be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

FFXIV Online Timecard 60 dagen

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Ontvang direct een 60-dagen-tijdkaart voor Final Fantasy XIV!
 • Ga op spannende avonturen met je vrienden of andere spelers in de online multiplayer-server.
 • Activeer deze kaart tot een jaar na aankoop.
Meer informatie
€ 25,98

Informatie

Wat is Final Fantasy XIV?

Final Fantasy 14 is een MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game), met andere woorden het is een spel waarin je de wereld van Eorzea verkent en alleen of met vrienden tegen vijanden vecht. Aan het begin kun je het ras en de klasse van je personage kiezen, die je in level brengt door quests te voltooien, monsters te doden en kerkers te plunderen. MMORPG's zijn zeer gewaardeerde spellen, die wereldwijd miljoenen spelers trekken, en Final Fantasy XIV is een van de populairste. Je kunt er dus zeker van zijn dat je niet alleen zult zijn in je spel. De meeste content kan solo worden gespeeld, maar sommige delen vereisen een groepsinspanning. Het spel schittert pas echt als een groep vrienden perfect samenspeelt!

Wat is een FFXIV 60-day Time Card?

Final Fantasy XIV is een spel met abonnementen. Om het te kunnen spelen, moet je online tijd kopen. Met een Final Fantasy XIV 60-dagen Time Card heb je 60 dagen achter elkaar toegang tot de online gameplay van Final Fantasy XIV. Gedurende deze tijd heb je toegang tot de online multiplayerwereld van Final Fantasy XIV en kun je samen met vrienden of andere spelers het rijk Eorzea verkennen. Ga op quests, verken kerkers en schakel vijanden uit; er is genoeg te doen in 60 dagen!

Wat kan ik in FFXIV doen met een 60-dagen Time Card?

Met een 60-dagen FFXIV Time Card krijg je 60 dagen lang volledige toegang tot de fantastische wereld van de MMORPG Final Fantasy XIV. Houd er rekening mee dat dit product slechts een tijdsverlenging is en dat je om te kunnen spelen minimaal het basisspel A Realm Reborn moet hebben gekocht. De Final Fantasy XIV Time Cards van Gamecardsdirect zijn alleen geldig voor Europese FFXIV-accounts.

Kan ik een 60-dagen-tijdkaart voor Final Fantasy 14 kopen bij Gamecardsdirect?

Je kunt zeker een FFXIV 60-dagen Time Card kopen bij Gamecardsdirect! Het enige wat je hoeft te doen is het product aan je winkelwagentje toe te voegen, ons te vertellen naar welk e-mailadres we de code zullen sturen en te betalen met een van de meer dan 20 verschillende betaalmethoden die beschikbaar zijn voor jouw gemak. En je kunt zelfs een digitale cadeauverpakking toevoegen, voor het geval je het product koopt als cadeau voor iemand anders. Zo gemakkelijk en veilig is het bij Gamecardsdirect!

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Inwisselinstructies

Heb je een Final Fantasy XIV Timecard aangeschaft en van ons ontvangen per e-mail? Dan kun je nu de code inwisselen en de online wereld beginnen te ontdekken. Het inwisselen van een FFXIV kaart gaat als volgt:

 1. Log in op je FINAL FANTASY XIV: Mog Station account;
 2. Klik vervolgens op “Account Services”, linksboven op je scherm;
 3. Klik daarna op “Renew Subscription (Game Card)”;
 4. Voer de code in die je per mail hebt ontvangen en volg de instructies op je scherm om de activatie af te ronden.

Veel gameplezier! Mocht je nog bovenstaande uitleg nog vragen hebben over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Steam Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Steam Gift Card €10

  € 10,00
 • steam gift card 30
  Bezorgd per e-mail

  Steam Gift Card €30

  € 30,00
 • Steam Gift Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Steam Gift Card €50

  € 50,00
 • pc game pass 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PC Game Pass - 3 Maanden

  € 29,99
Final-fantasy-xiv-60-dagen
FFXIV Online Timecard 60 dagen €25,98
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.