be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Apex Legends Coins

    Koop direct Apex coins en schaf de leukste items aan in de Apex Legends Store, zoals skins en Apex Packs!

    Apex Legends Coins

Apex Legends Coins

4 resultaten
1000-apex-legends-coins
Bezorgd per e-mail

Apex Legends 1000 Apex Coins

€ 9,99
2150-apex-legends-coins
Bezorgd per e-mail

Apex Legends 2150 Apex Coins

€ 19,99
4350-apex-legends-coins
Bezorgd per e-mail

Apex Legends 4350 Apex Coins

€ 39,99
6700-apex-legends-coins
Bezorgd per e-mail

Apex Legends 6700 Apex Coins

€ 59,99

Wat is Apex Legends?

Apex Legends is een online Battle Royale spel dat de afgelopen jaren de wereld heeft veroverd. Spelers werken samen in teams van 2 of 3 leden en vechten tegen andere teams in een steeds groter wordende ring, een soort The Hunger Games. Ze beginnen met een basisuitrusting en moeten op het veld betere uitrusting zien te vinden. De overwinning wordt behaald als er nog maar één ploeg over is. Als alternatief is er het speltype Arena, waarin twee teams het tegen elkaar opnemen in verschillende rondewedstrijden. Beide speltypen kunnen Ranked worden gespeeld, wat betekent dat je rankpunten krijgt of verliest afhankelijk van je resultaten en prestaties. Het is het perfecte spel om wat stoom af te blazen of om diepgaande, strategische gameplay te vinden.

Voor welk type gamer is Apex Legends?

Apex Legends is free-to-play, dus het is toegankelijk voor iedereen. Het is een geweldig spel voor zowel casual gamers die een leuke ervaring willen als competitieve gamers, en natuurlijk voor iedereen die daar tussenin zit. Omdat het een coöperatief spel is, is het noodzakelijk dat de vaardigheden van de teamleden elkaar aanvullen om de zwakke punten te minimaliseren en de sterke punten te versterken. Elk personage heeft zijn eigen pluspunten, dus spelers wordt altijd aangeraden om teamgenoten te vinden met vaardigheden die goed bij hun eigen vaardigheden passen. Apex Legends is het type spel dat je dagenlang kunt spelen en nog steeds nieuwe strategieën kunt ontdekken. Er zijn 23 personages, elk met een unieke set vaardigheden, dus het kan je jaren kosten om ze allemaal onder de knie te krijgen.

Waar kan ik Apex Coins voor gebruiken?

Apex Coins zijn de perfecte manier om je Apex Legends ervaring te verbeteren. Ze kunnen worden gebruikt op elk platform en elke versie van het spel. Je kunt er legends, skins en meer mee kopen in de in-game winkel. Er zijn honderden krachtige legends met hun eigen unieke persoonlijkheid en krachten, en duizenden coole cosmetische items om je personage aan te kleden.

Maar het beste wat je ermee kunt kopen is toch wel de Battle Pass. De Battle Pass is een systeem dat spelers beloningen biedt voor het spelen en voltooien van uitdagingen gedurende een vooraf bepaalde periode, een seizoen genaamd. Het is de ideale methode om je Apex Legends ervaring te verbeteren. Je kunt ook gewoon Apex Packs kopen, loot boxes waarmee je willekeurig verschillende soorten loot kunt verdienen, een soort loterij. Als je van risico's houdt, zijn ze misschien iets voor jou!

Welke soorten Apex Coins verkopen jullie?

Wij verkopen Apex Coins in de volgende pakketten:

Kan ik Apex Legends Coins kopen bij Gamecardsdirect?

Dat kan zeker. Selecteer eerst het aantal Apex Coins dat je wilt hebben. Plaats het geselecteerde product in je winkelwagen, geef ons een paar details over jou, zodat we weten waar we je code heen moeten sturen, en ten slotte betaal je door een van de vele beschikbare opties te kiezen. Dat is alles, het proces is voltooid en wij sturen de code onmiddellijk en veilig naar uw e-mailadres.

Apex Legends Coins

Koop Apex Legends Coins door op de onderstaande knoppen te klikken. Wij bieden in-game tegoed aan voor PlayStation, Xbox en Origin.

Wist je dat?

Je Playstation, Origin of Xbox tegoed kunt gebruiken om Apex Coins te kopen? Zo kun je de leukste skins en karakters kopen!

Apex Legends – de volgende stap in de Battle Royale-evolutie

EA heeft de handen ineengeslagen met Respawn Entertainment om een gratis Battle Royale-spel op de markt te brengen genaamd Apex Legends. Zonder voorafgaande marketingstuntswist Apex Legends binnen een week maar liefst 25 miljoen unieke spelers binnen te halen! Dat zegt al veel over het spel, en de gaming-community heeft bevestigd dat Apex Legends een zeer vermakelijk en uitdagend Battle Royale-spel is.

Maak kennis met de Legends

De meeste van jullie zullen ondertussen wel bekend zijn met de Battle Royale-speelwijze, maar Apex Legends wist iets extra’s aan het spel toe te voegen om zichzelf te onderscheiden. Je hebt namelijk keuze uit een groeiend aantal Legends, een groep cultureel diverse karakters, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, kwaliteiten en vaardigheden. De Legends zijn onderverdeeld in Offence, Defence en Support. Maar je zult met elke klasse moeten trainen, want je hebt niet altijd de eerste keuze bij het kiezen van een Legend!

Maak het nog leuker met Apex Coins

Het voordeel van een gratis spel is dat je de makers en verdere ontwikkelingen van het spel op een leuke manier kunt blijven steunen, namelijk door in-game credits aan te schaffen. Op deze manier kun je cosmetische items kopen, een nieuwe Legend unlocken of Apex Packs aanschaffen. In Apex Packs zitten 3 willekeurige goodies zoals een skin voor je karakter of wapen. Je verdient Apex Coins door goed te presteren in het spel, maar het is natuurlijk veel makkelijker én sneller om deze te kopen wanneer het jou uitkomt.

Koop Apex Legends op Xbox, PlayStation en Origin

Heb je besloten om Apex Coins aan te schaffen en Apex Legends nog leuker te maken? Je kunt heel gemakkelijk Apex Coins kopen in de Xbox Games Store, PlayStation Store en Origin Store. Je hoeft alleen maar tegoed aan te schaffen voor jouw Xbox-, PlayStation- of Origin-account met een game card! Gebruik de door jou aangeschafte code(s) om het tegoed op je account aan te vullen en Apex Coins aan te schaffen. Kijk in de volgende tabel om te zien hoeveel tegoed je nodig hebt voor Apex Coins. Speel je op de Xbox One of PlayStation 4? Dan zul je wel een Xbox Live Gold of PlayStation Plus abonnement nodig hebben.

Apex coins tabel
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.