be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Koop de laatste editie van deze veelgeprezen vliegtuigsimulatie-games van Microsoft
 • Met 37 verschillende nieuwe vliegtuigen, gliders en helikopters
 • Leer hoe je moet vliegen in deze game en voel je een ware piloot
Meer informatie
€ 69,99

Informatie

Leer hoe je moet vliegen in Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition, de meest-realistische vliegtuigsimulator ooit

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition is Microsofts laatste nieuwe videogame uit hun award-winnende vliegtuigsimulatieserie. Ga de lucht in en ervaar hoe het is om een echte piloot te zijn.

Krijg alle bonusmateriaal die in de Anniversary Edition te vinden is

De Anniversary Edition van deze game bevat alles dat de game Microsoft Flight Simulator uit 2020 al had en nog veel meer, want in de Anniversary Edition kan je ook aan de slag met helikopters en gliders. Daarnaast vind je in deze editie nieuwe luchtvaartuigen, commerciële luchtvoertuigen, heliports en geüpdatet versies van klassieke missies uit voorgaande games uit deze gameserie.

Ontdek de award-winnende vliegsimulatie-franchise van Microsoft

Microsoft Flight Simulator keert terug na 14 lange jaren van afwezigheid. De games zijn de ultieme top in het amateurvliegtuigsimulatorgenre. Deze laatste versie van de games is in een periode van zes jaar ontwikkeld door Asobo Studio om zo de best-mogelijke game-ervaring ooit binnen de reeks te kunnen garanderen. Overigens is dit de eerste versie van deze gamereeks die ook volledige VR- en gameconsole-support biedt.

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition biedt geweldige artificial intelligence-technologie om zo een realistische simulatie te bieden van een moderne vliegervaring. Het gevoel dat je krijgt van het glijden door de lucht in deze game is ongeëvenaard en zal ervoor zorgen dat je deze game keer-op-keer zult blijven spelen.

Voor zowel nieuwe fans als doorgewinterde piloten

De Microsoft Flight Simulator-gamereeks is ontwikkeld met het oog op zowel ervaren als nieuwe piloten, waardoor Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition ook tutorials biedt die speciaal zijn toegevoegd aan deze game om zo het vliegen goed onder de knie te krijgen en je zo de gehele Flight Simulator experience te laten ervaren.

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition bevat de gehele game uit 2020, maar ook hele nieuwe content. Van een Airbus A130 Airliner tot historische luchtvaartuigen, zoals een Hughes H-4 Hercules, Microsoft Flight Simulator heeft ze allemaal! Deze game zorgt ervoor dat je haast vergeet dat je hier te maken hebt met een videogame. Hieronder vind je wat je allemaal precies kan vinden in deze 40th Anniversary Edition van de game.

 • 4 klassieke commerciële vliegvelden
 • 10 glider-vliegvelden
 • 12 nieuwe luchtvaartuigen
 • 14 helikopters
 • 20 klassieke missies die zijn geüpdatet voor deze editie van de game

Lees de reviews!

Deze game krijgt een Metacritic score van 91%. Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition is een award-winnende en uiterst geliefde game. Koop deze game snel, gemakkelijk en veilig bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop!

Gamecardsdirect is een officieel verkooppunt van Microsoft. Na het aankopen van deze card, krijg je haast onmiddellijk een e-mail toegestuurd met daarin jouw code. De code kan worden verzilverd in de Microsoft Store of de Microsoft Xbox Store.

