be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • EA Gift Cards

    Koop de leukste games met een EA Wallet Top Up!
    Of neem een abonnement op EA Play en krijg toegang tot de game library The Vault.

    EA Gift Cards

EA Origin Gift Cards

3 resultaten
ea-origin-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €15

€ 15,00
ea-origin-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €25

€ 25,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €30 (2x€15)

€ 30,00

Ben je op zoek naar de handleiding van EA Gift Cards? Je kunt hem nu hierboven vinden, door op een willekeurige Gift Card te klikken en het tabblad "Inwisselinstructies" te selecteren.

Wat is EA?

EA, kort voor Electronic Arts, is een van de beroemdste en oudste videogamebedrijven. Ze maken een aantal van de populairste spellen ter wereld, zoals de FIFA-serie voetbalspellen (nu gestopt na de release van 2023), EA Sports FC 24, Apex Legends, Star Wars Jedi: Survivor, Battlefield en vele andere. Ze hebben hun eigen winkel voor Windows-games, waarvoor de EA-app geïnstalleerd moet zijn om te kunnen werken.

Wat zijn EA-cadeaubonnen?

EA Gift Cards zijn een handige manier om tegoed toe te voegen aan je EA-account, zodat je games kunt kopen of kunt genieten van andere EA-services via de EA-app. Deze app (voorheen bekend als EA Origin) is EA's platform om toegang te krijgen tot hun games en deze te spelen. Hier ga je naartoe om een EA-game te kopen, downloadbare content te verkrijgen of vrienden te ontmoeten. En het is ook de plek waar je de games in je bibliotheek start.

Wat kan ik doen met EA-cadeaubonnen?

Zodra je deze hebt gebruikt om tegoed toe te voegen aan je EA-account, kun je dat tegoed gebruiken zoals je wilt. Je kunt bijvoorbeeld een aantal EA-games kopen, zoals Madden NFL 24, NHL 24, of een aantal uitbreidingen voor De Sims 4. Of je kunt je abonneren op EA Play, de abonnementsdienst van Electronic Arts die je toegang geeft tot veel van hun games en leden beloont met verschillende andere voordelen. Dat is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste EA-games en er optimaal van te genieten.

Wat is er gebeurd met EA Origin?

Het oude systeem EA Origin is opgeheven en vervangen door de nieuwe EA App. Het nieuwe systeem is meer geoptimaliseerd voor moderne behoeften, responsiever en beter verbonden, waardoor spelers snel kunnen vinden wat ze zoeken en gemakkelijk contact kunnen maken met vrienden. Je hoeft je geen zorgen te maken over je games, want alle content en gegevens die je eerder op Origin had staan, zijn beschikbaar in de nieuwe EA App. Je oude EA Origin Gift Card wordt ook nog steeds geaccepteerd.

Welke waarden zijn verkrijgbaar bij Gamecardsdirect?

EA Gift Cards zijn er in verschillende groottes (maar altijd dezelfde vorm: digitaal). Hier bij Gamecardsdirect kun je de volgende waarden kopen:

Waar kan ik EA Gift Cards online kopen?

De beste plek om EA Gift Cards te kopen is natuurlijk Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop! Wij bieden een veilige omgeving om je aankopen direct op je e-mailadres te ontvangen. Je hoeft ze alleen maar in het winkelwagentje te leggen, je e-mailadres op te geven (of dat van een vriend, als je een cadeautje koopt) en te betalen met een van de verschillende methoden die we voor jouw gemak accepteren. Je kunt ook een digitale cadeauverpakking toevoegen als het een cadeautje is.

EA Sports FC24

EA Origin FAQ

EA Origin was een online-gameplatform van Electronic Arts. Dit is sinds September 2022 vervangen door de EA-App.

- Je ontvangt aantrekkelijke kortingen op games
- EA houd je games automatisch up-to-date
- Communiceer (ook in-game) eenvoudig met je vrienden via diverse chatopties
- Krijg o.a. toegang tot EA-helpdiensten

Je kunt je EA code inwisselen door naar: https://www.ea.com/nl-nl/redeem/ te gaan.
Klik op verzilveren en log in met je EA accountgegevens.

EA Origin is in oktober 2022 opgeheven en vervangen door de EA App. Er is niet veel veranderd voor de gebruikers, hun profielen en games zijn gewoon verplaatst naar een nieuwe app.

Ja, natuurlijk kan dat. Met een EA Origin-cadeaubon kun je je profiel opwaarderen, dus het maakt niet uit hoe je het doet. Zolang je bent ingelogd op het account dat je wilt opwaarderen, kun je de code in je portemonnee inwisselen. EA Origin Gift Cards zullen in de nabije toekomst veranderen in EA Gift Cards. Maar dit verandert niets voor jou. Alleen de naam.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.