be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Fortnite Battle Pass

    Je kunt de battle pass voor slechts 950 v-bucks ophalen en tot 1500 bonus V-Bucks verdienen door te spelen. Dat is genoeg om de battle pass van het volgende seizoen te kopen plus meer van de item shop.

    Fortnite Battle Pass

Fortnite V-Bucks Nintendo

3 resultaten
nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00

Fortnite is op dit moment één van de populairste multiplayer online shooters en is zowel gratis als betaald te spelen. Zo kun je gratis meedoen aan de Battle Royale spelmodus, waarbij je tegen 99 andere spelers strijdt om de “last man standing” te zijn. De kaart is erg groot, en je kiest zelf waar je begint op de map. Maar je hebt niet onbeperkt de tijd om vijanden aan te vallen, want je racet tegen de klok als de paarse mist die steeds meer op de map in beslag neem, en alles verwoest wat op zijn pad komt. Ben je de laatste speler die nog overeind staat? Dan win jij de Victory Royale!

V-Bucks de betaalmethode van Fortnite

Fortnite V-Bucks zijn in-game currencies die worden gebruikt om in-game aankopen te doen. Denk hierbij aan wapens, gliders, outfits en nog veel meer. Ook is het mogelijk om een Battle Pass te kopen, dit brengt nóg meer mogelijkheden met zich mee in de Battle Royal spelmodus. Spelers met een Battle Pass hebben meer voordelen dan de gratis spelers.

Deze pas is elk seizoen verkrijgbaar voor maar 950 V-Bucks; dat is minder dan €10!

Fortnite V-Bucks – hoeveel kost het?

Je kunt bij Gamecardsdirect zoveel V-Bucks kopen als jij wilt. Dit doe je namelijk d.m.v. een Nintendo eShop Card van een bepaalde waarde. Je kunt V-Bucks kopen in een bundel van 1.000, 2.500, 6.000 of 10.000 munten. Je ontvangt bij aankoop van deze producten een:

activeringscode die je van ons ontvangt kun je direct inwisselen voor V-Bucks in Fortnite op je Nintendo Switch! Je hoeft dus niet eerst het tegoed van je eShop-account aan te vullen, handig hé? Het complete overzicht van de kosten zie je hier:

 

 

Nog vragen? Check onze FAQ en Handleidingen

Heb je nog vragen over bepaalde producten check onze FAQ, lukt het niet om je product te activeren of in te wisselen check dan onze Handleidingen.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.