be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Hogwarts Legacy – Xbox Series X|S

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Ontdek Hogwarts en andere iconische locatie van de Wizarding World
 • Gebruik verschillende spreuken en volg uitgebreide lessen in magie
 • Ervaar een heel nieuw verhaal in de wereld van Harry Potter
Meer informatie
€ 74,99

Informatie

Ontdek een geheel nieuw verhaal in de Wizarding World

Hogwarts Legacy is een prachtige action-RPG die zich afspeelt in de bekende Wizarding World die is gecreëerd door Harry Potter-auteur J.K. Rowling. Nooit eerder hing er om een Harry Potter-game zoveel aandacht en pers als om Hogwarts Legacy; dit heeft te maken met hoeveel budget er voor deze game is uitgetrokken en hoe deze game er visueel uitziet in de trailers die er de afgelopen maanden zijn gereleaset. Er zijn afgelopen decennia tal van Harry Potter-videogames uitgekomen, de meeste daarvan waren vooral gebaseerd op de boeken en de films van ’s werelds bekendste tovenaarsleerling, maar geen daarvan ziet er zo spectaculair uit als Hogwarts Legacy.

Anders dan bij voorgaande Wizarding World-games is het zo dat Hogwarts Legacy niet de verhaallijn van Harry Potter volgt, maar het verhaal van deze game speelt zich 100 jaar vóór de avonturen van Harry Potter af, rond het jaar 1890. Het verhaal van Hogwarts Legacy is zeker even spannend als die van Harry Potter zelf, want je gaat een hele nieuwe wereld ontdekken die wel onderdeel is van de overbekende Wizarding World. De next-gen graphics van Hogwarts Legacy zijn écht geweldig en nemen je helemaal mee in het verhaal van deze game; we kunnen stellen dat de Wizarding World er nog nooit zo realistisch en smooth heeft uitgezien als in deze game. Met Hogwarts Legacy begeef je je middenin de wereld van Harry Potter en ervaar je hoe het is om een ware tovenaar te zijn.

Verken klassieke Harry Potter-locaties en bezoek Hogsmeade en Diagon Alley opnieuw

Hoewel de game Hogwarts Legacy dus niet de verhalen van Harry Potter volgt bevat het verhaal wel de bekende locaties uit de boeken, zoals Diagon Alley en Hogsmeade (Wegisweg en Zweinsveld), maar de hoofdrolspeler van deze game is natuurlijk de enorme tovenaarsschool Hogwarts (Zweinstein). De school is prachtig vormgegeven in realistische graphics in deze game en de manier waarop dit kasteel in beeld is gebracht nodigt gelijk uit heel Hogwarts te gaan verkennen. In de trailers van de game hebben we al kunnen zien hoe Hogwarts eruitziet in dit spel en door deze trailers waren we al enorm onder de indruk van dit spel en al zijn details. Ga overal waar je maar kan bedenken in Hogwarts, van de gezamenlijke ruimtes tot de legendarische eetzaal.

Ga grote gevechten aan met je trouwe toverstok

Eén van de meest-uitgebreide features in Hogwarts Legacy voor Xbox Series X is het geavanceerde toverstok- en magiesysteem dat in de game zit verwerkt. Spelers moeten bekende spreuken gaan leren, zoals: Accio en Avada Kedavra; deze spreuken kan je gebruiken tegen al het gespuis in de Wizarding World, denk bijvoorbeeld aan wezens zoals Dementors en Inferi. Je moet niet gewoon de ene spreuk na de andere loslaten op je vijanden in Hogwarts Legacy, maar je moet juist aanvallende en verdedigende spreuken strategisch afwisselen om gevechten te winnen. Hogwarts Legacy is de eerste game over de wereld van Harry Potter die gebruikmaakt van een geavanceerd RPG-systeem waarbij je als speler kan groeien en steeds meer gevechten aan kan die op hun beurt ook steeds uitdagender worden.

Leer klassieke tovenaarsskills

Tovenaar zijn gaat niet alleen maar over je vijanden uitdagen tot duels en daarom leer je ook andere tovenaarsvaardigheden in Hogwarts Legacy, zoals: vliegen op een bezemsteel, het brouwen van handige toverdrankjes, magische wezens temmen, en nog heel veel meer. De ontwikkelaars van deze game hebben werkelijk aan alles gedacht toen ze deze game maakten, want ze hebben ervoor gezorgd dat je als speler van Hogwarts Legacy een volledige tovenaarsleerling-experience krijgt die nog nooit zo levendig was als in deze videogame.

