be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

The Elder Scrolls Online Collection: Necrom Xbox

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Verken het rijke land van Tamriel met andere avonturiers
 • Ontdek het meest uitgebreide Elder Scrolls avontuur tot nu toe
 • Speel als de nieuwe Arcanist klasse in ESO: Necrom
Meer informatie
€ 69,99

Informatie

Wat is Elder Scrolls Online Collection: Necrom?

The Elder Scrolls Online is een epische MMORPG ontwikkeld door Bethesda Studios, een franchise die beroemd is geworden door klassieke games als Skyrim en Oblivion. Maar in tegenstelling tot die games gaat de speler in The Elder Scrolls Online online op avontuur in een gigantisch land, samen met wel 20 miljoen spelers. Voor het eerst biedt deze game de speler de mogelijkheid om samen met vrienden of onbekenden de fascinerende Elder Scrolls lore te verkennen. Necrom, uitgebracht op 5 januari 2023, is de beste uitbreiding van ESO tot nu toe en deze collectie bevat het basisspel en alle eerdere hoofdstukken.

Verken de The Elder Scrolls Online Collection: Necrom

De Necrom DLC gaat verder met het avontuur door spelers de nieuwe klasse - de Arcanist - te laten ontgrendelen. De Arcanist is een krachtige klasse die destructieve, herstellende of defensieve magie kan gebruiken door de arcane, oude runen en verloren boeken van kracht te kanaliseren. Ga op reis door gloednieuwe zones zoals het Telvanni schiereiland. Deze mystieke regio is de thuisbasis van kolossale paddenstoelen, arcane magie, rotsachtige torens en de hoofdstad Necrom. Aanschouw de verboden geschriften in de Endless Library en ervaar de ontzagwekkende wonderen in het Daedric domein Apocrypha, geregeerd door de enigmatische Hermaeus Mora. Naast de hoofdverhaallijn introduceert Necrom epische nieuwe metgezellen die aan je zijde vechten en je gezelschap houden tijdens je reis door het uitgestrekte Tamriel.
Naast de basisgame en de Necrom-upgrade krijg je ook alle eerdere delen:

 • Uitbreiding van High Isle: Verken de idyllische machtszetel van de Bretons en de nobele riddercultuur terwijl je het opneemt tegen de krachten van de Ascendant Lord in High Isle. Inclusief High Isle Collector's Edition-items.
 • Uitbreiding van Blackwood: Verken de woeste regio Blackwood, rekruteer nieuwe metgezellen en onderzoek de duivelse plannen van Mehrunes Dagon.
 • Uitbreiding van Greymoor: Ontdek het donkere hart van Skyrim en ontdek verborgen schatten en geheimen met het Antiquities systeem.
 • Uitbreiding van Elsweyr: Red de Khajiit van Elsweyr van een furieuze woede van draken en hanteer de krachtige Necromancer-klasse.
 • Uitbreiding van Summerset: Beleef een episch avontuur in het thuisland van de High Elves. Inclusief directe toegang tot Summerset Chapter en digitale items voor de Collector's Edition.
 • Uitbreiding van Morrowind: Verken het eiland Vvardenfell, gebruik op de natuur gebaseerde magie als de Warden klasse, en nog veel meer!

Speel hoe je wilt

De Elder Scrolls-games hebben er altijd om bekend gestaan dat de speler zijn eigen verhaal kan bepalen en zijn eigen avonturen kan beleven. Het is helemaal aan de speler of hij een magiër, een dief, een krijger of wat dan ook wil zijn. The Elder Scrolls Online is daarop geen uitzondering. Bouwen, vechten, craften, stelen, belegeren: het is helemaal aan jou hoe je het spel wilt spelen. ESO speelt zich af in de uitgestrekte wereld van Tamriel en laat de speler gaan en staan waar hij maar wil om de geheimen van het land te ontdekken en de wereld van de vergetelheid te redden.

Hoewel Elder Scrolls Online solo kan worden gespeeld, is het beter om het met vrienden of zelfs vreemden te spelen. De gameplay bestaat uit een grote verscheidenheid aan quests, evenementen en free-roaming verkenning van de enorme wereld van ESO. Maximaal vier spelers kunnen deel uitmaken van een party en samen de mystieke wonderen van Tamriel ervaren. Je moet wel op het belang van partysynergie letten, want als je de klassen op de juiste manier mixt, zul je veel beter slagen in de quests.

Waar kan ik The Elder Scrolls Online Collection: Necrom voor Xbox?

The Elder Scrolls Online Collection: Necrom voor Xbox koop je hier bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop. Er wordt direct een cadeaubon naar je gemaild, die je veilig kunt inwisselen of aan een vriend kunt geven.

Omschrijving

Begin een uniek avontuur met de ongeëvenaarde verhalen en rijke geschiedenis van The Elder Scrolls. Reis af naar Tamriel, een groots fantasy-universum dat leeft en ademt, waarin je keuzes je ervaring bepalen. Vecht, plunder, vervaardig, steel of roleplay als boogschutter, magiër, handelaar, geleerde of krijger. Speel alleen of met vrienden en combineer uitrustingen en vaardigheden om je eigen speelstijl te bepalen. Geen abonnement vereist - één keer kopen, eindeloos spelen.

