be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Nintendo Switch Online

  Met Nintendo Switch Online haal je meer uit je Nintendo Switch-account en kun je online gamen met je vrienden, oude NES-spellen herleven en exclusieve producten kopen!

  Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online

5 resultaten
nintendo-switch-online-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 3 maanden

€ 7,99
nintendo-switch-online-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden

€ 19,99
nintendo-switch-online-12-maanden-family
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden Familie

€ 34,99
nintendo-online-uitbreiding-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket 12 maanden

€ 39,99
nintendo-online-uitbreiding-12-maanden-fam
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket 12 maanden Familie

€ 69,99

Wat is Nintendo Switch Online?

Ben je op zoek naar de handleiding van Switch Online Gift Cards? Je kunt hem nu hierboven vinden, door op een willekeurige Gift Card te klikken en het tabblad "Inwisselinstructies" te selecteren.

Nintendo Switch Online is een ledenservice van Nintendo om meer uit je Nintendo Switch account te halen. Je kunt bijvoorbeeld online gamen met je vrienden, oude NES-spellen herleven en exclusieve producten kopen. Dit en nog meer komt tot je beschikking als je een Nintendo Switch Online abonnement hebt.

De mogelijkheden van Nintendo switch Online

De belangrijkste functie van Nintendo Switch Online is de mogelijkheid tot online multiplayer. Zo kun je met games zoals Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros Ultimate en Splatoon 2 het opnemen tegen spelers wereldwijd of tegen je beste vrienden.

De NES emulator herleef de games van vroeger

Met de NES emulator van Nintendo Switch Online speel je de NES klassiekers van vroeger. Weet je nog de populaire oude Metroid games? Voor wie effe terug de tijd in wil gaan en zijn jeugd games nog eens wil spelen is de NES emulator een uitkomst. Daag je vrienden of kinderen uit met de strenge game regels van vroeger. Het zou je verrassen hoe goed je nog steeds bent, laat die moderne gamers maar eens zien hoe het echt moet!

Top 3 Game regels van vroeger

 • Meestal 3 levens zonder de optie om te saven;
 • Je health bar is klein, je moet een meester van ontwijken zijn;
 • Vrij weinig kansen om levens terug te verdienen of je health bar te vergroten.

De populaire Nintendo games van vroeger

Elke maand worden nieuwe games gereleased, dus check regelmatig de line-up voor de Nintendo Entertainment System. Deze old-school games zijn onder andere al te spelen op de Switch:
 • Balloon Fight;
 • Dr. Mario;
 • The Legend of Zelda;
 • Super Mario Bros. 3;
 • Donkey Kong.

Kosten en soorten Nintendo Switch Online-abonnementen

Individueel lidmaatschap (voor maximaal acht accounts)

 • 1 maand = €3,99
 • 3 maanden = €7,99
 • 12 maanden = €19,99

Familielidmaatschap (voor maximaal 8 accounts)

 • 12 maanden = €34,99

Welk lidmaatschap is het beste voor mij?

Ben je een actieve Nintendo Switch speler dan raden wij de 12 maanden abonnement aan, je hoeft dan voorlopig geen zorgen te maken of je nog toegang hebt tot de online diensten van Nintendo. Speel je zelden online omdat je voornamelijk single player games speelt of vrij weinig tijd hebt om games te spelen, dan raden wij de 1 maand of 3 maanden abonnement aan. Betaal alleen wanneer je de Nintendo’s online diensten nodig hebt.

Het voordeel van een Familielidmaatschap

De familielidmaatschap is een uitkomst voor de grote families die allemaal wel eens op de Nintendo Switch willen spelen. Geen ruzies meer met 1 account waar de save files van in de cloud staan die gedeeld moeten worden onder broers of zussen.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ en Handleidingen

Heb je nog vragen over bepaalde producten check onze FAQ-pagina. Lukt het niet om je product te activeren of in te wisselen check dan onze Handleidingen.

Nintendo Switch Online FAQ

Als je met je Switch-console online wilt spelen zul je een Nintendo Switch Online-abonnement nodig hebben. Meeste online games vereisen een actief lidmaatschap.

Met een Nintendo Switch Online-abonnement kun je Switch-spellen online spelen! Speel Mario Kart 8 Deluxe of Splatoon 2 met vrienden over de hele wereld.

Ja, dat kan. Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap krijg je onbeperkte toegang tot een uitgebreid assortiment aan Nintendo Entertainment System (NES) spellen. Er worden elke maand nieuwe spellen toegevoegd aan de NES-collectie.

