be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
 • Call of Duty Points

  Met jouw Call of Duty points kun je bundles kopen voor nieuwe operators, stickers, calling cards, emblems en meer. Of koop van je points de Battle Pass en speel items en points vrij terwijl je levelt.

  Call of Duty Points

Call of Duty Points PlayStation

3 resultaten
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00

Call of Duty Points zijn de in-game currency van Call of Duty. Met COD Points kun je extra in-game aankopen doen in de volgende Call of Duty games:

 • Infinite Warfare;
 • WWII;
 • Black Ops III;
 • Black Ops IIII.

Spreek met de Black Market Vendor om de nieuwste wapens en specialist loot te krijgen. Op de Zwarte Markt kun je Call of Duty Points, kortweg CP, gebruiken om Rare Supply Drops aan te schaffen. In elke Rare Supply Drop krijgen spelers drie items exclusief via de Black Market. Rare Supply Drops garanderen een zeldzaam item met verhoogde kans op Legendarische en Epische loot. De buit die op de Zwarte Markt wordt verworven, omvat customization items zoals ranged en melee wapens, thema's, camo's, calling cards en nog veel meer.

Gebruik je PSN Card om Call of Duty Points aan te schaffen!

Je kunt het beste met je PlayStation-tegoed Call of Duty Points aanschaffen. Top Up je wallet met een van de PSN Cards bij Gamecardsdirect en koop leuke items en Supply Drops bij de Black Market! Wil je weten hoeveel punten je krijgt voor je geld? Zie onderstaande tabel voor een duidelijk overzicht:

Koop dus direct je PSN Wallet Top Up bij Gamecardsdirect. Kies uit:

Zo koop je Call of Duty Points met je PlayStation-tegoed

Om Call of Duty Points te kopen via de Black Market heb je tegoed op je PlayStation-account nodig. Als je dit hebt gedaan, kun je COD Points aanschaffen. Hoe je dit doet, lees je hier stap voor stap:

 1. Log in op je account;
 2. Selecteer Store in de Multiplayer of Zombies modus;
 3. Navigeer naar Buy en selecteer de COD Points Bundel die jij nodig hebt;
 4. Koop de bundel die je nodig hebt, met het tegoed dat je net op je account hebt gezet;
 5. Volg de verdere instructies. Voilà, je hebt nu COD Points op je account staan.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.