be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Nintendo Switch Online

  Met Nintendo Switch Online haal je meer uit je Nintendo Switch-account en kun je online gamen met je vrienden, oude NES-spellen herleven en exclusieve producten kopen!

  Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online

3 resultaten
nintendo-switch-online-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 3 maanden

€ 7,99
nintendo-switch-online-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden

€ 19,99
nintendo-switch-online-12-maanden-family
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden Familie

€ 34,99

Wat is Nintendo Switch Online?

Nintendo Switch Online is een ledenservice van Nintendo om meer uit je Nintendo Switch account te halen. Je kunt bijvoorbeeld online gamen met je vrienden, oude NES-spellen herleven en exclusieve producten kopen. Dit en nog meer komt tot je beschikking als je een Nintendo Switch Online abonnement hebt.

De mogelijkheden van Nintendo switch Online

De belangrijkste functie van Nintendo Switch Online is de mogelijkheid tot online multiplayer. Zo kun je met games zoals Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros Ultimate en Splatoon 2 het opnemen tegen spelers wereldwijd of tegen je beste vrienden.

De NES emulator herleef de games van vroeger

Met de NES emulator van Nintendo Switch Online speel je de NES klassiekers van vroeger. Weet je nog de populaire oude Metroid games? Voor wie effe terug de tijd in wil gaan en zijn jeugd games nog eens wil spelen is de NES emulator een uitkomst. Daag je vrienden of kinderen uit met de strenge game regels van vroeger. Het zou je verrassen hoe goed je nog steeds bent, laat die moderne gamers maar eens zien hoe het echt moet!

Top 3 Game regels van vroeger

 • Meestal 3 levens zonder de optie om te saven;
 • Je health bar is klein, je moet een meester van ontwijken zijn;
 • Vrij weinig kansen om levens terug te verdienen of je health bar te vergroten.

De populaire Nintendo games van vroeger

Elke maand worden nieuwe games gereleased, dus check regelmatig de line-up voor de Nintendo Entertainment System. Deze old-school games zijn onder andere al te spelen op de Switch:
 • Balloon Fight;
 • Dr. Mario;
 • The Legend of Zelda;
 • Super Mario Bros. 3;
 • Donkey Kong.

Kosten en soorten Nintendo Switch Online-abonnementen

Individueel lidmaatschap (voor maximaal acht accounts)

 • 1 maand = €3,99
 • 3 maanden = €7,99
 • 12 maanden = €19,99

Familielidmaatschap (voor maximaal 8 accounts)

 • 12 maanden = €34,99

Welk lidmaatschap is het beste voor mij?

Ben je een actieve Nintendo Switch speler dan raden wij de 12 maanden abonnement aan, je hoeft dan voorlopig geen zorgen te maken of je nog toegang hebt tot de online diensten van Nintendo. Speel je zelden online omdat je voornamelijk single player games speelt of vrij weinig tijd hebt om games te spelen, dan raden wij de 1 maand of 3 maanden abonnement aan. Betaal alleen wanneer je de Nintendo’s online diensten nodig hebt.

Het voordeel van een Familielidmaatschap

De familielidmaatschap is een uitkomst voor de grote families die allemaal wel eens op de Nintendo Switch willen spelen. Geen ruzies meer met 1 account waar de save files van in de cloud staan die gedeeld moeten worden onder broers of zussen.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ en Handleidingen

Heb je nog vragen over bepaalde producten check onze FAQ-pagina. Lukt het niet om je product te activeren of in te wisselen check dan onze Handleidingen.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.