be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Binance Gift Card

  Koop, handel en bezit 600+ cryptocurrencies op Binance! Veilig en eenvoudig met Binance giftcards.

  Binance Gift Card

Binance Gift Cards

14 resultaten
binance-1-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 1 USDT

€ 1,04
binance-2-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 2 USDT

€ 2,08
binance-5-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 5 USDT

€ 5,15
binance-10-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 10 USDT

€ 10,55
binance-20-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 20 USDT

€ 20,99
binance-50-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 50 USDT

€ 50,99
binance-100-usdt
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 100 USDT

€ 101,99
binance-1-busd
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 1 BUSD

€ 1,04
binance-2-busd
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 2 BUSD

€ 2,08
binance-5-busd
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 5 BUSD

€ 5,15
binance-10-busd
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 10 BUSD

€ 10,55
binance-20-busd
Bezorgd per e-mail

Binance Gift Card 20 BUSD

€ 20,99

Koop cryptovaluta met een Binance Gift Card

Met een Binance Gift Card kan je geheel veilig verschillende typen cryptovaluta kopen met USDT (Tether), zoals: Ethereum en Bitcoin. Maak kennis met cryptovaluta of koop nieuwe cryptovaluta als je er al bekend mee bent.

Hoe kan ik een Binance Gift Card kopen bij Gamecardsdirect?

Een Binance Gift Card kopen bij Gamecardsdirect gaat snel, gemakkelijk en vooral heel erg veilig. Volg de stappen hieronder:

 1. Kies welke Binance Gift Card je graag wilt kopen en leg deze in je digitale winkelwagentje. Klik vervolgens op “Veilig Bestellen”;
 2. Vul enkele gegevens in zodat wij weten naar wie we de bestelde code moeten sturen;
 3. Betaal met één van de vele betaalopties die we aanbieden bij Gamecardsdirect;
 4. Enkele momenten na je betaling ontvang je je code per e-mail.

Hoelang blijft een Binance Gift Card-code geldig?

Een Binance Gift Card-code is tot 1 jaar na aankoop geldig. Zorg er dus voor dat je je Binance Gift Card code binnen dat jaar hebt verzilverd.

Wat is Tether?

Tether is de meest wijdverspreide coin. Tether is de pionier van de digitale tokens. Tether tokens ondersteunen groeiende ondernemingen en innovatie binnen de blockchain-community. Tether tokens zijn gebouwd op meerdere blockchains.

Koop crypto's met een Binance Gift Card

Wil je crypto kopen maar je weet niet hoe? Geen zorgen! Binance biedt vele opties. Je kunt gemakkelijk Tether(USDT) kopen met de laagste kosten en hoogste veiligheid overal waar Binance beschikbaar is. Leer nu hoe je Tether(USDT) kunt kopen met de Binance app.

 1. Maak een gratis account aan op de Binance website of de app. Je Binance-account fungeert als een toegangspoort tot het kopen van crypto. Maar voordat je Tether(USDT) kunt kopen, moet je een account openen en je identificatie verifiëren.
 2. Kies hoe je de Tether(USDT) asset wilt kopen. Klik op de link 'Crypto kopen' linksboven in de navigatie van de Binance website, die de beschikbare opties in je land zal tonen. Gebruik eenvoudig een Binance Gift Card, op die manier zit je niet gebonden aan een creditcard.
 3. Bevestig je bestelling. Je hebt 1 minuut om je order te bevestigen tegen de huidige prijs. Na 1 minuut wordt jouw order herberekend op basis van de huidige marktprijs. Je kunt op Vernieuwen klikken om het nieuwe orderbedrag te zien.
 4. Bewaar of gebruik je Tether(USDT) in Binance. Nu je je crypto hebt gekocht, kun je het in je persoonlijke crypto-portemonnee opslaan of gewoon op je Binance-account houden. Je kunt het ook verhandelen voor andere crypto of inzetten op Binance Earn voor passieve inkomsten.

Binance giftcards: Crypto voor dummies

Vraag je je af hoe je makkelijk in de wereld van Crypto stapt, zonder enige voorkennis? Binance giftcards zijn eenvoudig te gebruiken en vooral veilig. Je koopt gewoonweg de Binance giftcard bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop!

