be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Ncoins

    Met NCoins kun je in-game aankopen doen bij NCSoft games zoals Blade&Soul. Koop nu je NCoins bij Gamecardsdirect.

    Ncoins

NCoins

5 resultaten
ncoin-500
Bezorgd per e-mail

NCoin 500

€ 5,00
ncoin-1000
Bezorgd per e-mail

NCoin 1000

€ 10,00
ncoin-2000
Bezorgd per e-mail

NCoin 2000

€ 20,00
ncoin-5000
Bezorgd per e-mail

NCoin 5000

€ 50,00
ncoin-10000
Bezorgd per e-mail

NCoin 10.000

€ 100,00
NCoins

Over de NCSoft NCoins

De NCSoft NCoins zijn digitale in-game valuta voor het spel Blade & Soul van NCSoft. Door de code te gebruiken die je bij Gamecardsdirect hebt gekocht, worden NCoins toegevoegd aan het NCSoft-account, waardoor de speler in-game valuta in zijn spel kan krijgen. Een prepaid code is een eenvoudige, snelle en gemakkelijke manier om je account op te waarderen zonder dat je je creditcardgegevens hoeft te delen.

Wat is Blade and Soul?

In Blade & Soul ervaren spelers de online RPG-wereld met een focus op mythologie en martial arts-gevechten. Kies je favoriet uit 4 rassen en 14 klassen en maak je klaar om je tegenstanders te slaan en naar de vergetelheid te schoppen. NCoins kunnen worden gebruikt om nuttige voorwerpen in het spel te kopen, of zelfs om een abonnement te nemen op het Prepaid Premium Membership. Ben je klaar om de ultieme Master te worden en wraak te nemen?

Gebruik Ncoins op de Blade and Soul Battle Pass

Een uitstekende manier om NCoins uit te geven is aan de Blade and Soul Battle Pass. Als je er niet mee bekend bent, is dit een leuk in-game evenement in Blade and Soul dat je personage een reeks missies biedt die in moeilijkheidsgraad oplopen voor extra beloningen. Spelers kunnen items kopen in de Hongmoon Store om hen te helpen met de Battle Pass, zoals het Battle Pass Launch Package, de Battle Plaque en Battle Potions.

Vervallen mijn NCoins?

Nee, NCoins vervallen niet en blijven geldig zolang de ontwikkelaar van de spellen, NCSoft, actief is.

Zullen mijn NCoins werken met andere NCSoft-spellen?

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Technisch gezien zijn NCoins wereldwijd geldig, maar door licentieproblemen in de Europese regio werken ze alleen voor het spel Blade & Soul als je een Europese account hebt. Als je daarentegen een Amerikaanse account hebt, werken onze codes ook prima in andere NCSoft-spellen, zoals Aion of Lineage II. Alleen... niet in Europa, sorry.

NCoins

Welke NCoin waarden zijn beschikbaar bij Gamecardsdirect

Hier bij Gamecardsdirect is het mogelijk om NCoins te kopen in de volgende value packs:

Kan ik hier NCoins kopen?

Ja, en het kan niet eenvoudiger of veiliger! Selecteer eerst de hoeveelheid die je wilt. Plaats het product vervolgens in je winkelwagen, geef ons een paar gegevens over jou zodat we weten waar we je code naartoe moeten sturen en betaal ten slotte door een van de vele beschikbare opties te kiezen. Dat is alles, het proces is voltooid en we sturen de code meteen naar je e-mailadres. Als je de NCoins als cadeau koopt, vergeet dan niet dat je een gratis digitale cadeauverpakking kunt toevoegen en we sturen de code direct naar de ontvanger (je ontvangt een bevestiging).

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.