be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Betaalmethoden

Gamecardsdirect B.V. heeft gekozen voor een betrouwbare en betaalbare betaalprovider, namelijk Pay.nl. Via Pay.nl bieden wij de volgende betaalmethodes aan:

Bancontact/Mistercash

Bancontact/Mistercash is een betaalmethode die enkel gebruikt kan worden door mensen met een Belgische bankrekening. De volgende banken hebben deze betaalmethode samen ontwikkeld: Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Je dient hiervoor uiteraard wel gebruik te maken van internetbankieren. Wanneer je betaald met Bancontact/Mistercash ontvangen wij het bedrag gelijk en wordt de code per mail naar je verstuurd.

SOFORTBanking

De betaalmethode SOFORTBanking wordt reeds geaccepteerd in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL, de betaling wordt echter altijd door onze betaalprovider geverifieerd. Dit kan maximaal 3 werkdagen in beslag nemen. Zodra deze verificatie in orde is wordt de bestelling verzonden.

PayPal

PayPal is een online-betaalsysteem. PayPal is dé veiligste manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Je kunt met je bankrekening of creditcard kopen en betalen in enkele klikken. PayPal-bestellingen worden uitsluitend geaccepteerd indien deze zijn betaald vanaf een geverifieerde Nederlandse of Belgische PayPal-account. Veelvuldig opeenvolgende PayPal-bestellingen worden niet geaccepteerd en teruggeboekt. Beantwoord de e-mail op uw PayPal e-mailadres met de reactie ‘Ik ga akkoord met mijn bestelling’ om dit e-mailadres te bevestigen. Na ontvangst van de bevestiging wordt uw betaling handmatig door ons gecontroleerd en uitgeleverd. Bestellingen die in het weekend zijn gedaan worden op maandag uitgeleverd.

Visa, MasterCard & Maestro

Visa, MasterCard en Maestro zijn de meest gebruikte creditcards en veilige betaalmethoden. Beantwoord de e-mail op uw PayPal e-mailadres met de reactie ‘Ik ga akkoord met mijn bestelling’ om dit e-mailadres te bevestigen. Na ontvangst van de bevestiging wordt uw betaling handmatig door ons gecontroleerd en uitgeleverd. Bestellingen die in het weekend zijn gedaan worden op maandag uitgeleverd.

Overboeking

Een overboeking is een internationale betaalmethode en kan dus door iedereen worden gebruikt. Wanneer je kiest voor een betaling per overboeking ontvang je een mail van Multisafepay met hierin onze bankgegevens. Een betaling via overboeking neemt 1-5 werkdagen in beslag. De code wordt pas naar je verzonden wanneer het geld op onze rekening is bijgeschreven.

 

DaoPay

Mobiel of telefonisch betalen is ideaal is als je buiten de deur bent of geen toegang hebt tot een PC of laptop met internetbankieren. Maak gebruik van je telefoonrekening om je bestelling te betalen en ontvang je game- of giftcard direct per e-mail.

 

Apple Pay

Met Apple Pay betaal je snel, veilig en eenvoudig met je iPhone of Apple Watch. Verifieer betalingen veilig doormiddel van touch ID of face ID.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.