Daarnaast is de Binance giftcard ideaal om cadeau te geven aan iedere beginnende crypto-handelaar. Soms kan het moeilijk zijn om een waardevol cadeau te geven, en je wilt natuurlijk ook iets waardevols geven. Een Binance giftcard is een originele manier om iemand te verrassen met een geschenk.

Wat is BUSD?

Cryptobeurs Binance komt met een eigen “stablecoin” (wat dat precies is lees je hieronder), deze stablecoin wordt gedekt door de Amerikaanse dollar. De Binance USD, wordt afgekort als “BUSD” en cryptobeurs Binance heeft de ambitie de plaatsvervanger van de grootste altcoinbeurs van de wereld te worden. Overigens betekent “altcoin” dat het een alternatief voor bestaand geld betreft. De Binance USD wordt gedekt door de dollarvaluta in een centrale bank en wordt uitgegeven op het netwerk van Ethereum. De BUSD wordt uitgegeven door het platform Paxos; via dit platform is de BUSD één-op-één in te ruilen voor “echte” dollars.

Wat is een stablecoin?

Een stablecoin is een cryptomunt die is gelinkt aan zogeheten “fiat valuta”, dit zijn valuta zoals euro’s of dollars. Binance USD is een stablecoin die op dit moment erg populair is en heeft (ongeveer) dezelfde waarde als een dollar of euro. Deze cryptomunt is gekoppeld aan een vaste wisselkoers en biedt waardevastheid.

Als we dieper op het onderwerp stablecoin ingaan dan kunnen we er ook het volgende over zeggen: euro’s, zoals wij die kennen, komen van de Europese Centrale Bank, maar dit is net even anders bij cryptovaluta, want crypto wordt niet door één centraal orgaan uitgegeven; crypto wordt uitgegeven via een decentraal model dat werkt middels een protocol. In het protocol, dat gelinkt is aan cryptovaluta, staat een inflatiepercentage en hoeveel cryptomunten ermee verhandeld mogen worden. Bij “stablecoins” gaat dit principe net even anders, deze bouwen juist wel op een gecentraliseerd model, want slechts één orgaan geeft de munten uit en zorgt ervoor dat ze gedekt worden door echte fiat valuta, zoals de euro of de dollar.

Wat zijn de voordelen van een stablecoin?

Er zijn verschillende voordelen aan een stablecoin, deze lees je hieronder:

 • Zoals je eigenlijk al in de naam “stablecoin” kan lezen staat er het Engelse woord “stable” in, oftewel “stabiel”, hetgeen zoveel betekent als dat een cryptomunt stabiel is als het aankomt op inflatie en waarde.
 • Je kunt supersnel handelen met een stablecoin en de waarde blijft behouden. Bij andere cryptovaluta is het zo dat je te maken krijgt met een intermediair, zoals een broker, die de waarde moet omzetten in geld op een exchange.

Waarom zou je stablecoin kopen?

Hierboven kan je al heel wat lezen over de verschillende redenen waarom je stablecoin zou moeten kopen, maar hieronder leggen we het graag nog een keer uit, zodat je goed geïnformeerd bent over wat stablecoin nou precies zijn.

Ten eerste: verschillende typen cryptovaluta hebben erg wisselende koersen en zijn niet inflatiebestendig, waardoor je veel geld kan verdienen, maar ook veel geld kan verliezen met crypto die geen stablecoin zijn, zoals Bitcoin; hier zit je als investeerder in cryptovaluta natuurlijk niet op te wachten.

Ten tweede is het zo dat je heel snel kan handelen met stablecoin, zoals Binance USD (BUSD), omdat er geen tussenpersonen nodig zijn, zoals brokers, die de waarde van je crypto om moet zetten in geld op een exchange.

Hoe kan ik informatie krijgen over mijn Binance Gift Card-tegoed?

Je kan informatie krijgen over je Binance Gift Card-tegoed door in te loggen op je Binance Gift Card-account. Je kan je account aanmaken en erop inloggen via de website van Binance, klik hier.

Hoe kan je de klantenservice van Binance bereiken?

Als je de klantenservice van Binance wilt bereiken, klik dan hier.

Let op: de klantenservice van Binance is niet in het Nederlands te bereiken, maar wel bijvoorbeeld in het Engels, Frans en Spaans.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.