be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • 4x Speel punten in Star Trek Fleet Command

    Van 5-11 augustus kun je meer punten verdienen voor beloningen in Star Trek Fleet Command. Gebruik Google Play-tegoed om veilig en gemakkelijk te betalen in de Play Store.

    4x Speel punten in Star Trek Fleet Command

Google Play Gift Codes

3 resultaten
google-play-gift-code-15
Bezorgd per e-mail

Google Play Gift Code €15

€ 15,00
google-play-gift-code-25
Bezorgd per e-mail

Google Play Gift Code €25

€ 25,00
google-play-gift-code-50
Bezorgd per e-mail

Google Play Gift Code €50

€ 50,00

Hoe kan ik een Google Play Gift Card kopen?

Een Google Play Gift Card kunt u eenvoudig online kopen bij Gamecardsdirect. Kies het bedrag van de Play Store Gift Card dat bij u past en betaal veilig met bijvoorbeeld Mistercash. Uw Google Play Gift Card wordt direct per mail naar u toegestuurd. U kunt meerdere Google Play Cards tegelijk kopen, klik in het winkelmandje op 'verder winkelen' om nog een kaart toe te voegen.

Welke Google Play Gift codes zijn er nog meer?

Op deze pagina vindt u naast Belgische Google Play Gift Cards ook Amerikaanse Google Play codes, uw Google Play Saldo opwaarderen is alleen mogelijk in de PlayStore van het gekozen land. Klik bovenaan de pagina op de vlag van uw land voor het juiste Google Play tegoed. U kunt een Belgische Google Play Card kopen vanaf €15 maar we hebben ook Google Play tegoed van €25, €50 en €100.

Ik wil mijn Google Play Gift Card nu ontvangen, kan dit?

U kunt uw Google Play Gift Card direct ontvangen wanneer u betaald met Bancontact / Mistercash. Betaal uw code met Directbanking, per telefoon, PayPal, overboeking of Creditcard dan kan het van een paar uur tot een paar dagen duren.

Hoe kan ik mijn Google Play card opwaarderen?

U Google Play card opwaarderen doet u als volgt:

  • Ga op uw Android smartphone naar de Playstore App en kies vervolgens voor 'inwisselen'.
  • Voer de Play Card code in en uw Google Play tegoed wordt direct aangevuld.

Het is niet mogelijk om uw Play Store Gift Card in te wisselen via een App, Game, Film, muziek of boek dat u graag wilt kopen. De code dient via de home page van de Play Store te worden ingewisseld, vervolgens kunt u het tegoed gebruiken om de App, Film, Pokecoins, Game, Muziek of Boek te kopen/ huren dat u graag wilt hebben. Wilt u uw Google Play Code inwisselen, maar u weet niet hoe? Bezoek dan onze FAQ pagina. 

Hoe kan ik mijn Google Play tegoed gebruiken?

Na het opwaarderen van uw Google Play saldo via uw Android Phone of Tablet kunt u het Play Store tegoed gebruiken om aankopen te doen in de Google Play Store. Er is voor ieder wat wils, kies uit de nieuwste Films, Games, Apps, Muziek of e-Books. Na bevestiging wordt het aankoopbedrag van uw Play Store saldo afgeschreven. Uw saldo blijft geldig totdat u het saldo helemaal hebt opgebruikt. U kunt eenvoudig een nieuwe Google Play kaart kopen als u het Google Play tegoed opnieuw wilt opwaarderen.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.