be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Cuphead - The Delicious Last Course: Xbox Series X S / Xbox One / Win10

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Keer terug naar Cuphead
 • Mep gekke eindbazen
 • Vind nieuwe wapens en amuletten
Meer informatie
€ 7,99

Informatie

Keer terug naar Inkwell Isle voor een geweldige DLC

Het is tijd om terug te keren naar Cuphead in The Delicious Last Course DLC. Met een gloednieuw avontuur op een voorheen onontdekt Inkwell Isle is The Delicious Last Course de perfecte gelegenheid om terug te keren naar Cuphead en de veelgeprezen 2D-platformer te herontdekken. Er zitten uren bonus gameplay in. Vind nieuwe wapens en charms om je te helpen uitdagingen te overwinnen en nieuwe records te vestigen op oude eindbazen. Het heeft bovendien Ms Chalice als nieuw speelbaar personage, een antropomorfe, vrouwelijke gele kelk, die volledig speelbaar is via de DLC en zelfs het originele Cuphead-avontuur!

Versla sterke nieuwe bazen

Als je een van de 1% spelers bent die Cuphead op de een of andere manier makkelijk vond, biedt The Delicious Last Course misschien die uitdaging waar je naar verlangt. Hier zijn enkele van de bazen waarmee je te maken krijgt:

 • Glumstone The Giant (Gnome Way Out): Een chagrijnige en krachtige reus met een kabouter aanhang.
 • Moonshine Mob (Bootlegger Boogie): Een groep insectenmaffia met een ondergrondse rumoperatie, geleid door een slak.
 • Mortimer Freeze (Snow Cult Scuffle): Een sekteleider met een ijsthema die vecht in een ijsfort.

Cuphead: Een van de beste Indie-games van het laatste decennium

Cuphead, gemaakt door de broers Chad en Jared Moldenhauer, is een eerbetoon aan animatie uit 1930 en aan hardcore platformen. Het spel werd uitgebracht in 2017 en is sindsdien door iedereen geprezen om zijn kunststijl, gameplay en muziek, met een score van 88% op Metacritic. Het is beroemd geworden om zijn moeilijkheidsgraad en verslavendheid, dus is perfect voor spelers die moe zijn van games die het vermogen van spelers om een echte uitdaging aan te gaan niet respecteren.

Ontdek Inkwell Isle en een charmant verhaal

Het verhaal van Cuphead zal je doen denken aan oude Disney tekenfilms zoals Mickey Mouse. Cuphead en zijn broer, Mugman, wonen op Inkwell Island. Tegen beter weten in gaan de broers naar Devil's Casino en verliezen uiteindelijk een deal voor hun ziel met de Duivel. Desondanks biedt de Duivel hen aan een andere deal met hen te sluiten als ze ermee instemmen rond te trekken op Inkwell Isle om de zielencontracten te verzamelen van de andere inwoners van Inkwell Isle die hun ziel hebben verloren. En inderdaad, dat is wat je in het spel vooral zult doen door gevaarlijke levels te doorkruisen en tegen eindbazen te vechten!

Raak verslaafd aan de uitdagende gameplay van Cuphead

Een van de leukste onderdelen van 2D-platformers zoals de Mario-serie zijn altijd de eindbaasgevechten geweest, en Cuphead speelt daarop in. Het grootste deel van het spel draait om baasgevechten, met af en toe ook run-and-gun-levels. Cuphead wordt wel een van de meest uitdagende spellen aller tijden genoemd, maar schrik daarom niet. Het is zo leuk dat je zelfs als je 100 keer doodgaat niet gefrustreerd raakt, en spelers hebben oneindige levens om dat te garanderen.

Koop Charms om je te helpen eindbazen te verslaan

Vind je Cuphead een beetje te moeilijk? Geen angst, je kunt in het spel charmes kopen in Porkrind's Emporium die het spel wat makkelijker moeten maken, met behulp van munten die je in levels verzamelt. Verlies je je health te snel? Koop dan een hart charm die je een extra hitpoint geeft. Er zijn veel charms die Cuphead op verschillende manieren kunnen helpen. Je kunt echter maar één charm per keer gebruiken, dus kies verstandig!

Waar kan ik Cuphead kopen: The Delicious Last Course voor Windows 10 en Xbox?

Cuphead - The Delicious Last Course voor Xbox Series X S / Xbox One / Win10 kun je hier kopen bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop, met één klik op de knop. Bij je aankoop wordt direct een cadeaucode naar je gemaild, die je kunt inwisselen of aan een vriend kunt geven.

Omschrijving

In Cuphead - The Delicious Last Course krijgen Cuphead en Mugman gezelschap van Ms. Chalice in een downloadbare uitbreiding op een gloednieuw eiland! Help Chef Saltbaker in het uitdagende slotstuk van Cuphead en neem het op tegen meerdere fases van schermvullende bazen met nieuwe wapens, talismannen en de splinternieuwe vaardigheden van Ms. Chalice.

- Ms. Chalice is een gloednieuw speelbaar personage met haar eigen moves en vaardigheden. Nadat je haar hebt ontgrendeld kun je met Ms. Chalice niet alleen de DLC spelen, maar ook het oorspronkelijke Cuphead-avontuur!
- Speel op een kakelvers Inkwell-eiland en geef de mafste en monsterlijkste bazen tot nu toe van jetje!!
- Overwin nieuwe uitdagingen en verbeter oude baasrecords met nieuwe wapens en talismannen!
- Help Chef Saltbaker in een gloednieuw avontuur en ontrafel het mysterie van het geheime avontuur van Legendary Chalice!

Inwisselinstructies

Hoe wissel je DLC-content op Xbox in:

 • Open de Xbox Store op je console.
 • Selecteer 'Gebruik een code'.
 • Voer je code in om deze in te wisselen.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €10

  € 10,00
 • cuphead xbox win10
  Bezorgd per e-mail

  Cuphead - Xbox One and Win 10

  € 19,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
Cuphead DLC - The Delicious Last Course
Cuphead - The Delicious Last Course: Xbox Series X S / Xbox One / Win10 €7,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.