Nee, deze tegoedkaarten voor een lidmaatschap zijn regiogebonden (Noord Amerika, Europa, Verenigd Koninkrijk en Australië).

Ja, dat is mogelijk. Als je al een Nintendo Switch Online-abonnement hebt lopen kun je alsnog een Nintendo Switch Online-cadeaukaart kopen. De nieuwe looptijd van je abonnement wordt dan verlengt tot maximaal 3 jaar. Let erop dat dit alleen werkt met hetzelfde type abonnement (individueel of familie).

Als je een Nintendo Switch Online giftcard koop bij Gamecardsdirect kun je de code inwisselen voor een online lidmaatschap. Je kunt online gamen, NES-spellen spelen en exclusieve retro Nintendo-controllers aanschaffen. Je kunt de code verzilveren via je Nintendo-console of de Nintendo webshop. Let er op dat je op het goede account inlogt voordat je de code inwisselt.

Ja, dit is mogelijk. Je kunt de code bij Gamecardsdirect aanschaffen en doorsturen naar degene die je een Nintendo Switch Online-abonnement cadeau wilt doen.

Met het Familieliedmaatschap kan elk familielid de voordelen van Nintendo Switch Online ervaren. Ze krijgen toegang tot het online netwerk en de exclusieve NES-spellenbibliotheek. Een Nintendo Switch Online Familielidmaatschap kost €34,99 voor 12 maanden en kan worden aangeschaft met Nintendo eShop Cards.

Ja, er zijn veel spellen voor de Nintendo Switch die ook een online multiplayer gamemodus hebben. Games met een online multiplayer modus zijn bijvoorbeeld: Tetris 99, Fire Emblem: Three Houses, Super Mario Maker 2, Dragon Quest Builder 2, Yoshi’s Crafted World en Super Mario Party. Kijk op de website van Nintendo voor meer beschikbare games.

Ja, het is mogelijk om een Nintendo Switch Online-abonnement aan te schaffen met Nintendo eShop Cards. Het is echter ook mogelijk om een lidmaatschap te kopen met een Nintendo Switch Online tegoedkaart. Een Familielidmaatschap kun je aanschaffen met Nintendo eShop Cards.

Ja, dat kan! Met de Nintendo Switch Online-app kun je voicechatten met je vrienden, elkaar helpen of tegen elkaar spelen. De app is geschikt voor NES-spellen, ARMS, Mario Kart 8 Deluxe, Mario Tennis Aces, Splatoon 2 en Super Smash Bros. Ultimate.

Ja, je kunt NES games ook offline spelen. Je zult echter wel een actief Nintendo Switch Online-abonnement nodig hebben en om de 7 dagen verbinding moeten maken met het internet.

Als je je abonnement hebt geactiveerd met een Nintendo Switch Online-kaart en geen andere betaalmethodes aan je account hebt gekoppeld, dan zal het abonnement automatisch vervallen zodra de looptijd is verlopen. Op deze manier hoef je zelf je abonnement niet op te zeggen. Het is echter niet mogelijk om je lidmaatschap vóór de vervaldatum tussentijds op te zeggen.

Heb je het verkeerde product gekozen? We kunnen jouw ongebruikte code terugnemen en je geld terug storten. Dit is echter niet mogelijk als je de code al hebt gezien of gebruikt. Lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie over het retourneren van een code.

Je kunt heel gemakkelijk een abonnement aanschaffen bij Gamecardsdirect door in de menubalk naar ‘Abonnementen’ > ‘Nintendo’ > ‘Nintendo Switch Online’ te gaan. Kies het abonnement dat jij wilt hebben en rond je bestelling af. Je krijg de code toegestuurd zodra de betaling is voltooid. Veel plezier!

Gamecardsdirect biedt twee verschillende Nintendo Switch Online-abonnementen aan: 3 maanden (€7,99) en 12 maanden (€19,99). Het Familielidmaatschap is €34,99 voor 12 maanden en kan worden aangeschaft met een Nintendo eShop Card.

Je kunt naast het hoofdaccount nog 7 andere accounts koppen. Degene die het hoofdaccount beheerd dient 18 jaar of ouder te zijn.

Je kunt naast het hoofdaccount nog 7 andere accounts koppen. Degene die het hoofdaccount beheerd dient 18 jaar of ouder te zijn.

Je kunt je code direct inwisselen via je Switch-console. Ga naar het hoofdmenu, selecteer ‘Nintendo eShop’ en kies ‘Code gebruiken’ aan de linkerkant van je scherm. Ga voor meer informatie naar onze handleidingen.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.