be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Ncoins

  Met NCoins kun je in-game aankopen doen bij NCSoft games zoals Blade&Soul. Koop nu je NCoins bij Gamecardsdirect.

  Ncoins

NCoins

5 resultaten
ncoin-400
Bezorgd per e-mail

NCoin 400

€ 5,45
ncoin-800
Bezorgd per e-mail

NCoin 800

€ 10,00
ncoin-1600
Bezorgd per e-mail

NCoin 1600

€ 20,00
ncoin-4000
Bezorgd per e-mail

NCoin 4000

€ 50,00
ncoin-8000
Bezorgd per e-mail

NCoin 8000

€ 100,00

Wat is een NCSoft NCoin prepaid card?

Met een NCoin prepaid card kun je in-game valuta aanschaffen in drie verschillende games van NCSoft: Aion, Lineage II en Blade & Soul. Met een NCoin Card is het niet nodig om je bank- of creditcardgegevens te koppelen aan je NCSoft-account. Het gebruik van een NCoin giftcard is simpel, snel en veilig! Als je bij Gamecardsdirect een NCoin Card koopt, kun je binnen enkele minuten al het in-game tegoed uitgeven aan coole content voor jouw favoriete spellen.

Hoe kan ik een NCSoft NCoin prepaid-code kopen bij Gamecardsdirect?

Een NCoin prepaid-code kopen bij Gamecardsdirect doe je snel, gemakkelijk en vooral veilig. Doorloop de volgende stappen:

 1. Kies voor welk bedrag jij een NCoin prepaid-code wil kopen en leg dit product in je winkelwagentje. Klik vervolgens op de knop “Veilig Bestellen”;
 2. Vul enkele persoonlijke informatiegegevens in;
 3. Kies met welke betaalmethode je wilt betalen en betaal voor je aankoop;
 4. Je ontvangt je prepaid-code binnen enkele ogenblikken in de inbox van je e-mail.

Waar kan ik NCoins voor gebruiken?

Je kunt NCoins gebruiken om in de volgende 3 games in-game content te kopen:

Aion

Aion is een MMORPG met veel single-player avonturen, intrigerende groep quests, uitdagende dungeons en epische gevechten. In deze game worden je NCSoft NCoins omgezet in Black Cloud Coins. Hiermee kun je de vetste in-game items kopen zoals: huisdieren, skins voor je playable character, extra opslagruimte, gereedschap, en nog veel meer…

Lineage II

Een uitgebreide MMORPG waarin jij als machtige krijger het lot van het rijk Aden beslist. Met NCoins kun je in de in-game Galleria allerlei items kopen om jouw Lineage II-ervaring nog leuker te maken. Denk aan sterke bepantsering, healing kits en Prestige Packs (voor degene die nóg meer goodies willen).

Blade & Soul

Een avonturenspel waarin gevechtskunsten en mythologie samenkomen in één game. In Blade & Soul kun je verschillende handige items kopen in de Hongmoon Store of je ervaring tot een hoger niveau brengen met een Prepaid Premium Membership. Je kunt heel eenvoudig een abonnement activeren met je NCoins-tegoed!

Hoe activeer ik mijn NCoin prepaid code?

Een NCoin prepaid code activeren is heel eenvoudig! Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen en je kunt al snel aan de slag met je in-game credit:

Let op: voor het verzilveren van NCoins heb je een NCSoft-account nodig, deze maak je hieraan!

 1. Ga hier naar “My Account” op de website van NCSoft;
 2. Klik op “Apply a Code” en vul de prepaid-code in;
 3. Klik op de knop “Activate”. Hierna zul je zien dat je prepaid-code beschikbaar is in het NCoin-tabblad;
 4. Klik nu op “Apply” om de prepaid-code te verzilveren;
 5. Nu je je prepaid-code hebt verzilverd kun je aan de slag gaan met je NCoins, te besteden bij de in-game store van NCSoft games.

Hoelang is een NCoin-code van NCSoft geldig?

Een NCoin-code is onbeperkt geldig, zolang NCSoft actief is.

Hoe kan ik contact opnemen met NCSoft?

Je kan contact opnemen met NCSoft door hierte klikken.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.