be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Voor Windows 10
 • Alle DLC inbegrepen
 • Vierkant plezier voor het hele gezin
Meer informatie
€ 39,99

Informatie

Een wereld van blokken

Mijn. Verzamelen. Bouwen.

Mijn. Vernietig. Verzamelen. Bouw. Dit zijn de pijlers van het klassieke Minecraft-spel, zoals iedereen die het ooit heeft gespeeld weet. Hier in Minecraft Dungeons verandert de formule een beetje: Minecraft Dungeons is een eenvoudige maar verrassend goede dungeon crawler, en deze Ultimate Edition breidt de spelwereld uit door alle 6 DLC-stukken voor extra avonturen te bevatten. Naast het spel vind je:

 • Jungle Awakens
 • Creeping Winter
 • Howling Peaks
 • Flames of the Nether
 • Hidden Depths
 • Echoing Void.

Avontuur roept

Het is algemeen bekend dat Minecraft een vierkant hoofd op de schouders houdt. In deze nieuwe iteratie van het spel ligt de nadruk niet meer op bouwen, maar op avonturieren en plunderen. De kwaadaardige Arch Illager heeft een gevaarlijk artefact gestolen en het is aan jou (en eventueel enkele vertrouwde vrienden) om hem te confronteren nadat je je een weg hebt gebaand door dorpen, bossen, grotten en alle typische plekken die je kunt verwachten.

Minecraft Dungeons is een pixelachtige schoonheid

Minecraft graphics zijn pixelachtig en geblokt door ontwerp, en dit spel is geen uitzondering. Toch ziet de wereld er prachtig uit, met veel lichteffecten en leuke accenten. De hitte van lava buigt bijvoorbeeld het licht van achteren, en bliksemflitsen door glas-in-loodramen verlichten de kamer met vele kleuren. Minecraft Dungeons is waarschijnlijk de best uitziende Minecraft-game tot nu toe en draait erg soepel, zelfs op pc's met relatief lage specs.

Loot! Loot! I want loot!

De belangrijkste attractie van dungeon crawlers is ongetwijfeld het vergaren van heel veel buit. Minecraft Dungeons biedt veel kisten om te vinden en voorwerpen die zijn achtergelaten door gedode vijanden. Je kunt wapens betoveren voor verschillende effecten en artefacten aan je personage toevoegen, waardoor je verschillende leuke vaardigheden krijgt, zoals het oproepen van minions om je te helpen in een gevecht.

Plezier voor het hele gezin

Minecraft Dungeons mag dan gericht zijn op een jonger publiek, het heeft ook een goede aantrekkingskracht op oudere en meer ervaren spelers. Maar waar het echt kan schitteren is wanneer ouders en kinderen het samen spelen en een avontuur van goede kwaliteit delen. Een geweldige kans om een band op te bouwen!

Omschrijving

HET IS NU TIJD VOOR HELDEN

Ervaar het volledige verhaal van Minecraft Dungeons van begin tot eind! Vecht met iconische mobs, ga op missies vol schatten en verzamel legendarische items terwijl je het verhaal van de Arch-Illager en de Orb of Dominance ontrafelt.

De Ultimate Edition omvat:

- Minecraft Dungeons-basisgame.
- Jungle Awakens DLC.
- Creeping Winter DLC.
- Howling Peaks DLC.
- Flames of the Nether DLC.
- Hidden Depths DLC.
- Echoing Void DLC.
- Hero Pass-cosmetische items.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
991acca0-9344-d540-b113-ae79edd07097
Minecraft Dungeons: Ultimate Edition €39,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.