be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Age of Empires: Definitive Edition

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Sticht en regeer over je eigen opgebouwde imperium
 • Leidt grote legers tijdens historische veldslagen
 • Speel deze game met tot wel 7 vrienden online
Meer informatie
€ 19,99

Informatie

Sticht een historische beschaving in de game “Age of Empires: Definitive Edition”

Spelers die houden van geweldige historische videogames hoeven niet verder te zoeken, want hier is “Age of Empires: Definitive Edition”! De Age of Empires-videogameserie heeft altijd de focus gelegd op de historische correctheid van oude beschavingen en deze nieuwe opgepoetste versie van de originele game is nóg uitgebreider en dus nóg verslavender! Age of Empires: Definitive Edition is een remaster van de originele “Age of Empires”, de succesvolle real-time strategy game waar het in 1997 allemaal mee begon. De originele versie van Age of Empires heeft een remake gekregen met nieuwe visuals, spelopties en updates.

Ontwikkel een beschaving vanaf een klein jagersvolk tot heersers van de ijzertijd

Spelers kunnen kiezen uit 16 verschillende beschavingen, en dat zijn er dus 4 meer dan in de originele game; kies uit de oude Grieken, Feniciërs of de Minoërs, maar je kan ook voor de Assyriërs kiezen. Alle beschavingen die tot je beschikking hebt in deze game kloppen historisch helemaal, zelfs gelet op de cultuur en gedragingen van deze beschavingen. Het is aan jou, als gamer, om ervoor te zorgen dat jouw beschaving gaat domineren, maar reken er maar niet op aan de top te komen door alleen maar vreedzaam voor andere te buigen, er zal zeker ook oorlog moeten worden gevoerd!

Ontdek oude historie en vecht in spannende gevechten op land en op zee

De game “Age of Empires: Definitive Edition” speelt zich af in meerdere tijdperken, namelijk: het stenen tijdperk, de werktuigentijd, de bronstijd en de ijzertijd. Je moet succesvol zijn in veldslagen op zee en op land, maar spelers moeten ook steden bouwen en commerciële verdragen aangaan met andere beschavingen om uiteindelijk de overwinning te kunnen vieren. Age of Empires: Definitive Edition is dé game bij uitstek voor beginnende real-time strategy- gamers, maar ook gevorderden zullen een hele kluif hebben aan deze game.

Age of Empires: Definitive Edition heeft 6 single-player campaigns

Deze remake van de originele Age of Empires uit 1997 heeft niet slechts 1 single-player campaign, zoals in het origineel, maar deze vernieuwde versie heeft maar liefst 6 verschillende single-player campaigns, en bij iedere van deze campaigns volg je een andere beschaving: de Egyptenaren, de Grieken, de Babyloniërs en de Yamoto-beschaving. De Definitive Edition van deze game heeft 2 nieuwe solo-campaigns: “The Reign of the Hitties” (trans. “Het bewind van de Hitties” en “The First Punic War” (trans. “De Eerste Punische Oorlog”). Kortom, er is iets voor iedere gamer met een interesse in historie te vinden in deze game.

Waar kan ik Age of Empires: Definitive Edition voor Windows 10 kopen?

“Age of Empires: Definitive Edition” voor Windows 10 kan je kopen bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop! Wanneer je deze game bij ons koopt krijg je al na enkele ogenblikken je gamecode per e-mail toegezonden of je kan deze code aan iemand cadeau sturen per e-mail, zo gemakkelijk is het bij ons! Voor je het weet ben je deze game aan het spelen!

Omschrijving

De legendarische game Age of Empires keert terug in een nieuwe versie voor Windows 10-pc's. Vier 20 jaar genrebepalende Real Time Strategy-geschiedenis in volle glorie. Dit is het perfecte moment om je in Age of Empires te storten, met ruim 40 uur gemoderniseerde gameplay, nieuwe 4K-visuals, multiplayer-gevechten voor 8 spelers en ontzettend veel nieuwe functies. Herleef de geschiedenis.
© Microsoft 2017.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Steam Gift Card €20
  Bezorgd per e-mail

  Steam Gift Card €20

  € 20,00
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
 • pc game pass 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PC Game Pass - 3 Maanden

  € 29,99
Age of Empires: Definitive Edition
Age of Empires: Definitive Edition €19,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.