be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Nieuwe wapens en personages
 • Geniet van twee waves van DLC
 • Je moet in het bezit zijn van Age of Calamity om deze DLC te downloaden
Meer informatie
€ 19,99

Informatie

Keer terug naar Hyrule Warriors voor twee golven DLC

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass is de perfecte gelegenheid om terug te keren naar Age of Calamity, of het zelfs voor het eerst te proberen. Met charmante personages als Purah en Robbie, nieuwe levels en meer, vult het uitbreidingspakket het originele spel aan en verbetert het. Voor het eerst kun je spelen als de Battle-Tested Guardian, een enorme krijger die vroeger Hyrule beschermde in een lang vervlogen tijdperk. Er zijn tal van coole nieuwe wapentypes, zoals de Flail en Master Cycle. Als bonusbeloning krijg je ook een indrukwekkend wapen, het Prototype Ancient Sword, en Prototype Ancient-uitrusting voor Link om te dragen.

Wat is Hyrule Warriors: Age of Calamity?

Hyrule Warriors: Age of Calamity is de nieuwste hack-and-slash game in de Hyrule Warriors serie. Bezoek het Hyrule van The Legend of Zelda 100 jaar geleden, en herbeleef de catastrofale gebeurtenissen die hebben geleid tot Breath of the Wild. Vecht mee in de epische strijd die Hyrule op de knieën dwong. Leer via spannende cutscenes over de geschiedenis van Zelda, de vier kampioenen, de koning van Hyrule en nog veel meer terwijl je probeert het koninkrijk van de ondergang te redden. Hyrule Warriors: Age of Calamity is de enige manier om te ervaren wat er in de oude geschiedenis van Hyrule is gebeurd.

Het is tijd om tegen hordes van Hyrule's meest angstaanjagende vijanden te vechten. Van woeste Bokoblins tot torenhoge Lynels, dreigende monsters zijn massaal opgedoken en brengen Hyrule in groot gevaar. Kruip naast Link en Zelda in de huid van personages als de vier kampioenen en een jonge Impa. Gebruik hun unieke vaardigheden om honderden vijanden te verslaan en Hyrule te redden van het naderende onheil.

Versla honderden vijanden in de verslavende gameplay van Hyrule Warrior

Je moet leren vechten als een krijger als je Ganons kwaadaardige volgelingen wilt verslaan. Kies je held en beheers hun unieke vaardigheden om Hyrule Warriors van een ongelukkig einde te redden. Hyrule Warriors staat erom bekend dat je het moet opnemen tegen massa's vijanden, dus probeer niet te overweldigd te raken. Leer krachtige combo-aanvallen en maximaliseer de vaardigheden van je held met behulp van verschillende indrukwekkende gevechtsvoorwerpen. Er zijn eindeloos veel verschillende technieken om uit te proberen tegen vijanden: sheikah runes, remote bombs, stasis, magnesis en nog veel meer.

Waar kan ik Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass kopen?

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass voor Nintendo Switch koop je hier met één klik op de knop bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop. Wij zijn een officiële leverancier van Nintendo en bewaren je betalingsgegevens veilig. Bij je aankoop wordt direct een cadeaucode naar je gemaild, die je kunt inwisselen of aan een vriend kunt geven.

Omschrijving

Zet de strijd tegen Ganon, het Onheil, voort met de uitbreidingspas voor Hyrule Warriors: Age of Calamity. De uitbreidingspas is nu verkrijgbaar en biedt toegang tot twee bundels aan nieuwe content en twee extra bonusvoorwerpen zodra ze worden uitgebracht in de loop van 2021.

Leeftijdsvalidatie

pegi 12+

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €50

  € 50,00
0b4d8927-2c41-0840-a9e1-8f7eb41bc397
Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass €19,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.