be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • paysafecards

    paysafe is de ideale betaalmethode als je online wilt betalen zonder bank- of creditcardgegevens. Met een paysafecard kun je bij duizenden partners in diverse branches betalen, zoals games, messaging, muziek, film en entertainment.

    paysafecards

paysafecards

4 resultaten
paysafecard-10
Bezorgd per e-mail

paysafecard classic €10

€ 10,00
paysafecard-25
Bezorgd per e-mail

paysafecard classic €25

€ 25,00
paysafecard-50
Bezorgd per e-mail

paysafecard classic €50

€ 50,00
paysafecard-100
Bezorgd per e-mail

paysafecard classic €100

€ 100,00

Betaal veilig en anoniem met paysafecard PIN-codes

Een paysafecard is een prepaid betaalmethode. Je kunt met paysafecard PINs veilig online betalen. Je hoeft geen gevoelige informatie op internet te zetten. Zo blijf jij online anoniem en heb je altijd controle over je uitgaven.

Tot nu toe kon je in je favoriete webshops onder meer direct met je pincode betalen - dat is binnenkort bij een groot aantal aanbieders niet meer mogelijk. Vanaf 14 april 2021 kun je daar alleen nog maar betalen met je gratis paysafecard-rekening - dat wil zeggen je usernaam en wachtwoord.

Log in met de usernaam en het wachtwoord van je paysafecard-rekening, bij de betaalmethode Paysafecard op je favoriete website.

Als je nog geen tegoed op je rekening hebt geladen, kun je hier eenvoudig de 16-cijferige pincode invoeren en je tegoed is al opgeladen, Klik op BETALEN - klaar is Kees!

Je kunt je paysafecard PIN-code nog steeds gebruiken om je My paysafecard-tegoed op te waarderen. Log in op jouw My paysafe-account en ga via het menu naar de Top Up-optie. Let op, dit is enkel voor Belgische accounts.

paysafe-tegoed direct online geleverd

Koop paysafecard prepaid credit bij Gamecardsdirect en ontvang deze direct in je inbox! Je kunt zonder een account aan te maken een paysafecard kopen. Kies een van onze talrijke veilige betaalmethoden om je paysafecard PIN in ontvangst te nemen. Voer je e-mailadres in en binnen een paar minuten heb je je code al, klaar om te shoppen of te gamen!

Een paysafecard is ook ideaal om cadeau te doen. Bijvoorbeeld als je niet goed weet wat je iemand wilt geven, geef je gewoon een paysafecard. Voor iemand zonder creditcard is dit ideaal. Of leer jongeren omgaan met digitaal betalen door ze een paysafecard te geven. Je kunt games kopen, muziek streamen of series kijken met behulp van je paysafecard-account. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Gamecardsdirect zijn de volgende paysafecard waardes verkrijgbaar:

paysafe-tegoed wordt direct geleverd via e-mail.

paysafe-logo-pay-cash-pay-safe

Betaal je paysafecard met telefoon of iDeal

Wil jij niet gebonden zijn aan persoonlijke gegevens die op internet terechtkomen? Ga veilig met je bankgegevens om en betaal je paysafecard via een van onze telefonische betaalmethode. Via DaoPay kun je zonder problemen bellen of sms'en voor je aankoop. Blijf aan de lijn, de verbinding wordt vanzelf verbroken als de betaling compleet is.

Je kunt ook met BanContact betalen, dit is een van de meest veilige betaalmethoden om je paysafecard mee af te rekenen. Na betaling ontvang je direct je code! Bij BanContact wordt overigens geen extra transactiekosten gerekend. Dat is dus extra voordelig je paysafecards halen bij Gamecardsdirect!

Heb je meer vragen over paysafecards? Check onze FAQ-pagina voor de meest gestelde vragen. Of wil je weten hoe je jouw paysafecard PIN inwisselt? Dan hebben wij hier een stap-voor-stap handleiding voor je.

Prepaid codes online kopen bij Gamecardsdirect

Naast paysafe PINS, hebben wij ook andere vormen van prepaid credits beschikbaar. Je kunt op deze manier de credits kiezen die het best aansluiten op jouw behoeften. Alle prepaid credits zijn veilig en anoniem te gebruiken. Bij Gamecardsdirect zijn de volgende Top Ups voor (digitale) prepaid betaalpassen en prepaid creditcards verkrijgbaar:

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.