be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Xbox Game Pass

    Wist je dat je veel meer voordelen hebt met de Xbox Game Pass Ultimate? Je krijgt de voordelen van Live Gold, de Game Pass, cross-platform play én EA Play bij je Ultimate abonnement. Speel jouw favoriete games waar en hoe je maar wilt.

    Xbox Game Pass

Xbox Game Pass

6 resultaten
xbox-game-pass-core-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Core 3 Maanden

€ 19,99
xbox-game-pass-core-6-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Core 6 Maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-core-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Core 12 maanden

€ 59,99
xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 12,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99

De Xbox Game Pass games van dit moment!

Welke games zijn er te spelen op Xbox Game Pass Ultimate?

Speel een gigantisch aanbod aan games via Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate. Denk aan nieuwe games, zoals State of Decay 2 of Sea Thieves, The Witcher III, PES2020 maar ook Crackdown 3 of Forza Horizon 4. Sommige games worden zelfs bij release op Xbox Game Pass gezet (zoals Outer Worlds!), zodat jij een van de eerste bent die met deze games aan de slag kan gaan. Je kan overigens ook de meest succesvolle indie-games spelen op jouw abonnement bij deze dienst, maar ook jouw favorieten van de originele Xbox.

Op welke consoles van Microsoft kan je gebruikmaken van Xbox Game Pass en Game Pass Ultimate?

Je kan gebruikmaken van Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate op de Xbox One. Natuurlijk kan je games van de Xbox 360 en Xbox One gaan spelen, maar je kan dus ook games van de originele Xbox opnieuw gaan beleven. Je kan jouw abonnement op Game Pass ook combineren met Xbox Play Anywhere. je kan dus ook gewoon op een Windows PC of laptop met Xbox Game Pass aan de slag.

De Xbox Game Pass Ultimate kun je zelfs gebruiken op je PC! Waar wacht je nog op? Speel de beste Xbox games waar en wanneer je wilt.

Kan je je voortgang in de games die je hebt gespeeld ook opslaan?

Ja, dit kan! Dat is wel zo handig natuurlijk. Je kan gewoon je progressie opslaan. Dit is niet anders dan bij games die je fysiek aanschaft of digitaal. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw te beginnen. Dat scheelt veel kostbare gametijd!

Xbox Game Pass (Ultimate), wat is dat eigenlijk?

Xbox Game Pass is een online-gamingplatform waarop je een enorm aantal games kunt terugvinden die je kan downloaden op je Xbox One. Met de Game Pass van Microsoft Xbox kan je ruim 100 games gaan spelen met slechts 1 enkel abonnement. Je kan in onze webshop een 3 of 6 maanden abonnement kopen op deze dienst en meteen beginnen met gamen. Je kan Xbox Game Pass gebruiken op je Xbox One en je Windows PC / laptop.

Met de Xbox Game Pass Ultimate kun je diezelfde games spelen uit de game library, én je kunt onbeperkt online gamen

Komen er steeds nieuwe games op de Game Pass Ultimate van Xbox?

Ja, er komen steeds nieuwe games op de Game Pass en Game Pass Ultimate van Xbox. Regelmatig zet Microsoft Xbox nieuwe games in de videogamebibliotheek van de Game Pass, zodat deze library ook fris en aantrekkelijk blijft. Dat doet ons gamerhartje natuurlijk sneller slaan. De videogamebibliotheken van Microsoft Xbox zijn natuurlijk enorm, dus de Game Pass wordt zeker regelmatig aangevuld. Er zijn games van de originele Xbox, de Xbox 360 en Xbox One te spelen via de Game Pass.

Krijg je nog meer voordelen bij je Game Pass en Game Pass Ultimate abonnement?

Ja, je krijgt nog meer voordelen bij je Xbox Game Pass Ultimate abonnement! Je kan namelijk geselecteerde reeds gereleasete games kopen met 20% korting, en je krijgt 10% korting op gaming-extra’s en op sommige verbruiksartikelen. Coole games en ook nog kortingen, wat wil je nog meer?!

Heb je een Xbox Live Gold abonnement nodig als je online multiplayer-games wilt spelen met Xbox Game Pass (Ultimate)?

Als je een 'gewone' Xbox Game Pass hebt, heb je inderdaad een Xbox Live Gold abonnement nodig voor sommige multiplayer-games, bijvoorbeeld voor Sea of Thieves. Maar! Heb jij een Game Pass Ultimate? Dan hoef je geen extra Live Abonnement te kopen. Je kunt gewoon online, en alle multiplayers spelen die in de game library beschikbaar zijn.

Xbox Game Pass FAQ

Een Xbox Game Pass is een abonnementendienst van Microsoft voor Xbox One-eigenaren. Je kunt de Game Pass gebruiken voor onbeperkte toegang tot de Xbox Game Pass-catalogus tegen een vaste prijs.

Je kunt je abonneren voor 3 maanden of voor 6 maanden.

