be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Cuphead - Xbox One and Win 10

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Eén van de beste indie games van de afgelopen jaren
 • Speel als Cuphead in een geweldige wereld gebaseerd op cartoons uit de jaren '30
 • Ontdek uitdagende levels en versla krachtige eindbazen
Meer informatie
€ 19,99

Informatie

Cuphead is één van de beste indie games van de afgelopen 10 jaar

De game Cuphead is één van de beste indie games van de afgelopen 10 jaar en is gemaakt door de broers Chad en Jared Moldenhauer; de game is hun hommage aan cartoons uit de jaren ’30, maar is ook een ode aan (moderne) platformgames, zoals de Super Mario-gamefranchise. Cuphead werd uitgebracht in 2017 en heeft sinds die tijd veel lof gekregen voor zijn art-style, gameplay en muziek. De game Cuphead staat bekend om zijn moeilijkheidsgraad en dat je er helemaal verslingerd aan kan raken, dus Cuphead is ideaal voor gamers die wel van een uitdaging houden.

Ontdek Inkwell en een charmant verhaal

In de game Cuphead ontdek je het eiland Inkwell en een uiterst charmant verhaal. Het verhaal en de graphics van Cuphead zullen je herinneren aan oude Disney-animatiefilms, zoals die van Mickey Mouse of Snow White (vert. “Sneeuwwitje”). Het wezentje Cuphead en z’n broer, Mugman, leven op het eiland Inkwell. Geheel tegen de wil van de ouderen van hun volkje in gaan ze samen naar het Devil’s Casino waar ze hun ziel aan de duivel vergokken. De duivel maakt een deal met de broers om ze zo hun schulden af te laten betalen waarbij ze over het eiland Inkwell moeten zwerven en contracten op moeten halen van anderen die hun ziel aan de duivel hebben verkocht. Dit is dan ook wat je gaat doen in de game, je zwerft over het eiland om als karakter te groeien, vijanden te verslaan en met name moeilijke eindbazen te laten zien wie er de baas is.

Raak verslaaft aan Cupheads uitdagende gameplay

Raak helemaal verslaaft aan Cupheads uitdagende gameplay. Eén van de leukste elementen van 2D-platformgames, zoals de Super Mario-serie, is altijd de eindbazen geweest; dit is dan ook waar Cuphead op is gebaseerd wat betreft gameplay. De game Cuphead staat bekend als één van de moeilijkste games ooit, maar laat je hierdoor niet afschrikken, want deze game is zo leuk dat zelfs wanneer je honderd keer doodgaat in de game je nog niet gefrustreerd zult zijn en spelers hebben oneindig veel levens in Cuphead, dus je kan lekker vlot doorgamen.

Koop Charms zodat je eindbazen kunt verslaan

Koop Charms, oftewel in-game geld, van de game Cuphead en versla eindbazen als nooit tevoren. Vind je Cuphead te moeilijk? Geen probleem, want je kan Charms kopen in Porkrind’s Emporium waardoor zaken gemakkelijker worden, gebruik gewoon de munten die je in de game verzamelt. Gaat je gezondheidsbalk te snel achteruit? Koop een Heart Charm die je extra ruimte geeft om niet te snel game over te gaan. Er zijn verschillende Charms die Cuphead kan gebruiken om verder te komen in de game. Pas op, want je kan maar één Charm per keer gebruiken, dus kies degene die je écht nodig hebt!

Waar kan ik Cuphead voor Windows 10 en Xbox One kopen?

Cuphead voor Windows 10 en Xbox One koop je bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop! Wanneer je de game in onze webshop koopt krijg je binnen enkele ogenblikken een code toegestuurd per e-mail waarmee je direct in de Microsoft Xbox Store deze game kunt downloaden.

Omschrijving

Cuphead is een klassieke 'run and gun' actiegame waarin baasgevechten centraal staan. De game is geïnspireerd door tekenfilms uit de jaren 1930. Voor het beeld en geluid zijn dezelfde technieken gebruikt als in die tijd. Zo is elk beeldje met de hand getekend, zijn de achtergronden met waterverf ingekleurd en wordt de actie begeleid door originele jazzmuziek.
Kruip in de huid van Cuphead of Mugman (in de singleplayer of lokale coöp) en reis door vreemde werelden. Bemachtig nieuwe wapens, leer krachtige supermoves en ontdek verborgen geheimen terwijl je je schuld aan de duivel probeert af te betalen.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect.com hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er geen restitutie wordt gegeven, tenzij vereist door de lokale wetgeving of de leverancier van de specifieke cadeau- of gamecard. Voor alle andere producten vervalt uw herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die u niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game extra's, abonnementen, shopping cadeaukaarten, beltegoed, prepaid tegoed en cryptocurrency.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen.

Als u uw code niet binnen 10 minuten heeft ontvangen, is het mogelijk dat de e-mail in uw spamfolder terecht is gekomen. Controleer daarom je spam/reclame/promotiemap. Het is ook mogelijk dat wij voor sommige bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het iets langer duurt voordat u uw code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn. Zolang wij u de code niet hebben toegestuurd, kunt u zich uiteraard bedenken en uw bestelling annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code ontvangt.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf betaald worden, u ontvangt dan uw bestelling per e-mail. Klopt er iets niet met de betaalgegevens? Laat het ons dan even weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende beltegoed op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige telefonische betalingen worden niet terugbetaald. Deze vouchercode is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden geruild. Wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of anderszins inwisselen zonder uw toestemming. Kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Wil je weten hoe je de game doet verzilveren op de Xbox store? Volg de onderstaande instructies:

Inwisselinstructies Xbox Series X|S en Xbox one

 1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Store.
 2. Druk op de knop Bekijken om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens Inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Via PC of Mobiele webbrowser

 1. Ga vanuit een webbrowser naar redeem.microsoft.com.
 2. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen via de de Microsoft Store in Windows

 1. Druk op de Start-knop en voer store in de zoekbalk in.
 2. Kies Microsoft Store in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteer je account in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Code of cadeaukaarten inwisselen.
 4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen in de Xbox-app voor windows

 1. Druk op de Start-knop en voer Xbox in de zoekbalk in.
 2. Kies de app Xbox in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteeer je gamerafbeelding in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens instellingen
 4. Selecteer inwisselen onder Een code inwisselen.
 5. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Een code op de Xbox 360 inwisselen

 1. Druk op de Guide-knop op de controller.
 2. Selecteer Games en apps en vervolgens Code inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen om de inwisseling te voltooien.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €10

  € 10,00
 • Xbox Gift Card €30
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €30

  € 30,00
 • cuphead dlc xbox win10
  Bezorgd per e-mail

  Cuphead - The Delicious Last Course: Xbox Series X S / Xbox One / Win10

  € 7,99
Cuphead
Cuphead - Xbox One and Win 10 €19,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.