be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Elden Ring - Standard Edition - Xbox Series XS/Xbox One

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • De epische fantasie-RPG van FromSoftware
 • Verken de uitgestrekte wereld van de Lands Between
 • Creëer en verbeter je krijger
Meer informatie
€ 69,99

Informatie

Elden Ring: De veelgeprezen Fantasy RPG voor Xbox Series X|S /Xbox One

Met een Metacritic-score van 96% is Elden Ring een van die zeldzame games die zo lovend zijn dat ze bij de lancering meteen een meesterwerk werden genoemd. FromSoftware is niet vreemd aan het maken van populaire en goed beoordeelde games, zoals hun Dark Souls-serie, maar Elden Ring bracht dit naar een heel nieuw niveau. Het is duidelijk FromSoftware's meest succesvolle spel ooit.

Een enorme wereld vol kerkers en angstaanjagende monsters

Elden Ring is een actie-rollenspel dat zich afspeelt in een enorme open wereld. Het spel wordt gespeeld vanuit een derde-persoonsperspectief, waarbij de nadruk ligt op vechten en verkennen. Als je ooit van Dark Souls hebt gehoord, weet je waarschijnlijk dat het bekend staat om zijn zeer uitdagende moeilijkheidsgraad, en Elden Ring wijkt daar niet van af. Hoewel het volgens sommigen misschien iets makkelijker is dan Dark Souls, lijdt het geen twijfel dat Elden Ring een zeer uitdagend spel is.

In Elden Ring kunnen spelers vrij de Lands Between verkennen op hun mount, Torrent, en quests voltooien. Er is nooit een gebrek aan dingen om te verkennen in de Lands Between, van Limgrave, een grasachtig gebied met door monsters bevolkte oude ruïnes, tot Caelid, een woestenij waar de ondoden wonen. The Lands Between wordt wel een van de meest indrukwekkende videogamewerelden ooit genoemd. Hoe meer je verkent, hoe meer er te ontdekken valt!

Creëer en definieer je eigen karakter

Spelers van Elden Ring krijgen aan het begin van het spel de kans om hun klasse te kiezen, die van invloed is op hun startspreuken, uitrusting en attributen. Er zijn veel verschillende klassen in het spel, van zwerver tot bandiet. Elden Ring biedt de speler een enorme vrijheid bij het samenstellen van zijn personage. Je kunt gedurende het spel in level stijgen en je personage verder uitbouwen in de manier waarop je wilt spelen. Je zult echter zorgvuldig moeten kiezen, want het kiezen van de juiste klasse voor je speelstijl is een van de belangrijkste beslissingen in Elden Ring, ervan uitgaande dat je zoveel mogelijk wilt voorkomen dat je doodgaat.

Wat is het verhaal van Elden Ring?

Er zit veel meer in Elden Ring dan alleen overleven en bazen doden. In het spel ben je een zogenaamde Tarnished, en er wordt je verteld dat je de Elden Ring moet bemachtigen om een Elden Lord te worden. Om dat te bereiken zijn er eindbazen en mensen die je moet doden, ja, en een heleboel ook. Maar er is ook een enorme hoeveelheid lore in Elden Ring en heel veel interessante NPC's om te leren kennen, genoeg dat het je honderden uren kan kosten om het te ontdekken. FromSoftware heeft zelfs George R. R. Martin, de beroemde schrijver van Game of Thrones, ingehuurd om de achtergrondverhalen van Elden Ring te schrijven. Je kunt er dus zeker van zijn dat het spel goed geschreven is.

Waar kan ik de Elden Ring voor Xbox kopen?

Elden Ring kan worden gekocht met een breed scala aan betaalmethoden hier bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop. Wij zijn een officiële leverancier van Microsoft. Een cadeaucode wordt direct naar je gemaild, die je naar wens kunt inwisselen of aan een vriend kunt geven.