De Xbox Game Pass 3 Maand kost €24,99 en de Xbox Game Pass 6 Maand is beschikbaar voor €59,99.

Nee, alle Xbox Game Passes zijn regio-gebonden, wat betekent dat de Xbox Game Passes die beschikbaar zijn op onze Nederlandse website alleen voor EU-accounts zijn.

Je hebt geen Xbox Live Gold-abonnement nodig voor de Xbox Game Pass, tenzij je online games wilt spelen.

Als je een Xbox Game Pass-code hebt gebruikt om je abonnement te activeren en je geen andere betalingsmethoden hebt gesynchroniseerd met je account, dan kun je het abonnement niet annuleren; deze verloopt automatisch aan het einde van de abonnementsperiode. Als je een andere betaalmethode hebt toegevoegd, kun je je abonnement opzeggen voordat het automatisch wordt verlengd. Doe dit door in te loggen op je account en te gaan naar: Diensten & abonnementen - Betaling & facturering - Annuleren.

Als je een digitale titel koopt bij Xbox Play Anywhere in de Windows of Xbox Games Store, kun je deze zowel op een Xbox One- als een Windows 10-pc spelen. Alle games die hiervoor in aanmerking komen, zijn gemarkeerd met het Xbox Play Anywhere-pictogram.

Na afloop van je Game Pass abonnement zijn de spellen die je hebt geïnstalleerd niet meer speelbaar. Als je echter je Xbox Game Pass abonnement voortzet, kun je het spel voortzetten waar je bent gestopt of hebt opgeslagen. Je kunt de game(s) ook met korting kopen als je Xbox Game Pass abonnement nog steeds actief is. De spellen die je met korting koopt zijn dan van jou, zelfs zonder een actief Game Pass lidmaatschap.

Je kunt je Xbox Game Pass delen met iedereen die inlogt met hun account op je Xbox One-console. Het systeem moet worden ingesteld als de Home Xbox en het account met het actieve Game Pass abonnement moet worden ingesteld als thuisconsoleprofiel.

Voor multiplayerspellen heb je een Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig. Wanneer je kiest voor een Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap dan zit er al een Xbox Live Gold abonnement inbegrepen bij de Game Pass!

Je kunt geen prepaid abonnementen annuleren. Deze vervallen automatisch aan het einde van de abonnementsperiode.

Je kunt de Xbox Game Pass niet voor een Xbox 360 gebruiken. De Xbox Game Pass-bibliotheek heeft echter ook 360 titels voor je in petto! Deze zijn backwards compatible voor je Xbox One.

De Game Pass werkt samen met je Xbox Live Gold-account, dus je kunt Xbox-prestaties op beide platformen (PC en Xbox One) vrijspelen op Microsoft first-party-games.

Je kunt je Xbox Game Pass voor 3 maanden bestellen op onze website onder Abonnementen - Xbox - Xbox Game Pass.

Ja, dat is mogelijk. Je dient dan je Xbox One-systeem in te stellen als Home Console en het account met een actief Xbox Game Pass-abonnement als thuisconsoleprofiel. Opmerking: deze functie wordt niet ondersteund op de pc.

Nee, de Xbox Game Pass is niet beschikbaar voor Switch.

Ja, dat kan! Hoewel er een abonnement is dat de Xbox Game Pass ook combineert met Xbox Live Gold! Het wordt de Xbox Game Pass Ultimate genoemd.

Ja, je kunt een Xbox Game Pass zonder creditcard kopen bij Gamecardsdirect!

Ja, het is mogelijk om de spellen direct naar je systeem te downloaden en offline te spelen.

Met de Xbox Game Pass Ultimate heb je het Xbox Live Gold- en het Xbox Gamepass-abonnement gecombineerd. Op deze manier kun je ook de multiplayerspellen spelen!

Het verschil tussen de Xbox Game Pass en Xbox Live Gold is dat je met de Xbox Game Pass spellen kunt streamen die beschikbaar zijn in de Xbox Game Pass Library. Xbox Live Gold is de abonnementsdienst die nodig is om online multiplayerspellen te spelen. Sommige spellen uit de Xbox Game Pass vereisen deze service. Er is een derde optie die deze twee diensten combineert: de Xbox Game Pass Ultimate!

Als je je Xbox Game Pass koopt bij Gamecardsdirect, ontvang je een e-mail met de code. Kan je de e-mail niet vinden? Controleer je spam-map. Niet in je spam? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Je kunt onbeperkt spellen spelen zolang je lidmaatschap actief is. Bij Gamecardsdirect bieden we de Xbox Game Pass aan voor 3 maanden of voor 6 maanden.

Er zijn veel spellen beschikbaar in de Xbox Game Pass-bibliotheek, variërend van 360 titels ( backwards compatible), tot Xbox One-spellen en zelfs titels uit de originele Xbox. Elke maand worden er nieuwe spellen toegevoegd! Dus kijk in de Xbox Game Pass-bibliotheek om te zien welke spellen beschikbaar zijn!

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.