algemene Voorwaarden. Lekker duidelijk, toch? Als wij in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website. We zorgen er sowieso voor dat veranderingen niet nadelig zijn voor jou.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.