Omschrijving

De Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition bevat voor het eerst sinds 2006 helikopters en zweefvliegtuigen, de meest gevraagde verbeteringen door onze community. Naast de helikopters en zweefvliegtuigen introduceren we een andere veelgevraagde community feature: een levensecht vliegtuig, de geavanceerde Airbus A-310, waarbij bijna elke knop werkt zoals verwacht.
Vier de legendarische geschiedenis van de luchtvaart met zeven beroemde historische vliegtuigen in de Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition. Deze vliegtuigen omvatten de 1903 Wright Flyer, de 1915 Curtiss JN-4 Jenny, de 1927 Ryan NYP Spirit of St. Louis, de 1935 Douglas DC-3, de prachtige 1937 Grumman G-21 Gans, de 1947 Havilland DHC-2 Beaver, en de beroemde 1947 Hughes H-4 Hercules (het grootste watervliegtuig en grootste houten vliegtuig ooit gemaakt), ook wel bekend als de Spruce Goose.
We voegen ook vier klassieke luchthavens toe, waaronder Meigs Field in Chicago, een traditionele startluchthaven voor de Microsoft Flight Simulator-franchise. Het is een spannende update vol luchtvaartgeschiedenis om onze gemeenschap en de schoonheid van de luchtvaart te vieren! De hemel roept!
Samengevat introduceert de 40th Anniversary Edition:
- 4 klassieke commerciële luchthavens
- 10 zweefvliegvelden
- 12 nieuwe vliegtuigen
- 14 helihavens
- 20 klassieke missies uit het verleden van de franchise

De nieuwe 40th Anniversary content is beschikbaar als gratis update voor bestaande bezitters van Microsoft Flight Simulator, en de Standard 40th Anniversary Edition is inbegrepen bij Game Pass.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect.com hebt gekocht. De aankoop van digitale producten en digitale content is definitief. Dit betekent dat er geen restitutie wordt gegeven, tenzij vereist door de lokale wetgeving of de leverancier van de specifieke cadeau- of gamecard. Voor alle andere producten vervalt uw herroepingsrecht bij ontvangst van de code. Digitale inhoud die u niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Wallet Top Ups, games, game extra's, abonnementen, shopping cadeaukaarten, beltegoed, prepaid tegoed en cryptocurrency.

Ik heb de code niet binnen 10 minuten ontvangen.

Als u uw code niet binnen 10 minuten heeft ontvangen, is het mogelijk dat de e-mail in uw spamfolder terecht is gekomen. Controleer daarom je spam/reclame/promotiemap. Het is ook mogelijk dat wij voor sommige bestellingen een extra controle uitvoeren, waardoor het iets langer duurt voordat u uw code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn. Zolang wij u de code niet hebben toegestuurd, kunt u zich uiteraard bedenken en uw bestelling annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code ontvangt.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product moet het bedrag altijd vooraf betaald worden, u ontvangt dan uw bestelling per e-mail. Klopt er iets niet met de betaalgegevens? Laat het ons dan even weten. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je voldoende beltegoed op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Onvolledige telefonische betalingen worden niet terugbetaald. Deze vouchercode is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden geruild. Wordt niet vervangen bij verlies, diefstal of anderszins inwisselen zonder uw toestemming. Kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Wil je weten hoe je de game doet verzilveren op de Xbox store? Volg de onderstaande instructies:

Inwisselinstructies Xbox Series X|S en Xbox one

 1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Store.
 2. Druk op de knop Bekijken om het zijmenu te openen en selecteer vervolgens Inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Via PC of Mobiele webbrowser

 1. Ga vanuit een webbrowser naar redeem.microsoft.com.
 2. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen via de de Microsoft Store in Windows

 1. Druk op de Start-knop en voer store in de zoekbalk in.
 2. Kies Microsoft Store in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteer je account in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Code of cadeaukaarten inwisselen.
 4. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Code inwisselen in de Xbox-app voor windows

 1. Druk op de Start-knop en voer Xbox in de zoekbalk in.
 2. Kies de app Xbox in de resultaten om de app te openen.
 3. Selecteeer je gamerafbeelding in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens instellingen
 4. Selecteer inwisselen onder Een code inwisselen.
 5. Voer de code van 25 tekens in, selecteer Volgende en volg de aanwijzingen.

Een code op de Xbox 360 inwisselen

 1. Druk op de Guide-knop op de controller.
 2. Selecteer Games en apps en vervolgens Code inwisselen.
 3. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen om de inwisseling te voltooien.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Xbox Gift Card €20
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €20

  € 20,00
 • Xbox Gift Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Gift Card €50

  € 50,00
 • Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

  € 38,99
 • pc game pass 3 maanden
  Bezorgd per e-mail

  PC Game Pass - 3 Maanden

  € 29,99
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary €69,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.