be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Google Play Gift Codes

    Google Play bevat de allerleukste muziek, films, boeken, tijdschriften en Android-apps en -games.

    Google Play Gift Codes

Google Play Gift Codes

3 resultaten
google-play-gift-code-15
Bezorgd per e-mail

Google Play gift card 15 euro

€ 15,00
Deze code is te gebruiken in België.
google-play-gift-code-25
Bezorgd per e-mail

Google Play gift card 25 euro

€ 25,00
Deze code is te gebruiken in België.
google-play-gift-code-50
Bezorgd per e-mail

Google Play gift card 50 euro

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in België.

Ben je op zoek naar de handleiding van Gift Cards? Je kunt hem nu hierboven vinden, door op een willekeurige Gift Card te klikken en het tabblad "Inwisselinstructies" te selecteren.

Wat is een Google Play gift card?

Een Google Play gift card, ook wel een “Google Play gift code” genoemd, is een cadeaucode waarmee je van allerlei apps kan aanschaffen in de Google Play Store, maar bijvoorbeeld ook muziek, games, films en boeken. Daarnaast kan je betaalde updates voor de apps die je al hebt aanschaffen, maar ook in-game betalingen doen. Kortom, een Google Play gift card is het ideale cadeau voor personen die helemaal weg zijn van Google en Android-producten, zoals smartphones, tablets en laptops.
Let op: met een Google Play gift code is het niet mogelijk hardware aan te schaffen.

Hoe kan ik een Google Play gift code gebruiken?

Je kan een Google Play Gift code gebruiken op allerlei smartproducten die gebruikmaken van Android, en dus het besturingssysteem van Google, denk hierbij aan smartphones, tablets en laptops. Met een Google Play gift code kan je van alles aanschaffen in de Google Play Store, bijvoorbeeld boeken, films, muziek en games. Je kan met een Google Play gift card ook zaken kopen zoals updates voor bijvoorbeeld games, maar ook kan je het tegoed gebruiken om in-game aankopen te doen.

Welke type Google Play gift cards bieden we aan bij Gamecardsdirect?

Gamecardsdirect biedt verschillende type Google Play gift cards aan, hieronder zie je een overzicht van welke type cadeaucodes precies.

Hoelang is een Google Play gift card code geldig?

Een Google Play gift card code heeft geen vervaldatum en dat is wel zo handig.

Hoe kan je een Google Play gift card kopen bij Gamecardsdirect?

Je kan een Google Play gift card kopen bij Gamecardsdirect door in onze webshop eerst uit te kiezen voor welk bedrag je een Google Play gift code wilt kopen en vervolgens deze in je digitale winkelmandje te plaatsen. Reken af met één van de vele betaalmethoden die we aanbieden. Betaal voor je aankoop en al binnen enkele ogenblikken vind je je bestelling in de vorm van een code in de inbox van je e-mail. Je kan er trouwens ook voor kiezen om de code als cadeau naar een ander te laten sturen, dit kan je ons laten weten in het bestelproces, zodat wij jouw bestelling in een leuk digitaal cadeaupapier kunnen verpakken.

Wil je meerdere digitale cadeaubonnen aanschaffen voor zakelijk gebruik?

Wanneer je meerdere digitale cadeaubonnen wilt aanschaffen voor zakelijk gebruik dan kan dat bij Gamecardsdirect, dit geldt ook voor Google Play gift cards. Plaats een bestelling via [email protected], zodat je ook een BTW-factuur ontvangt.

Google Play FAQ

Met een Google Play prepaid kaart kun je het saldo van je Google Play account met een bepaalde waarde opwaarderen. Google Play kaarten kunnen in diverse waardes, variërend van € 15 tot € 100 euro, online via onze webshop worden gekocht.
Kies een Google Play kaart van jouw voorkeur, ontvang de code direct per e-mail en je kunt onmiddellijk aan de slag!

Nadat je jouw Google Play account met een bepaalde waarde hebt aangevuld kun je het tegoed gebruiken om o.a. games, apps, muziek, films/ series, content en nog veel meer leuke dingen in de Google Play Store aanschaffen.

Google Play cards koop je eenvoudig en snel via onze online webshop! Onze webwinkel is 24/7 geopend dus je kunt een Google Play code kopen wanneer het jou schikt; gewoon vanuit je luie stoelen zonder dat je je huis uit hoeft te gaan.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.