be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Games with Gold februari 2023

Het is weer tijd voor de Xbox Games with Gold van deze maand! In februari van 2023 krijgen Xbox Live Gold-abonnees en Xbox Game Pass-houders weer de leukste games, en wel “For the King”, een strategy-RPG game met cartoonachtige graphics, maar ook “Guts ’n Goals”, een lekker chaotische mix van een voerbalspel en beat-‘em-up gaming. Kijk hieronder voor meer info!

Let op: Microsoft biedt geen ondersteuning meer voor Xbox 360-games bij Xbox Live Gold-abonnementen, dus er zijn geen free-to-download games meer voor de Xbox 360-console!

Games with Gold in de maand februari 2023

Een nieuwe maand, dus nieuwe Xbox Games with Gold voor abonnees van Xbox Games Pass en Xbox Live Gold. Deze maand kan je de strategiegame “For the King” gaan spelen, waarin je het mysterie van een vermoordde koning moet zien te ontrafelen, en de game “Guts ’n Goals”, een lekker hysterische game die het midden laat tussen een voetbalspel en een beat-‘em-up game.

For the King | 1 t/m 28 februari 2023

Er is een koning vermoord en een koninkrijk is hierdoor in de verdoemenis geraakt; overal heerst er chaos en het is tijd dat het mysterie van de vermoordde koning wordt opgelost. Het is aan jou om de sinistere Chaos-sekte te infiltreren en orde op zaken te stellen, zodat er weer vrede en rust komt in het koninkrijk. “For the King” is een strategy-RPG game waarin je al je zintuigen moet inzetten om de game tot een goed einde te brengen. Je speelt als gamer een heldentrio, of nog beter, je kan samen met je vrienden een heldentrio spelen in een co-op mode. Laat je niet te veel meeslepen door de ietwat schattige cartoon-graphics van deze game, want dit spel is moeilijker dan je denkt en je zal heel vaak “Game Over” op je scherm zien voordat je de game onder de knie hebt.

Guts ‘N Goals | 16 februari t/m 15 maart 2023

Er staan twee teams op een veld. De bal van het spel staat op de middenstip, klaar voor de startschop. Een fluitsignaal! En daar ga! Je slaat je dichtstbijzijnde tegenstander tegen de vlakte met je knuppel, waardoor de bal een stukje dichterbij de goal komt en daarna speel je de bal naar een teamgenoot. Dit is in het kort hoe je de game “Guts ’n Goals” speelt, als een mix van een voetbalspel en een beat ‘em up-game. In de basisversie van de game is het zo dat wie het eerste 2 goals maakt binnen 3 minuten, die wint. Daarnaast kan je heel wat verschillende andere game modes unlocken door het spelen van de game waardoor de actie nog diverser en dus nóg leuker wordt.

Vergeet de games van januari 2023 niet!

De Xbox Games with Gold van januari 2023 zijn nog steeds te downloaden voordat ze geheel worden vervangen door de games van februari 2023. De games van januari 2023 zijn de volgende:

  • Iris Fall
  • Autonauts

Direct bestellen

xbox-live-gold-6-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 6 Maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-6-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass 6 maanden

€ 59,99
xbox-live-gold-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 3 maanden

€ 19,99€ 18,45
xbox-live-gold-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 12 maanden

€ 54,99
xbox-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass 3 maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 12,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.