be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Guild Wars 2: Path of Fire Standard Edition

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Guild Wars 2 uitbreiding
 • Downloadcode voor Europese accounts
 • Gratis Heart of Thorns inbegrepen
Meer informatie
€ 29,99

Informatie

Tyria heeft je nodig! Koop Path of Fire en ontdek een nieuwe wereld

Guild Wars 2: Path of Fire is de tweede uitbreiding van de award-winning game Guild Wars 2. Wanneer de balans van magie verstoord dreigt te worden, is het aan jou de taak om de malafide god Balthazar te verslaan. De menselijke god van vuur en oorlog heeft naar verluidt een terreur- en chaoscampagne gevoerd in het land van de Crystal Desert, wanhopig om de macht van een Oude Draak voor zichzelf op te eisen. Hoewel zijn ware motieven een mysterie blijven - samen met zijn vreemde wederverschijning, verminderde kracht en beweringen dat hij verraden is - is de dreiging die hij vormt voor de onschuldige mensen in de regio onmogelijk te negeren. Velen zijn de regio ontvlucht, gevangen tussen het mysterieuze en dodelijke nieuwe leger van de oorlogsgod, de ondode hordes van Palawa Joko, en de hersenloze en woeste volgelingen van Kralkatorrik. Als commandant ben je naar de regio geroepen om te helpen bij de hulpverlening, maar je eigen persoonlijke missie om Balthazar ervan te weerhouden het delicate evenwicht van de magie te verstoren is van cruciaal belang voor heel Tyria. Lukt het jou om Balthazar te weerhouden van zijn plannen?

Koop Path of Fire nu bij Gamecardsdirect en speel direct het nieuwste avontuur van Guild Wars!

GW2 expansion: koop de uitbreiding eenvoudig online bij Gamecardsdirect

GW2: Path of Fire koop je eenvoudig online bij Gamecardsdirect. Je ontvangt de downloadcode voor de uitbreiding direct in je mailbox! Bestellen bij Gamecardsdirect doe je als volgt: Kies de GW2: Path of Fire Expansion en klik op Veilig Bestellen. Vul je naam en e-mailadres in zodat we weten naar wie we de Gems moeten sturen. Kies de betaalmethode waarmee je wenst af te rekenen en rond het bestelproces af. Zodra de betaling is afgerond, ontvang je jouw bestelling in je mailbox!

Je kunt onder andere de volgende nieuwe content ervaren met deze uitbreiding:

 • Nieuw gebied: de Crystal Desert;
 • Mounts;
 • Elite Specialisations voor je class;
 • De nieuwe Guild Hall claimen;
 • Nieuwe mogelijkheden om je character te personaliseren;
 • Mastery System (Heart of Thorns);
 • Nieuw gebied: de Maguuma Jungle (Heart of Thorns).

Speel direct GW2: Path of Fire en ontdek het verhaal

Wil je direct aan de slag met Path of Fire en het verhaal en de nieuwe gebieden ontdekken? Koop ook meteen Guild Wars 2 Gems bij Gamecardsdirect voor de leukste upgrades en perfecte skins. Lees er hier meer over.

Bij deze uitbreiding heb je een Guild Wars-account nodig, de basisgame en de uitbreidingen voorafgaande aan Path of Fire. Het aanmaken van een Guild Wars-account is gratis en heel eenvoudig via: account.arena.net/register. Wanneer je alles hebt geïnstalleerd, kun je Path of Fire kopen. De downloadcode gebruik je eenvoudig via je account om de uitbreiding te downloaden.

Bij deze nieuwe uitbreiding is er zoveel te ontdekken! Zelfs wanneer je het maximale level (level 80) hebt behaald, kun je nog verschillende speelstijlen ontdekken, wapens en eigenschappen kiezen en meer! Met Guild Wars 2 raak je dus nooit uitgespeeld.

Gratis Heart of Thorns bij aankoop van Path of Fire!

Koop Path of Fire bij Gamecardsdirect en ontvang direct de Heart of Thorns-uitbreiding gratis! Ontdek dus 2 uitbreidingen achter elkaar en reis verder dan ooit iemand is geweest. Tyria heeft jou nodig om de legioenen van Balthazar en de magie-beluste Elder Dragon Mordremoth te verslaan! Je ontvangt de twee expansions van Guild Wars 2 als code in je mailbox. Los deze code in op de officiële GW2.com-website en start jouw avontuur!

Inwisselinstructies

Guild Wars 2 Expansion DLCs

Heb je een van de uitbreidingen voor Guild Wars 2 gekocht en weet je niet hoe je deze code moet inwisselen? Volg dan onderstaande stappen om de content te koppelen aan je GW2-account:

Als je nog geen ArenaNet account hebt aangemaakt, kun je hier je code gebruiken om een nieuw account aan te maken.

Als je Path of Fire, Heart of Thorns of End of Dragons gekocht hebt en het aan een bestaand account wilt toevoegen, kun je dat doen via je Account Management pagina:

 1. Log in op de Account Management pagina met je ArenaNet account;
 2. Klik op de REDEEM EEN CODE knop op de 'Overzicht' pagina;
 3. Voer uw code in of kopieer en plak deze in het veld Enter Registration Code (registratiecode invoeren);
 4. Klik op SUBMIT om de code te verzilveren en aan je account toe te voegen;
 5. Je ziet je upgrade wanneer je opnieuw inlogt. Als je ingelogd bent wanneer je de code inwisselt, moet je het spel wellicht afsluiten en opnieuw openen voordat de nieuwe content verschijnt.

Instructies voor Windows codes via Microsoft store:

 1. Open de Microsoft Store.
 2. Selecteer uw persoonlijke pictogram bovenaan de app en selecteer vervolgens Inwisselcode of cadeaukaarten.
 3. Voer de code van 25 tekens in en selecteer vervolgens Inwisselen. Maak je geen zorgen over koppeltekens, die regelt het systeem voor je.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • gw2 secrets obscure
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 2: Secrets of the Obscure - Standard Edition

  € 24,99
 • gw2 secrets obscure deluxe
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 2: Secrets of the Obscure - Deluxe Edition

  € 49,99
 • gw2 elder dragon saga complete
  Bezorgd per e-mail

  Guild Wars 2 : Elder Dragon Saga - Complete Collection

  € 99,99
Path-of-fire-standaard
Guild Wars 2: Path of Fire Standard Edition €29,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.