be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • PCS Mastercard

    Voor je internet en winkelaankopen evenals geldafhalingen bij meer dan 34 miljoen handelaren en bankautomaten in de wereld.

    PCS Mastercard

PCS Mastercard

3 resultaten
pcs-mastercard-20
Bezorgd per e-mail

PCS Mastercard € 20

€ 20,00
pcs-mastercard-50
Bezorgd per e-mail

PCS Mastercard € 50

€ 50,00
pcs-mastercard-100
Bezorgd per e-mail

PCS Mastercard € 100

€ 100,00

Wat is mogelijk met een PCS Mastercard?

Met de PCS prepaid creditcard Mastercard heb je het beste van twee werelden. Met een PCS-kaart kun je online of in fysieke winkels betalen, wat perfect is voor reizen, online gamen, winkelen en nog veel meer. Er zijn duizenden webwinkels en winkels aangesloten op het Mastercard-netwerk die de PCS-kaart accepteren.

De voordelen van een prepaid creditcard zoals PCS Mastercard

Er zijn natuurlijk vele voordelen van een prepaid creditcard, je hebt bijvoorbeeld veel meer controle over je uitgaven. Er zijn nog meer voordelen, zie onderstaande waarom een prepaid creditcard superhandig is:

  • Bepaal zelf de limiet op je PCS Mastercard;
  • Geen bankgegevens nodig;
  • Gemakkelijk te gebruiken reizen in het buitenland, gamen en online shoppen.

Je ziet dat je deze soort creditcards dus ook gemakkelijk in het buitenland kunt gebruiken. Denk aan landen waarbij in winkels en hotels vaker wordt gevraagd om een creditcard. Bij Gamecardsdirect zijn de volgende PCS Mastercard waardes verkrijgbaar:

Je ontvangt de PCS Mastercard code direct via e-mail

De virtuele creditcard is voor iedereen makkelijk te gebruiken, koop een PCS Mastercard bij Gamecardsdirect en ga direct aan de slag. Kies een van onze talrijke en veilige betaalmethoden om je PCS Mastercard Top Up voucher in ontvangst te nemen. Voer je e-mailadres in en direct heb je de PCS Mastercard code binnen.

PCS Mastercard via telefoon of iDeal betalen? Dat is mogelijk!

Wil jij niet gebonden zijn aan persoonlijke gegevens die op het internet terechtkomen? Ga veilig en voorzichtig met je bankgegevens om en betaal je PCS Mastercard via onze telefonische betaalmethode. Met ons servicenummer 0906-7290027 kun je zonder problemen bellen voor je aankoop. Blijf aan de lijn, de verbinding wordt vanzelf verbroken zodra de betaling compleet is. Je kunt ook met iDeal betalen, dit is een van de meest veilige betaalmethoden om je PCS Mastercard mee af te rekenen. Na betaling ontvang je direct je code!

Herlaad je PCS Mastercard met een van de PCS Top Up Vouchers

De PCS Mastercard is een prepaid betaalkaart die je gemakkelijk kun herladen met een PCS Top Up Voucher van Gamecardsdirect. Je hebt geen bankrekening nodig en je hoeft geen gevoelige informatie te koppelen aan je account. Gebruik de PCS Mastercard als een gewone creditcard, bij winkels online en offline, in het buitenland en voor meer betalingen die via een normale creditcard ook kunnen.

Je hoeft niet kredietwaardig te zijn via een bank om de creditcard te gebruiken. Wel dient de houder van de kaart 18 jaar of ouder te zijn. Hierdoor is deze creditcard ook ideaal om jongeren leren om te gaan met krediet.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.