be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Super Smash Bros Ultimate

  
  

“Super Smash Bros Ultimate” is, zoals de naam al zegt, de ultieme fighting-game voor de Nintendo Switch. In deze game kan je spelen met maar liefst 70 personages (en dan hebben de we de DLC-karakters nog niet eens meegeteld). Speel in 100 unieke level designs en leer honderden combo’s, want Super Smash Bros Ultimate is een onuitputtelijke bron van plezier voor gamers die heel veel op hun console gamen of juist het type gamer dat het leuk vindt om af en toe eens een spelletje te spelen.

Het is chaotisch. Het is fun. Het is Super Smash Bros Ultimate!

Het doel van deze game is simpel: mep je tegenstanders uit de arena! Er is geen echte levensbalk op het scherm, het enige wat je ziet is een balkje met daarop hoezeer het mogelijk is dat je uit de arena wordt geknald. Dit lijkt een gemakkelijk systeem, maar als je je bedenkt dat er 70 verschillende gamepersonages zijn, die allemaal hun eigen vechttechnieken hebben, de arena’s die halverwege een gevecht opeens veranderen, de acties en reacties van verschillende power-ups, dat je met acht spelers tegelijk kan spelen, en nog veel meer (verrassende) factoren, dan kan je je vast voorstellen dat Super Smash Bros Ultimate best een pittige game kan zijn.

  
  

Heel veel personages uit heel veel verschillende games

Wanneer je Super Smash Bros Ultimate voor de eerste speelt dan kan je kiezen uit maar acht verschillende personages om mee te vechten; deze karakters komen uit de originele, eerste Super Smash Bros-game, die uitkwam in 1999, maar al snel kan je nog veel meer personages unlocken. De basisgame bevat 76 vechters, waarvan er 11 nieuw zijn in deze laatste editie van de game. Speel als Mario, Sonic, Snake of Ryu, maar ook als Pac-Man, een Mii Fighter en zelfs Kirby. Je kan nog 11 extra personages kopen middels een Fighter Pass DLC; hieronder vind je de inhoud van de 2 verschillende Fighter Passes.

Fighter Pass 1

 • Joker (Persona 5)
 • Hero (Dragon Quest XI)
 • Banjo & Kazooie (Banjo & Kazooie)
 • Terry Bogard (Fatal Fury / King of Fighters)
 • Byleth (Fire Emblem)

Fighter Pass 2

 • Min Min (ARMS)
 • Steve & Alex (Minecraft)
 • Sephiroth (Final Fantasy VII)
 • Pyra / Mythra (Xenoblade Chronicles 2)
 • Kazuya Mishima (Tekken)
 • Sora (Kingdom Hearts)

Zet gevechten naar je hand

Super Smash Bros Ultimate is in de kern een party game voor groepen vrienden die ieder een personage uitkiezen en lekker op elkaar in gaan beuken, maar deze game is óók een fighting-game. Toegegeven Super Smash Bros is geen Street Fighter of Tekken, maar Super Smash Bros heeft wel een zekere diepgang door het enorme aantal vechtpersonages die allemaal hun eigen unieke technieken en gameplay hebben.

Je kan de game naar je hand zetten en bepaalde gameplay-aanpassingen opslaan voor later. Kortom, ontwikkel je eigen game met je eigen regels.

Koop Super Smash Bros Ultimate bij Gamecardsdirect!

Wil je up-to-date blijven wat betreft het laatste Super Smash Bros Ultimate-nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook! Vergeet niet het aantal credits op je Nintendo-account te upgraden met een Nintendo eShop Card, zodat je alle personages uit Super Smash Bros Ultimate kunt kopen of gelijk aan de slag kunt met de Fighter Pass.

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
ssbu-10-kazuya-tekken
Bezorgd per e-mail

Super Smash Bros. Ultimate: Kazuya

€ 5,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.