be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Binance Gift Card

  Koop, handel en bezit 600+ cryptocurrencies op Binance! Veilig en eenvoudig met Binance giftcards.

  Binance Gift Card

Binance Gift Cards

7 resultaten
binance-1-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 1 USDT

€ 1,04
binance-2-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 2 USDT

€ 2,08
binance-5-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 5 USDT

€ 5,15
binance-10-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 10 USDT

€ 10,55
binance-20-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 20 USDT

€ 20,99
binance-50-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 50 USDT

€ 50,99
binance-100-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 100 USDT

€ 101,99

Koop cryptovaluta met een Binance Gift Card

Met een Binance Gift Card kan je geheel veilig verschillende typen cryptovaluta kopen met USDT (Tether), zoals: Ethereum en Bitcoin. Maak kennis met cryptovaluta of koop nieuwe cryptovaluta als je er al bekend mee bent.

Hoe kan ik een Binance Gift Card kopen bij Gamecardsdirect?

Een Binance Gift Card kopen bij Gamecardsdirect gaat snel, gemakkelijk en vooral heel erg veilig. Volg de stappen hieronder:

 1. Kies welke Binance Gift Card je graag wilt kopen en leg deze in je digitale winkelwagentje. Klik vervolgens op “Veilig Bestellen”;
 2. Vul enkele gegevens in zodat wij weten naar wie we de bestelde code moeten sturen;
 3. Betaal met één van de vele betaalopties die we aanbieden bij Gamecardsdirect;
 4. Enkele momenten na je betaling ontvang je je code per e-mail.

Hoelang blijft een Binance Gift Card-code geldig?

Een Binance Gift Card-code is tot 1 jaar na aankoop geldig. Zorg er dus voor dat je je Binance Gift Card code binnen dat jaar hebt verzilverd.

Wat is Tether?

Tether is de meest wijdverspreide coin. Tether is de pionier van de digitale tokens. Tether tokens ondersteunen groeiende ondernemingen en innovatie binnen de blockchain-community. Tether tokens zijn gebouwd op meerdere blockchains.

Koop crypto's met een Binance Gift Card

Wil je crypto kopen maar je weet niet hoe? Geen zorgen! Binance biedt vele opties. Je kunt gemakkelijk Tether(USDT) kopen met de laagste kosten en hoogste veiligheid overal waar Binance beschikbaar is. Leer nu hoe je Tether(USDT) kunt kopen met de Binance app.

 1. Maak een gratis account aan op de Binance website of de app. Je Binance-account fungeert als een toegangspoort tot het kopen van crypto. Maar voordat je Tether(USDT) kunt kopen, moet je een account openen en je identificatie verifiëren.
 2. Kies hoe je de Tether(USDT) asset wilt kopen. Klik op de link 'Crypto kopen' linksboven in de navigatie van de Binance website, die de beschikbare opties in je land zal tonen. Gebruik eenvoudig een Binance Gift Card, op die manier zit je niet gebonden aan een creditcard.
 3. Bevestig je bestelling. Je hebt 1 minuut om je order te bevestigen tegen de huidige prijs. Na 1 minuut wordt jouw order herberekend op basis van de huidige marktprijs. Je kunt op Vernieuwen klikken om het nieuwe orderbedrag te zien.
 4. Bewaar of gebruik je Tether(USDT) in Binance. Nu je je crypto hebt gekocht, kun je het in je persoonlijke crypto-portemonnee opslaan of gewoon op je Binance-account houden. Je kunt het ook verhandelen voor andere crypto of inzetten op Binance Earn voor passieve inkomsten.

Binance giftcards: Crypto voor dummies

Vraag je je af hoe je makkelijk in de wereld van Crypto stapt, zonder enige voorkennis? Binance giftcards zijn eenvoudig te gebruiken en vooral veilig. Je koopt gewoonweg de Binance giftcard bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop!

Daarnaast is de Binance giftcard ideaal om cadeau te geven aan iedere beginnende crypto-handelaar. Soms kan het moeilijk zijn om een waardevol cadeau te geven, en je wilt natuurlijk ook iets waardevols geven. Een Binance giftcard is een originele manier om iemand te verrassen met een geschenk.

Hoe kan ik informatie krijgen over mijn Binance Gift Card-tegoed?

Je kan informatie krijgen over je Binance Gift Card-tegoed door in te loggen op je Binance Gift Card-account. Je kan je account aanmaken en erop inloggen via de website van Binance, klik hier.

Hoe kan je de klantenservice van Binance bereiken?

Als je de klantenservice van Binance wilt bereiken, klik dan hier.

Let op: de klantenservice van Binance is niet in het Nederlands te bereiken, maar wel bijvoorbeeld in het Engels, Frans en Spaans.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.