be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Oneindig veel plezier met Halo credits

    Pas je Spartan aan zoals jij dat wilt en krijg Battle Passes. Met Halo credits haal je het meeste uit Halo Infinite!

    Oneindig veel plezier met Halo credits

Halo Infinite Credits

5 resultaten
halo-infinite-500-xbox-win
Bezorgd per e-mail

Halo Infinite: 500 Halo Credits

€ 4,99
halo-infinite-1000-xbox-win
Bezorgd per e-mail

Halo Infinite: 1000 Halo Credits

€ 9,99
halo-infinite-2000-xbox-win
Bezorgd per e-mail

Halo Infinite: 2000 Halo Credits + 200 Bonus

€ 19,99
halo-infinite-5000-xbox-win
Bezorgd per e-mail

Halo Infinite: 5000 Halo Credits + 600 Bonus

€ 49,99
halo-infinite-10000-xbox-win
Bezorgd per e-mail

Halo Infinite: 10,000 Halo Credits + 1500 bonus

€ 99,99
Halo Credits

Halo Infinite en Battle Pass

Halo Infinite is een geweldige videogame en door gebruik te maken van de multiplayer-optie wordt deze game alleen nog maar beter! Je kan Battle Passes spelen, je karakter(s) aanpassen zoals jij dat wilt, je kan heel wat cosmetische items en verschillende coole wapens gebruiken, en nog veel meer. Om dit alles te kunnen doen heb je wel Halo Credits nodig. Met Halo Credits kan je een Battle Pass kopen of cosmetische en gameplay-gerelateerde skins, naamkaartjes, voertuigen, en meer. Om de zoveel maanden start er een nieuw seizoen van Halo Infinite en ieder seizoen heeft z’n eigen Battle Pass. Een Battle Pass geeft gamers de mogelijkheid te upgraden en in de game te kiezen voor van alles en nog wat, waardoor je ook weer beloningen kan verdienen. Battle Passes kunnen gratis worden gebruikt, maar de meeste beloningen krijg je wanneer je de Premium-versie van de Battle Pass hebt die je kunt kopen met Halo Credits.

Waarom is Halo Infinite gratis?

Anders dan de Story Mode van Halo Infinite is de multiplayer-optie helemaal gratis te spelen; de multiplayer-modus kan worden gedownload en door iedereen worden gespeeld. Deze optie is helemaal nieuw in de Halo-gamefranchise. De opzet is de volgende: de ontwikkelaars van de game Halo Infinite hebben de game zo ontwikkeld dat deze gratis is, maar dat er een verdienmodel zit aan de aanschaf van cosmetische upgrades en Battle Passes. Dit verdienmodel is al eens toegepast bij de mega-populaire videogame “Fortnite”, maar ook andere games, zoals “PlayerUnknown’s Battlegrounds”, dus dat Halo Infinite ook succesvol wordt is zo goed als een feit.

Hoe kan je Halo Infinite credits kopen bij Gamecardsdirect?

De gemakkelijkste, snelste en de meest-veilige manier om Halo Credits te kopen is bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop! Selecteer het aantal Halo Credits dat je wilt kopen, leg deze in je digitale winkelmandje bij ons in de webshop en betaal met één van de vele betaalmethoden die we aanbieden. Wist je trouwens al dat je kan kiezen uit meer dan 20 verschillende, internationale betaalmethoden bij Gamecardsdirect? Als je je credit card niet online wilt gebruiken, dan is dat helemaal geen probleem bij ons, betaal met iDeal, PayPal, een prepaid credit card of zelfs met je mobiele telefoonkrediet. Het kan wel zo zijn dat de betaalmethoden die je kunt gebruiken in onze webshop afhankelijk zijn van het land waarin je je op dat moment bevindt.

Wat gebeurt er als een Season eindigt?

Het is goed om te weten dat wanneer een Season eindigt je Battle Pass van Halo Infinite niet verloopt. Er zullen nieuwe Battle Passes worden uitgebracht in toekomstige seizoenen, maar gamers kunnen altijd terug naar iedere voorgaande Battle Pass van vorige seizoenen om zo hun progressie verder te zetten en meer extra’s te unlocken.

Hoe kan ik mijn Halo Infinite-code verzilveren?

Wanneer je hebt betaald voor je aankoop, dan wordt de code die je hebt gekocht naar je e-mail gestuurd. Je ontvangt je bestelling binnen enkele ogenblikken, maar in sommige gevallen zal er worden gevraagd naar een extra bevestiging om je betaalveiligheid nog beter te kunnen garanderen. Ga dus altijd uit van 10 minuten voordat het gehele aankoopproces is voltooid.

Hoe kan ik mijn Halo Credits gebruiken?

Het verzilveren van je Halo Credits is uiterst gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen op je Xbox-account. Klik op je user-foto en selecteer “Redeem code” (“Verzilver/Gebruik code”). Vul de code in die van je ons hebt ontvangen en je bent helemaal klaar om te gaan gamen, want jouw Halo Credits zijn nu toegevoegd aan je Halo-profiel. Het enige wat je nog hoeft te doen is beslissen hoe je je Halo Credits wilt uitgeven.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.