be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • BlaBlaCar Bus

    Met BlaBlaCar Bus reis je goedkoop met de bus door Nederland en Europa vanaf €5 met gratis wifi en stopcontacten.

    BlaBlaCar Bus

BlablaBus

3 resultaten
blablabus-15
Bezorgd per e-mail

Blablabus €15

€ 15,00
blablabus-25
Bezorgd per e-mail

Blablabus €25

€ 25,00
blablabus-50
Bezorgd per e-mail

Blablabus €50

€ 50,00

BlaBlaBus (voorheen Ouibus) is een busvervoerssysteem dat je voor een kleine prijs naar verschillende locaties in Frankrijk en de rest van Europa brengt, zoals Londen, Milaan, Amsterdam en meer. Er zijn meer dan 1000 routes beschikbaar om uit te kiezen. Begin je reis in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Zwitserland, Luxemburg of Oostenrijk! Je reis kan vooraf geboekt worden via de BlaBlaBus website en betaald worden met een BlaBlaBus Gift Card.

Wat zijn BlaBlaBus Gift Cards?

Met een BlaBlaBus Gift Card kun je eenvoudig een BlaBlaBus ticket kopen voor je volgende bestemming. Het geld van de digitale kaart kan worden ingewisseld bij online aankoop van je ticket. BlaBlaBus Gift Cards zijn ook een mooi cadeau! Ken je iemand die graag in Europa rondreist of een aanstaande reis plant? Verras hem/haar dan met een BlaBlaBus Gift Card voor een veilige en comfortabele reis. Je kunt de volgende BlaBlaBus Gift Cards kopen bij Gamecardsdirect:

Wat zijn de voordelen van het gebruik van BlaBlaBus?

Reizen met BlaBlaBus is gemakkelijk, comfortabel en betaalbaar. Maar er zijn nog meer voordelen van het gebruik van BlaBlaBus voor je reizen door Frankrijk. BlaBlaBus biedt de volgende voordelen:

  • Directe aansluiting op het openbaar vervoer vanuit het centrum;
  • Gebruik van gratis wifi;
  • Verstelbare stoelen zodat je altijd comfortabel zit;
  • Oplaadpunten voor het opladen van je telefoon of laptop.

Je hebt tevens de mogelijkheid om 2 grote koffers en 2 kleine handtassen meenemen in de bus. BlaBlaBus biedt ook een grote toegankelijkheid voor jonge kinderen, ouderen en passagiers met een mobiliteitsbeperking.

Hoe koop ik een BlaBlaBus Gift Card bij Gamecardsdirect?

Het kopen van een BlaBlaBus Gift Card is heel eenvoudig in onze webshop. Voeg gewoon de gewenste cadeaubon toe aan je winkelmandje en ga naar de check-out pagina. Hier kun je jouw naam en e-mailadres invullen zodat we weten waar we de code naartoe moeten sturen. Selecteer een van onze vele betaalmethoden en voltooi de bestelling. De e-mail met de inwisselcode wordt toegestuurd zodra de betaling succesvol is verlopen.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.