Omschrijving

EEN NIEUW WONDERBAARLIJK AVONTUUR STAAT JE TE WACHTEN.
Verrijs, Bezoedelden, en laat je leiden door genade om de kracht van de Elden Ring te gebruiken en een Elden Lord in The Lands Between te worden.

- Een immens grote wereld vol spanning
Een immens grote wereld waarin open velden met uiteenlopende taferelen en enorme dungeons met complexe en driedimensionale ontwerpen naadloos met elkaar zijn verbonden. Terwijl je de wereld verkent, ervaar je de pret van het ontdekken van onbekende en overweldigende gevaren, met als gevolg een groot gevoel van voldoening.

- Maak je eigen personage
Naast het aanpassen van het uiterlijk van je personage kun je ook je wapens, pantsers en magie naar hartenlust met elkaar combineren. Je kunt je personage ontwikkelen aan de hand van je eigen speelstijl, bijvoorbeeld door je spierkracht te vergroten om een sterke krijger te worden, of door magie te leren.

- Een episch drama dat voortvloeit uit een mythe
Een gelaagd verhaal dat in fragmenten wordt onthuld. Een episch drama waarin de verschillende gedachten van de personages samenkomen in The Lands Between.

- Unieke online gameplay die je losjes verbindt met anderen
Naast multiplayer, waarin je direct verbinding kunt maken met andere spelers en samen kunt reizen, ondersteunt de game ook een uniek, asynchroon online element waarmee je de aanwezigheid van anderen kunt ervaren.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect.com hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er geen restitutie wordt gegeven, tenzij vereist door de lokale wetgeving of de leverancier van de specifieke cadeau- of gamecard. Voor alle andere producten vervalt uw herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die u niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game extra's, abonnementen, shopping cadeaukaarten, beltegoed, prepaid tegoed en cryptocurrency.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen.

Als u uw code niet binnen 10 minuten heeft ontvangen, is het mogelijk dat de e-mail in uw spamfolder terecht is gekomen. Controleer daarom je spam/reclame/promotiemap. Het is ook mogelijk dat wij voor sommige bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het iets langer duurt voordat u uw code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn. Zolang wij u de code niet hebben toegestuurd, kunt u zich uiteraard bedenken en uw bestelling annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code ontvangt.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf betaald worden, u ontvangt dan uw bestelling per e-mail. Klopt er iets niet met de betaalgegevens? Laat het ons dan even weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende beltegoed op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige telefonische betalingen worden niet terugbetaald. Deze vouchercode is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden geruild. Wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of anderszins inwisselen zonder uw toestemming. Kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Wil je weten hoe je de game doet verzilveren op de Xbox store? Volg de onderstaande instructies:

Inwisselinstructies Xbox Series X|S en Xbox one

 1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Store.
 2. Druk op de knop Bekijken om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens Inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Via PC of Mobiele webbrowser

 1. Ga vanuit een webbrowser naar redeem.microsoft.com.
 2. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen via de de Microsoft Store in Windows

 1. Druk op de Start-knop en voer store in de zoekbalk in.
 2. Kies Microsoft Store in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteer je account in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Code of cadeaukaarten inwisselen.
 4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen in de Xbox-app voor windows

 1. Druk op de Start-knop en voer Xbox in de zoekbalk in.
 2. Kies de app Xbox in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteeer je gamerafbeelding in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens instellingen
 4. Selecteer inwisselen onder Een code inwisselen.
 5. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Een code op de Xbox 360 inwisselen

 1. Druk op de Guide-knop op de controller.
 2. Selecteer Games en apps en vervolgens Code inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen om de inwisseling te voltooien.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €10

  € 10,00
 • Xbox Gift Card €30
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €30

  € 30,00
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
 • pc game pass 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PC Game Pass - 3 Maanden

  € 29,99
Elden Ring xbox
Elden Ring - Standard Edition - Xbox Series XS/Xbox One €69,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.