be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • FIFA 23

    Geniet van ongeëvenaard realisme in EA SPORTS™ FIFA 23 met de grootste sterren en teams van het voetbal.
    Vanaf 30 september beschikbaar

    FIFA 23

PlayStation Network Cards

9 resultaten
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-25
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €25

€ 25,00
playstation-network-card-30
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €30

€ 30,00
playstation-network-card-35
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €35

€ 35,00
playstation-network-card-40
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €40

€ 40,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-60
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €60

€ 60,00
playstation-network-card-100
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €100

€ 100,00

Betaal in de PS Store met een PlayStation Network Card

De PlayStation Network Card (PSN Kaart) is een tegoedbon om geld op je PSN-account te zetten. Deze worden ook wel Wallet Top Ups genoemd. Je kunt met het tegoed veilig online aankopen doen in de PlayStation Store, zonder bankgegevens of creditcards te koppelen aan je account.

Deze PSN Card ontvang je in de vorm van een code in je mailbox. Gebruik de code direct via je PlayStation-console of via je PC om het geld op je eWallet te zetten. Als het tegoed eenmaal is toegevoegd aan je account, is deze onbeperkt houdbaar.

Gebruik je eWallet om aankopen te doen in de Store. Je kunt bijvoorbeeld games kopen die uitsluitend in de PlayStation Store te verkrijgen zijn, uitbreidingen van games aanschaffen, evenals demo’s van nieuwe games. Je kunt ook je tegoed omzetten in in-game currencies, zodat je weer items kunt aanschaffen. De mogelijkheden zijn eindeloos met je PSN-tegoed.

Let op: Deze PlayStation Codes zijn alleen inwisselbaar voor Belgische PSN-accounts! Heb je een Nederlandse nodig? Klik dan hier.

PlayStation Network Card online kopen

Koop Belgische PSN Codes bij Gamecardsdirect en ontvang de code direct via je e-mail. Voeg makkelijk, veilig en snel geld toe aan je PSN portemonnee met deze Playstation Wallet Topups. Betaal gemakkelijk via BanContact en je ontvangt de PSN Codes direct in je e-mail. Zo kun jij snel verder gamen, in-game aankopen doen en de nieuwste games toevoegen aan je verzameling.

Bij Gamecardsdirect kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week PSN-kaart kopen. Betaal eenvoudig via BanContact en koop de PlayStation kaart tegen de laagste prijs online bij Gamecardsdirect, The One-Stop Game Card Shop.

Let op: Deze PlayStation Codes zijn alleen inwisselbaar voor Belgische PSN-accounts! Heb je een Nederlandse nodig? Kijk dan bij onze Nederlandse PSN Codes.

Geef een Playstation Network Card cadeau

Een PlayStation Network Kaart is ook ideaal als cadeau. Geef de PSN kaart cadeau aan iemand die een PS4, PSP, PS Vita of PS3 console heeft. Je kunt met de Wallet Top Up van PlayStation alle kanten op. Zodra het tegoed is toegevoegd aan de PSN portemonnee, is het onbeperkt geldig.

Koop een Playstation Network Card 10 euro, 20 euro of 50 euro

Bij Gamecardsdirect kun je verschillende waardes van PSN kaarten aanschaffen. Je kunt de volgende Top Ups in onze webstore vinden:

Heb je vragen over PSN Cards? Bekijk onze FAQ-pagina. Voor een stap-voor-stap handleiding om de PSN Code makkelijk in te lossen, bekijk deze pagina.

Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.SimpleMenu. Generated succesfully: False
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.