be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Diablo IV Crypt Hunter Pack DLC - Xbox

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Koop het Diablo IV Crypt Hunter Pack DLC voor Xbox bij Gamecardsdirect
 • Krijg een exclusief rijdier, dolkskin, wapenskin en 800 Platinum Credits
 • Geef je Diablo IV game-ervaring een extra dimensie met deze add-on
Meer informatie
€ 6,99

Informatie

Diablo IV is het volgende hoofdstuk in de populaire Diablo-gamefranchise

Sinds het uitkomen van het originele Diablo in 1997 is deze action-RPG videogamereeks onverminderd populair gebleven. De Diablo-gamereeks wordt gekenmerkt door de enorme mogelijkheid om deze game meerdere keren te spelen, daarnaast heeft Diablo kerkers met bijzondere algoritmes en er is de uitgebreide mogelijkheid je playable character te ontwikkelen middels loot. In dit vierde deel van Diablo speel je in een open wereld en ook middels een player-versus-player (PvP) mode. Deze game heeft cross-play en cross-progressie voor alle gameplatformen waarop Diablo IV is te spelen. Spelers kiezen een strijder uit één van de vijf beschikbare klasses en vervolgens loods je je character door een wereld die je moet verlossen van de reïncarnatie van Lilith.
Let op: om deze game te spelen en de add-on te installeren heb je de basisgame “Diablo IV” nodig, maar ook een actieve internetverbinding en een battle.net-account.

Wat zit er allemaal in het Diablo IV Crypt Hunter Pack add-on?

In het Diablo IV Crypt Hunter Pack add-on voor Xbox zitten een heleboel extra’s om je Diablo experience nog fantastischer te maken. Hieronder vind je wat er allemaal in deze add-on voor Diablo IV zit.

 • Liath Icehow-paard
  Dit paard werd ooit gebruikt om gestorvenen naar hun laatste rustplaats te brengen. Het betreft hier een jonge, gevlekte hengst die een heel arsenaal aan artefacten draagt van gestorven en begraven helden; uit deze artefacten put dit paard zijn kracht.
 • Exclusieve dolkskin “Beginning’s End”
  Deze skin voor je dolk is gemaakt van de bedstijl van een wiegje, maar is door de tand des tijds en gevechten geslepen en is nu vooral bedoelt om heel veel slachtoffers te maken.
 • Exclusieve wapenskin “Protean Axe”
  Deze schop is bedoeld om een vijand ernstig letsel toe te brengen en ook om je vijanden te begraven.
 • 800 Diablo IV Platinum Credits
  Met dit in-game geld kan je verschillende items kopen in de Shop van de game Diablo IV. Met dit geld kan je ook de toegang tot de Premium Battle Pass ontgrendelen en Battle Pass-niveauskips doen.

Je kan deze add-on voor de game “Diablo IV” niet installeren als je niet in het bezit bent van de basisgame.

Hoe koop je de add-on “Diablo IV Crypt Hunter Pack DLC” bij Gamecardsdirect?

De add-on Diablo IV Crypt Hunter Pack DLC koop je snel, gemakkelijk en vooral heel veilig bij Gamecardsdirect. Leg dit product in je digitale winkelmandje bij ons in de webshop en vul enkele gegevens in zodat wij weten waar we de code van deze Diablo IV add-on naartoe moeten sturen. Betaal vervolgens met één van de vele betaalmogelijkheden die wij aanbieden. Al na enkele ogenblikken ontvang je je bestelling als code op het opgegeven e-mailadres. Je kan overigens de gekochte code ook door ons naar een ander e-mailadres laten sturen als cadeau.

Omschrijving

Diablo® IV Crypt Hunter Pack

Start je helse reis door Sanctuary met het Crypt Hunter Pack. Het Crypt Hunter Pack bevat het 'Liath Icehowl'-rijdier**, twee cosmetische wapenskin-items (Beginner's End Dagger, Protean Axe) en 800 Platinum.

Beschrijving Liath Icehowl-rijdier:
werd ooit gebruikt om lichamen naar hun laatste rustplaats te brengen. Deze gevlekte jonge hengst draagt de snuisterijen van helden die al lang dood en begraven zijn.

Beschrijving Beginning's End Dagger:
Dit geslepen hout was ooit de spijl van een kinderwiegje, maar dient nu een dodelijker doel.

Beschrijving Protean Axe:
Aanpassing is de sleutel tot de overwinning. Deze schep vervult de rol van zowel een implementatie van de dood, als een manier om af te komen van het lichaam.

800 Platinum kan worden ingewisseld om je in-game ervaring aan te passen met cosmetische koop-items uit de Shop, gebruikt worden om toegang tot de premium Battle Pass te ontgrendelen, en voor Battle Pass-niveauskips.

**Toegang tot het rijdier moet in-game worden ontgrendeld voordat je rijdieren kunt gebruiken.

Diablo IV is de next-gen actie-RPG met eindeloos kwaad om te verslaan, talloze vaardigheden om te beheersen, angstaanjagende kerkers en legendarische buit. Onderneem de campagne in je eentje of met vrienden waarbij je memorabele personages ontmoet in duistere omgevingen met een meeslepend verhaal, of ga het slechte pad op in een uitgebreide eindgame en een gedeelde wereld waar spelers elkaar in steden ontmoeten om te handelen, samenwerken om het tegen wereldbazen op te nemen of af te dalen in PVP-zones om hun skills tegen andere spelers te testen. Geen lobby's nodig met cross-play en cross-progressie op alle beschikbare platforms.

Je hebt de Diablo IV-basisgame nodig om te spelen. Ga voor meer informatie naar www.diablo.com. Battle.net®-account vereist. Internetverbinding vereist.

Inwisselinstructies

Hoe wissel je DLC-content op Xbox in:

 • Open de Xbox Store op je console.
 • Selecteer 'Gebruik een code'.
 • Voer je code in om deze in te wisselen.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €20
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €20

  € 20,00
 • Xbox Gift Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €50

  € 50,00
 • diablo4 1000 xbox
  Bezorgd per e-mail

  Diablo IV 1000 Platinum Credits - Xbox

  € 9,99
 • diablo4 5700 xbox
  Bezorgd per e-mail

  Diablo IV 5700 Platinum Credits - Xbox

  € 49,99
 • diablo iv xbox
  Bezorgd per e-mail

  Diablo IV - Standard Edition

  € 79,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
Diablo IV Crypt Hunter Pack
Diablo IV Crypt Hunter Pack DLC - Xbox €6,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.