be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Crunchyroll

    Met een Crunchyroll Gift Card kun je makkelijk een Premium subscription kopen en toegang krijgen tot elke anime, manga en J-Drama, advertentievrij!

    Crunchyroll

Crunchyroll Premium

3 resultaten
crunchyroll-premium-1-maand
Bezorgd per e-mail

Crunchyroll Premium 1 maand

€ 4,99
crunchyroll-premium-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Crunchyroll Premium 3 maanden

€ 13,99
crunchyroll-premium-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Crunchyroll Premium 12 maanden

€ 39,99
crunchyroll-logo

Ben je op zoek naar de handleiding van Crunchyroll Gift Cards? Je kunt hem nu hierboven vinden, door op een willekeurige Gift Card te klikken en het tabblad "Inwisselinstructies" te selecteren.

Betaal uw Crunchyroll-abonnement met een Crunchyroll Cadeaubon

Ben je moe van de eindeloze reclames en advertenties die je tijd voor anime onderbreken? We snappen het, het kan echt vervelend zijn. Maar er is een oplossing! Met een Premium abonnement op Crunchyroll, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over advertenties. En daarnaast zijn er nog een aantal voordelen die Crunchyroll Premium helemaal de moeite waard maken:

  • Onbeperkte toegang tot content op Crunchyroll;
  • Nieuwe Anime afleveringen zijn beschikbaar binnen slechts 1 uur na release in Japan met Engelse ondertiteling;
  • Bekijk alle afleveringen in hoge kwaliteit;
  • Lees honderden hoofdstukken van tientallen Manga-titels;
  • Bespaar met exclusieve Crunchyroll Store-kortingen.

De Crunchyroll cadeaukaart is een middel om te betalen voor uw Crunchyroll abonnement, zonder dat u uw creditcard, PayPal of bankrekening hoeft te koppelen. Betaal veilig en gemakkelijk, en zonder automatische verlenging.

Je ontvangt de Crunchyroll cadeaukaart code in je mailbox. Gebruik de code om het saldo van uw account op te waarderen. Eenmaal ingewisseld, zal het tegoed niet verlopen.

Let op: Crunchyroll-cadeaukaarten zijn landspecifiek. Je hebt een Nederlandse Crunchyroll Gift Card nodig als je een Nederlands account hebt, een Belgische voor een Belgisch account enzovoort.

crunchyroll-devices

Kijk Anime op Crunchyroll, zonder reclames!

Met een abonnement kun je Anime kijken en Manga lezen zonder reclames. Stream op je desktop, mobiel, spelcomputer of andere streaming apparaten. Het abonnement begint bij 4,99 euro per maand. Voor meer voordelen kunt u uw abonnement upgraden van FAN, naar MEGA FAN 1-Maand of MEGA FAN 12-Maand.

Let op: de Crunchyroll Gift Cards zijn alleen voor Amerikaanse of voor Belgische accounts. Controleer de productbeschrijving voor aankoop. Video-inhoud kan per land verschillen.

Geef een Crunchyroll cadeaubon aan een vriend!

Een Crunchyroll Gift Card is ook een ideaal cadeau. Geef de Crunchyroll kaart aan iemand die van Anime en Manga houdt, een echte Anime-Otaku! De Crunchyroll Wallet Top Up kan gebruikt worden op elke manier die je maar wilt. Eenmaal toegevoegd aan de portemonnee, is het tegoed onbeperkt geldig.

crunchyroll-animes

Verschillende Crunchyroll Gift Card waarden

Bij Gamecardsdirect kun je verschillende waarden van Crunchyroll prepaid abonnementen kopen. Je kunt de volgende Gift Cards in onze webwinkel vinden:

Heb je vragen over onze Crunchyroll Gift Cards? Kijk dan op onze FAQ-pagina. Voor een stap-voor-stap handleiding om je Crunchyroll Code gemakkelijk in te wisselen, kijk op deze pagina.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.