Welke waarheden kunnen beter verborgen blijven? Ontdek Necrom en de verboden geheimen van Apocrypha. Van de Telvanni Peninsula in Eastern Morrowind tot het kosmische rijk van de Prince of Fate - strijd om de realiteit te waarborgen en de runekrachten van een nieuwe klasse te ontgrendelen, de Arcanist!

COLLECTION

The Elder Scrolls Online Collection: Necrom is een soort '8-games-in-één' en ideaal voor avonturiers die toegang willen tot alle grote zones, biomen en quest-reeksen van Tamriel uit de verschillende hoofdstukken. De Collection: Necrom bevat de basisgame, Necrom en alle en alle eerdere hoofdstukken, zoals hieronder beschreven.

- Necrom (NIEUW in 2023)
- High Isle
- Blackwood
- Greymoor
- Elsweyr
- Summerset
- Morrowind
- Basisgame

NECROM

ONTGRENDEL DE NIEUWE KLASSE - Laat je versterken door de geheimen van Apocrypha en de verboden kennis van Hermaeus Mora. De Arcanist is een krachtige nieuwe klasse die in staat is tot vernietigende, herstellende of verdedigende magie door oude magische runen en verloren krachtige boeken aan te wenden.

NIEUWE ZONES - Verken de Telvanni Peninsula, die bekendstaat om zijn reuzenpaddenstoelen, oude magie, rotsachtige pieken en hoofdstad Necrom, evenals de verboden boeken van de eindeloze bibliotheek van Apocrypha.

EEN KOSMISCH VERHAAL - De Prince of Fate heeft geheimen die niet te bevatten zijn voor stervelingen of Daedra. Nu wordt Hermaeus Mora's rijk Apocrypha bedreigd door verborgen maar onstuimige krachten, en als het geheim van de Daedric Prince wordt onthuld, kan dat het einde van alle bestaan betekenen.

NIEUWE COMPANIONS IN DE WARDEN- EN ARCANIST-KLASSEN - Twee nieuwe kameraden zijn op zoek naar grootse avonturen en glorie! Strijd zij aan zij met de Redguard met Arcanist-krachten en de Argonian in de Warden-klasse tijdens je avonturen in Tamriel.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect.com hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er geen restitutie wordt gegeven, tenzij vereist door de lokale wetgeving of de leverancier van de specifieke cadeau- of gamecard. Voor alle andere producten vervalt uw herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die u niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game extra's, abonnementen, shopping cadeaukaarten, beltegoed, prepaid tegoed en cryptocurrency.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen.

Als u uw code niet binnen 10 minuten heeft ontvangen, is het mogelijk dat de e-mail in uw spamfolder terecht is gekomen. Controleer daarom je spam/reclame/promotiemap. Het is ook mogelijk dat wij voor sommige bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het iets langer duurt voordat u uw code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn. Zolang wij u de code niet hebben toegestuurd, kunt u zich uiteraard bedenken en uw bestelling annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code ontvangt.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf betaald worden, u ontvangt dan uw bestelling per e-mail. Klopt er iets niet met de betaalgegevens? Laat het ons dan even weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende beltegoed op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige telefonische betalingen worden niet terugbetaald. Deze vouchercode is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden geruild. Wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of anderszins inwisselen zonder uw toestemming. Kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Wil je weten hoe je de game doet verzilveren op de Xbox store? Volg de onderstaande instructies:

Inwisselinstructies Xbox Series X|S en Xbox one

 1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Store.
 2. Druk op de knop Bekijken om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens Inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Via PC of Mobiele webbrowser

 1. Ga vanuit een webbrowser naar redeem.microsoft.com.
 2. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen via de de Microsoft Store in Windows

 1. Druk op de Start-knop en voer store in de zoekbalk in.
 2. Kies Microsoft Store in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteer je account in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Code of cadeaukaarten inwisselen.
 4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen in de Xbox-app voor windows

 1. Druk op de Start-knop en voer Xbox in de zoekbalk in.
 2. Kies de app Xbox in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteeer je gamerafbeelding in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens instellingen
 4. Selecteer inwisselen onder Een code inwisselen.
 5. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Een code op de Xbox 360 inwisselen

 1. Druk op de Guide-knop op de controller.
 2. Selecteer Games en apps en vervolgens Code inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen om de inwisseling te voltooien.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €15

  € 15,00
 • Xbox Gift Card €30
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €30

  € 30,00
 • Xbox Gift Card €75
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €75

  € 75,00
 • eso collection necrom upgrade xbox
  Bezorgd per e-mail

  The Elder Scrolls Online Collection: Necrom Upgrade Xbox

  € 39,99
 • eso collection necrom deluxe upgrade xbox
  Bezorgd per e-mail

  The Elder Scrolls Online Collection: Necrom Deluxe Upgrade Xbox

  € 54,99
 • eso collection blackwood upgrade xbox
  Bezorgd per e-mail

  The Elder Scrolls Online: Blackwood Upgrade Xbox

  € 39,99
 • eso collection blackwood collector edition upgrade xbox
  Bezorgd per e-mail

  The Elder Scrolls Online Blackwood Collector’s Edition Upgrade Xbox

  € 54,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 1 maand
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

  € 14,99
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
ESO Necrom
The Elder Scrolls Online Collection: Necrom Xbox €69,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.