be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

A Way Out

  
a way out logo
  
A Way Out is van dezelfde developer als Brothers: A Tale of Two Sons; de nieuwe game van deze developer heet “A Way Out” en het betreft dit keer ook een coöp-avontuur, maar dit keer kruip je in de huid van twee gevangenen die een heldhaftige escape uit een streng-beveiligde gevangenis willen maken. A Way Out kan zowel in een singleplayer modus als in een multiplayer co-op mode gespeeld worden, in beide gamemodi speel je één van de twee gevangenen.

A Way Out komt uit op PlayStation 4 en Xbox One op 23 maart 2018.
hoofd personen a way out

Co-op is het vetst

A Way Out belooft emotioneel geladen te worden, naast dat de game ongelooflijk spannend zal zijn. De makers van deze game beloven dat A Way Out een unieke ervaring zal zijn en in niets zal lijken op wat dan ook dat je voorheen hebt gespeeld; de game wordt alleen maar beter als je deze speelt in de multiplayer mode, jij en een vriend spelen dan in een co-op modus oftewel Leo of Vincent, die een haast onvrijwillig verbond sluiten om zo uit de gevangenis te kunnen ontsnappen. Samen met je medespeler ontdek je wat vriendschap is, hoe je op elkaar moet rekenen om je doel te bereiken, maar ook wat de gevolgen kunnen zijn van bepaalde beslissingen die jullie samen maken.
a way out coo-op ervaring
split screen bij A Way Out

Special features

  • De hele game kan online gespeeld worden in de co-op mode, jullie hoeven niet eens allebei dezelfde game te hebben, want je krijgt er een gratis Friend Pass-proefversie bij. De game is sowieso het leukst in de multiplayer co-op modus.
  • De gehele game is eigenlijk gemaakt om in co-op mode te spelen, want je hebt elkaar echt nodig om uit de gevangenis te kunnen ontsnappen, het is dus absoluut geen drop-in/drop-out ervaring. De game biedt wel de mogelijkheid om in couch of online co-op te spelen.
  • De camera-angles van deze game zijn revolutionair, want er is een dynamische split-screenoptie en afgestemd camerawerk, zodat elke speler een extra hoog level van realisme kan zien in A Way Out.
  • Zoals gezegd, deze game is ook een emotionele rollercoaster, want in A Way Out krijg je een uniek kijkje in het persoonlijke leven en de motivaties van de hoofdrolspelers, ook via de interactie die gamers zullen hebben met andere in-game characters.
  • A Way Out kent geen herhaling, want het tempo van de game is als een film, maar dan wel een film waarin geen onderdeel of scenario te lang duurt, zoals bij andere games vaak wel het geval is.

Bron: Electronic Arts

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.