Koop Hogwarts Legacy voor Xbox Series X|S bij Gamecardsdirect!

Een Hogwarts Legacy Xbox Series X|S-code kan snel, gemakkelijk en vooral heel veilig worden gekocht bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop! Maak gebruik van het brede aanbod aan betaalopties in onze webshop. Wij zijn ook nog eens een officieel verkooppunt van Microsoft-producten. Wanneer je bij ons een gift card-code koopt dan krijg je deze meteen naar je e-mail gestuurd, zodat je deze gelijk kan gebruiken of cadeau kan doen aan iemand.

Omschrijving

- De tovenaarswereld wacht op jou. Reis door Zweinstein, Zweinsveld, het Verboden Bos en het omringende Overland-gebied.
- Leer spreuken, brouw drankjes, groei planten en verzorg magische wezens tijdens je reis. Ontdek je huis, smeed banden en leer vaardigheden om de tovenaar te worden die jij wil zijn.
- Ervaar de tovenaarswereld in een vergeten tijdperk en ontrafel een mysterie uit het verleden. Vecht tegen trollen, duistere tovenaars, kobolden en meer terwijl je het opneemt tegen een gevaarlijke schurk die de hele tovenaarswereld bedreigt.

Hogwarts Legacy is een actie-RPG in een open wereld, die zich afspeelt in de wereld uit de Harry Potter-boeken. Ga op een avontuur op bekende en nieuwe locaties, waar je magische wezens ontdekt, je personage aanpast, drankjes brouwt, toverspreuken leert, je talenten uitbouwt en de tovenaar wordt die je wil zijn.

Ervaar Zweinstein ten tijde van 1800. Jouw personage is een leerling die de sleutel bevat tot een eeuwenoud geheim dat de hele tovenaarswereld uiteen zou kunnen scheuren. Maak vrienden, vecht tegen Duistere tovenaars en bepaal uiteindelijk het lot van de tovenaarswereld. Jij creëert je eigen verhaal. Beleef het Ongeschrevene.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect.com hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er geen restitutie wordt gegeven, tenzij vereist door de lokale wetgeving of de leverancier van de specifieke cadeau- of gamecard. Voor alle andere producten vervalt uw herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die u niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game extra's, abonnementen, shopping cadeaukaarten, beltegoed, prepaid tegoed en cryptocurrency.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen.

Als u uw code niet binnen 10 minuten heeft ontvangen, is het mogelijk dat de e-mail in uw spamfolder terecht is gekomen. Controleer daarom je spam/reclame/promotiemap. Het is ook mogelijk dat wij voor sommige bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het iets langer duurt voordat u uw code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn. Zolang wij u de code niet hebben toegestuurd, kunt u zich uiteraard bedenken en uw bestelling annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code ontvangt.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf betaald worden, u ontvangt dan uw bestelling per e-mail. Klopt er iets niet met de betaalgegevens? Laat het ons dan even weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende beltegoed op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige telefonische betalingen worden niet terugbetaald. Deze vouchercode is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden geruild. Wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of anderszins inwisselen zonder uw toestemming. Kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Wil je weten hoe je de game doet verzilveren op de Xbox store? Volg de onderstaande instructies:

Inwisselinstructies Xbox Series X|S en Xbox one

 1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Store.
 2. Druk op de knop Bekijken om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens Inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Via PC of Mobiele webbrowser

 1. Ga vanuit een webbrowser naar redeem.microsoft.com.
 2. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen via de de Microsoft Store in Windows

 1. Druk op de Start-knop en voer store in de zoekbalk in.
 2. Kies Microsoft Store in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteer je account in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Code of cadeaukaarten inwisselen.
 4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen in de Xbox-app voor windows

 1. Druk op de Start-knop en voer Xbox in de zoekbalk in.
 2. Kies de app Xbox in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteeer je gamerafbeelding in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens instellingen
 4. Selecteer inwisselen onder Een code inwisselen.
 5. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Een code op de Xbox 360 inwisselen

 1. Druk op de Guide-knop op de controller.
 2. Selecteer Games en apps en vervolgens Code inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen om de inwisseling te voltooien.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €10
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €10

  € 10,00
 • Xbox Gift Card €30
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €30

  € 30,00
Hogwarts Legacy (Xbox Series X|S)
Hogwarts Legacy – Xbox Series X|S €74,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.