be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Age of Empires IV: Anniversary Edition

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
  • Best Sim / Strategy of 2021
  • 10 verschillende beschavingen
  • 35 missies
Meer informatie
€ 39,99

Informatie

Over Age of Empires IV: Anniversary Edition

Spelers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en strategiespellen moeten niet verder kijken dan Age of Empires IV. Deze spelreeks heeft altijd in het teken gestaan van historische nauwkeurigheid van beschavingen, en dit 4e spel brengt het tot in de perfectie. Je kunt kiezen uit 10 verschillende beschavingen, van Engels tot Chinees, van het Sultanaat van Delhi tot de Malinezen. Ze vertonen allemaal een verbazingwekkende mate van getrouwheid, tot en met het herscheppen van de uitspraak van die tijd, en het zal je doel zijn om de door jou gekozen beschaving te helpen aan de top te komen en zijn eigen dominante rijk veilig te stellen.

Het spel speelt zich af in de Middeleeuwen, van 500 jaar tot het begin van de Renaissance, en biedt 4 verschillende campagnes en 35 missies. Gevechten worden te land en ter zee uitgevochten, waarbij zorgvuldig rekening wordt gehouden met het terrein, maar spelers moeten ook steden bouwen en handelsrelaties aanknopen als ze willen winnen.

Age of Empires IV is gemakkelijk toegankelijk voor beginnende RTS-spelers dankzij de handige tutorial-missies, maar zelfs voor de meest ervaren spelers is het een harde noot om te kraken als ze ervoor kiezen de moeilijkste moeilijkheidsgraad aan te pakken.

Omschrijving

De bekroonde strategiegame, die zijn eerste jaar viert waarin miljoenen spelers wereldwijd in verrukking zijn gebracht, presenteert Age of Empire IV: Anniversary Edition. Deze editie van de geëvolueerde realtime strategiegame brengt alle nieuwe en eerdere updates* sinds de release samen, waaronder: twee nieuwe beschavingen, acht nieuwe kaarten, nieuwe heerschappijen, uitdagingen, beschimpingen en cheats.

* gratis beschikbaar voor huidige bestaande installaties van de game.

Wij staan voor u klaar
  • Directe levering
  • Uitstekende klantenservice
  • Tel: +31 (0)85-0477536
  • E-mail ondersteuning ook in het weekend
  • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
AOE4-0889842452976
Age of Empires IV: Anniversary Edition €39,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.