be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Vaarwel Games with Gold

Games with Gold no more

Microsoft heeft de stekker uit de Xbox Live Gold-service getrokken, die online multiplayer en andere voordelen bood aan abonnees. Het is vervangen door de nieuwe Game Pass Core, die een vergelijkbare functionaliteit heeft. Vanaf nu wordt deze pagina niet meer bijgewerkt, je kunt al het nieuws over de maandelijkse updates vinden op onze gloednieuwe Game Pass-pagina.

Wat is er gebeurd met Xbox Live Gold?

Xbox Live Gold (voorheen gewoon Xbox Live) bestaat al sinds de begindagen van de eerste Xbox-console. Het bood online functionaliteit aan multiplayer-games, plus verschillende extra's en kortingen. In juli 2013 werd het Games with Gold-programma gecreëerd, dat abonnees gratis digitale downloads van geselecteerde maandelijkse games voor de Xbox 360 (later ook Xbox One en Series X|S) aanbood. Op 14 september 2023 werd Xbox Live Gold stopgezet en vervangen door de nieuwste dienst genaamd Game Pass Core. Alle Xbox One/X|S-games die in het verleden zijn ingewisseld, blijven in de bibliotheken van de gamers zolang ze een actief Game Pass Core-abonnement hebben. Ingewisselde Xbox 360-games daarentegen zijn gratis te houden, zelfs zonder abonnement.

Game Pass Core neemt Xbox Live Gold over

Vanaf 14 september 2023 zette de Game Pass Core zijn ee leve de Game Pass Core!rste stappen in de Xbox-wereld. Het stelt spelers in staat om online multiplayer-games te spelen (let op, net als bij Live Gold, hebben gratis games zoals Fortnite geen Game Pass nodig) en geeft toegang tot een reeks extra's en kortingen op games en items. Het grootste verschil tussen de nieuwe dienst en de oude is in de games die gratis worden aangeboden. Terwijl Games with Gold spelers elke maand een paar games gaf, heeft Game Pass Core zijn eigen bibliotheek van 25+ geselecteerde games die direct toegankelijk zijn voor abonnees. Als je meer wilt weten over de nieuwe dienst, kun je onze Game Pass Core-blog lezen.

Direct bestellen

xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 14,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.