be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • EA Origin Gift Cards

    Koop de leukste games met een EA Wallet Top Up!
    Of neem een abonnement op EA Play en krijg toegang tot de game library The Vault.

    EA Origin Gift Cards

EA Origin Gift Cards

3 resultaten
ea-origin-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

EA Origin Gift Card €15

€ 15,00
ea-origin-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

EA Origin Gift Card €25

€ 25,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Origin Gift Card €30 (2x€15)

€ 30,00

Voeg tegoed toe aan je EA Wallet en koop de leukste games!

Met een EA Gift Card kan je tegoed toevoegen aan je Wallet. Zodra je tegoed hebt op je account, kan je allerlei content kopen in de EA Store. Naast games, add-ons en extra game-content, kan je ook je EA Play (Pro)-abonnement activeren!

Meer gaming met EA Play

Een EA Play en EA Play Pro is wat je zou kunnen betitelen als een “PC-game abonnement”. Wanneer je lid bent van deze dienst dan krijg je toegang tot The Vault; dit is een groeiend aantal PC-games dat je kunt downloaden en onbeperkt kan gaan spelen. Je kan geheel nieuwe EA-games ook nog eens kosteloos uitproberen voordat ze daadwerkelijk gereleased worden. Je krijgt ook automatisch 10% korting op alle games in de Origin Webshop. De korting geldt voor volledige games, reserveringen en DLC’s.

Met een abonnement bij EA Play of EA Play Pro krijg je toegang tot deze games. Het betreft hier de volledige versie van de games. Er worden ook steeds meer games aan dit assortiment toegevoegd. Je kunt alle Vault-games hier bekijken.

Wat zijn Play First-proefversies?

Play First-proefversies zijn games van EA die binnenkort verschijnen, maar nog niet voor het grote publiek te spelen zijn. Jij kan dus de eerste zijn die bepaalde games speelt. Hoe cool is dat?! Er zijn verschillende type games die je kan spelen met EA Play.

Proefversies: deze zijn beschikbaar voor alle EA Play-spelers, ook als geen Play Pro-lid bent.

Demo’s: op zichzelf staande game delen om gamers een voorproefje te geven. Play First-proefversies: de complete game die je tijdelijk kan spelen voordat deze game officieel gereleased wordt. Deze categorie is alleen toegankelijk voor EA Play Pro-leden.

In de Play First-proefversies blijft jouw progressie bewaard, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Wanneer je dan de full-game aanschaft dan kan je verdergaan waar je gebleven was, zo gaat er geen waardevolle game-time verloren. Je krijgt bovendien 10% korting op jouw aankopen bij de Origin Play-platform, op releases en reserveringen, maar ook op uitbreidingen, bundels, en nog veel meer. Je moet hiertoe wel je aankopen doen in de EA Play Store.

EA Play games kan je enkel spelen op jouw PC. Hetzelfde geldt overigens voor Vault-games en Play First-proefversies. Voor Play First-versies van de PC-games op EA Play heb je altijd een internetverbinding nodig. Bepaalde Vault-games kan je wel offline spelen, maar je moet dan af en toe verbinding maken met het internet om aan te geven dat je lid bent van EA Play.

Het aanbod van de games verschilt per land, dit hangt samen met de regelgeving in verschillende landen over welke games er verkocht en aangeboden mogen worden. Het aanbod in The Vault varieert ook per land.

EA Origin FAQ

EA Origin was een online-gameplatform van Electronic Arts. Dit is sinds September 2022 vervangen door de EA-App.

- Je ontvangt aantrekkelijke kortingen op games
- EA houd je games automatisch up-to-date
- Communiceer (ook in-game) eenvoudig met je vrienden via diverse chatopties
- Krijg o.a. toegang tot EA-helpdiensten

Je kunt je EA code inwisselen door naar: https://www.ea.com/nl-nl/redeem/ te gaan.
Klik op verzilveren en log in met je EA accountgegevens.

EA Origin is in oktober 2022 opgeheven en vervangen door de EA App. Er is niet veel veranderd voor de gebruikers, hun profielen en games zijn gewoon verplaatst naar een nieuwe app.

Ja, natuurlijk kan dat. Met een EA Origin-cadeaubon kun je je profiel opwaarderen, dus het maakt niet uit hoe je het doet. Zolang je bent ingelogd op het account dat je wilt opwaarderen, kun je de code in je portemonnee inwisselen. EA Origin Gift Cards zullen in de nabije toekomst veranderen in EA Gift Cards. Maar dit verandert niets voor jou. Alleen de naam.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.