be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Games with Gold juni 2023

Games with Gold June 2023 Header

Een nieuwe maand is aangebroken, en daarmee worden 2 nieuwe games gegeven aan Live Gold abonnees. Laten we ze eens bekijken!

Let op: Microsoft biedt geen ondersteuning meer voor Xbox 360-games bij Xbox Live Gold-abonnementen, dus er zijn geen free-to-download games meer voor de Xbox 360-console!

Games with Gold beschikbaar in juni 2023

De spellen die deze maand beschikbaar zijn, zijn zeer ongebruikelijk en uniek. Adios is eigenlijk een lang gesprek tussen een boer en de man die hem gaat vermoorden, terwijl The Vale een innovatieve RPG is die is ontworpen om toegankelijk te zijn voor slechtzienden, en dus geen visuals heeft.

Adios | 1 juni -30 juni

Als je betrokken bent bij de maffia en je wilt eruit, dan is er maar één manier waarop ze je laten gaan: met de voeten omhoog! Dat is het geval met de hoofdpersoon van dit spel, een boer die criminelen hielp met het opruimen van lijken. De gangster wil hem niet doden en zijn diensten verliezen, dus probeert hij de andere man op andere gedachten te brengen, terwijl de boer graag wil sterven en zijn redenen aan de moordenaar uitlegt. Adios kwalificeert nauwelijks als een spel, het meeste is slechts visuele vertelling en de interactie is beperkt tot een paar dialoogkeuzes. Toch is het script erg diepgaand en ontroerend, en de voice acting is voortreffelijk. Adios bewijst dat games veel meer kunnen zijn dan rondrennen en schieten, het is zeker de moeite waard om te spelen nu het gratis is.

 

Adios

The Vale: Shadow of the Crown | 16 juni – 15 juli

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om niet te kunnen zien? The Vale: Shadow of the Crown is ontwikkeld met de visueel gehandicapte gemeenschap in het achterhoofd en laat spelers dezelfde situatie als de hoofdpersoon delen: prinses Alex is blind, dus er zijn geen graphics, alles wat de spelers zullen zien is een zwart scherm met een aantal drijvende stippen. Het spel is een action adventure/RPG, dus het bevat verkenning en gevechten, maar alles wordt overgebracht door alleen geluid. Het is een gewaagde zet, maar het werkt: de audio is geweldig, audio aanwijzingen laten spelers hun weg vinden in de spelwereld en zelfs tegen vijanden vechten. Het is aanbevolen om een goede geluidsinstallatie of koptelefoon te hebben!

 

The Vale: Shadow of the Crown

Laatste kans voor de games van Mei

De spellen van vorige maand kunnen nog steeds worden gedownload totdat ze worden vervangen door de selectie van deze maand. Dit waren:

  • Star Wars Episode I Racer
  • Hoa

Direct bestellen

xbox-live-gold-6-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 6 Maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-6-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass 6 maanden

€ 59,99
xbox-live-gold-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 3 maanden

€ 19,99€ 18,45
xbox-live-gold-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 12 maanden

€ 54,99
xbox-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass 3 maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 12,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.