be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • paysafecards

  paysafe is de ideale betaalmethode als je online wilt betalen zonder bank- of creditcardgegevens. Met een paysafecard kun je bij duizenden partners in diverse branches betalen, zoals games, messaging, muziek, film en entertainment.

  paysafecards

paysafecards

4 resultaten
paysafecard-10
Bezorgd per e-mail

paysafecard classic €10

€ 10,00
paysafecard-25
Bezorgd per e-mail

paysafecard classic €25

€ 25,00
paysafecard-50
Bezorgd per e-mail

paysafecard classic €50

€ 50,00
paysafecard-100
Bezorgd per e-mail

paysafecard classic €100

€ 100,00

Betaal veilig en anoniem met paysafecard PIN-codes

Een paysafecard is een prepaid betaalmethode. Je kunt met paysafecard PINs veilig online betalen. Je hoeft geen gevoelige informatie op internet te zetten. Zo blijf jij online anoniem en heb je altijd controle over je uitgaven.

Wat is een paysafecard?

Paysafecard is de meest eenvoudige manier om online betalingen te verrichten. Betaal gemakkelijk en veilig met je eigen Paysafecard-account. Paysafecard PINs zijn prepaid opwaardeerkaarten waarmee je direct kunt betalen op geselecteerde webshops. Er is wel een restrictie: je kunt losse paysafecard codes inwisselen zonder account tot een maximum van 50 euro. Dit is per land verschillend, kijk daarom op paysafecard.com voor de actuele voorwaarden.

Gebruik een paysafecard wereldwijd als betaalmiddel voor films, muziek, games en entertainment-websites. Let wel op: gebruik paysafecard alleen op de geselecteerde websites. Om te weten of een website is aangesloten bij Paysafecard, kijk op de officiële website van Paysafecard.

Waar kun je een paysafecard kopen?

Je kunt bij Gamecardsdirect terecht voor al je paysafecard PINs! Koop de gewenste waarde en ontvang deze direct in je mailbox. Bij Gamecardsdirect hoef je de deur niet uit en kun je met een gerust hart online je paysafecard kopen. Geen tijd? Ook dan is Gamecardsdirect the place to go, want wij leveren snel je online paysafecard zo in je inbox.

Hoe werkt een paysafecard?

Wanneer je jouw paysafecard PIN hebt ontvangen in je mailbox, gebruik je de 16-cijferige pincode om je paysafecard-account op te waarderen. Je kunt vervolgens betalen zonder een bankrekening of creditcard. Je persoonlijke gegevens zijn dus veilig. Wil je meer weten over het inwisselen van je paysafecard PIN? Dan kun je kijken bij onze inwisselinstructies.

Waar kan een paysafecard gebruikt worden?

Een paysafecard kun je gebruiken bij allerlei websites, overal ter wereld! Deze online prepaid betaalmethode is ontstaan om de toenemende vraag naar veilige, anonieme online betalingen te beantwoorden. Inmiddels staat Paysafecard bekend als de anonieme en veilige betaalmethode, die in meer dan 40 landen te gebruiken is. Om je een idee te geven waar je paysafecard voor kunt gebruiken, kijk voor onderstaande categorieën:

 • Online gaming
 • Online casino’s
 • Telefoondiensten
 • Internetdiensten
 • Webshops
 • Datingsites

Voor een compleet overzicht van alle websites die paysafecard accepteren, kijk op de website van Paysafecard.

paysafe-tegoed direct online geleverd

Koop paysafecard prepaid credit bij Gamecardsdirect en ontvang deze direct in je inbox! Je kunt zonder een account aan te maken een paysafecard kopen. Kies een van onze talrijke veilige betaalmethoden om je paysafecard PIN in ontvangst te nemen. Voer je e-mailadres in en binnen een paar minuten heb je je code al, klaar om te shoppen of te gamen!

Een paysafecard is ook ideaal om cadeau te doen. Bijvoorbeeld als je niet goed weet wat je iemand wilt geven, geef je gewoon een paysafecard. Voor iemand zonder creditcard is dit ideaal. Of leer jongeren omgaan met digitaal betalen door ze een paysafecard te geven. Je kunt games kopen, muziek streamen of series kijken met behulp van je paysafecard-account. De mogelijkheden zijn eindeloos.

paysafe-logo-pay-cash-pay-safe

Paysafecard 5 euro kopen

De paysafecard voor 5 euro kopen om je PINs veilig online te betalen? Dat is in België helaas niet mogelijk. In België is het mogelijk om een paysafecard aan te schaffen voor 10, 25, 50 en 100 euro. De variant van 5 euro is hier helaas niet te gebruiken. Het beste alternatief voor de kaart van €5,- is een prepaid credit van €10,-. De paysafecard 5 euro is enkel verkrijgbaar voor Duitse accounts. Heb je een Duits account? Neem dan een kijkje op onze Duitse webshop voor de paysafecard €5. Let wel: het aanbod waar je de paysafecard betaalmethode kunt gebruiken, kan per land verschillen.

Met de onderstaande links kun je direct naar de paysafecards die wel in België te gebruiken zijn:

paysafe-tegoed wordt direct geleverd via e-mail.

Betaal je paysafecard met telefoon of iDeal

Wil jij niet gebonden zijn aan persoonlijke gegevens die op internet terechtkomen? Ga veilig met je bankgegevens om en betaal je paysafecard via een van onze telefonische betaalmethode. Via DaoPay kun je zonder problemen bellen of sms'en voor je aankoop. Blijf aan de lijn, de verbinding wordt vanzelf verbroken als de betaling compleet is.

Je kunt ook met BanContact betalen, dit is een van de meest veilige betaalmethoden om je paysafecard mee af te rekenen. Na betaling ontvang je direct je code! Bij BanContact wordt overigens geen extra transactiekosten gerekend. Dat is dus extra voordelig je paysafecards halen bij Gamecardsdirect!

Heb je meer vragen over paysafecards? Check onze FAQ-pagina voor de meest gestelde vragen. Of wil je weten hoe je jouw paysafecard PIN inwisselt? Dan hebben wij hier een stap-voor-stap handleiding voor je.

Prepaid codes online kopen bij Gamecardsdirect

Naast paysafe PINS, hebben wij ook andere vormen van prepaid credits beschikbaar. Je kunt op deze manier de credits kiezen die het best aansluiten op jouw behoeften. Alle prepaid credits zijn veilig en anoniem te gebruiken. Bij Gamecardsdirect zijn de volgende Top Ups voor (digitale) prepaid betaalpassen en prepaid creditcards verkrijgbaar:

Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.SimpleMenu. Generated succesfully: False
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.