be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Borderlands 3

Borderlands 3 Logo

Maak je klaar voor Borderlands 3; het spel dat het looter-shooter genre inspireerde is terug met een nieuwe deel van het avontuur! Er staat ons dit jaar gelikte graphics, lollige dialogen en heel veel (echt heel veel) wapens te wachten. Borderlands 3 komt op 14 september 2019 uit voor Xbox One, PlayStation 4 en voor de eerste 6 maanden exclusief op PC in de Epic Store.

 

Welkom terug in de Borderlands

Heb jij de eerste twee Borderlands games gespeeld en kijk je er naar uit om meer te weten te komen over het 3e deel? Heel begrijpelijk, maar na 7 jaar is het eindelijk zover! Heb jij nog nooit een Borderlands-spel gespeeld of überhaupt van deze franchise gehoord? Geen zorgen, het is nooit te laat! Borderlands 3 biedt ook nieuwe spelers een waanzinnige game-ervaring.

Tip: wil je jezelf klaarstomen voor Borderlands 3? Borderlands: The Pre-Sequel en Borderlands 2 zijn gratis te spelen met de Xbox Game Pass!

Borderlands 3 Children of the Vault

Kom oog in oog met de vijand

Ergens aan de rand van het melkwegstelsel bevindt zich een groep planeten die overspoeld zijn door militaire coöperaties. Ondanks het geweld en roofgoed dat er te vinden is zal dit de komende tijd jouw thuis zijn. En je zult je niet vervelen, er is namelijk een nieuwe vijand opgedoken, of beter gezegd; twee vijanden. De tweeling Troy en Tyreen Calypso zijn de leiders van de media-sekte The Children of the Vault en moeten wat het ook kost gestopt worden. Het is aan de Vault Hunters om het sterrenstelsel te redden van deze ondergang.

Wapens, wapens en nog meer wapens

Als je onze intro goed had gelezen, of het internet goed in de gaten hebt gehouden, dan wist je al dat Borderlands 3 ontzettend veel wapens zal hebben. Het zijn er namelijk meer dan 1 miljard! Je hebt wapens op poten, wapens die exploderende zaagbladen schieten en wapens die niet eens hoeven worden herladen. Jij bepaalt hoe het gevecht verloopt door de juiste wapens te kiezen.

Borderlands 3 walking guns

Maak kennis met de vier Vault Hunters

Om het melkwegstelsel te redden en de Children of the Vault tegen te houden worden vier unieke karakters genaamd Vault Hunters ingezet. Maak kennis met de helden van Borderlands 3:

Borderlands 3 Vault Hunters

Amara staat bekend als de heldin van het volk en is daarnaast een echte badass. Ze heeft de krachtige Siren-vaardigheden waarmee ze vijanden op een korte afstand makkelijk de baas is. Zo slaat ze met haar Phaseslam-actie met maar liefst 6 extra vuisten op de grond en schiet ze tegenstanders vrijwel de lucht in. Met haar Phasegrasp-skill weet ze een vijand op zijn plek vast te grijpen in een grote vuist die vanuit de grond op komt. Tot slot kan ze met haar Phasecast alles in haar pad schade aanrichten door een projectie van zichzelf erop los te laten.

Zane is een hitman ‘met pensioen’ die altijd wel handige snufjes binnen handbereik heeft. Zijn volledige naam Zane Flynt komt je misschien wel bekend voor. Hij is de broer van de beruchte bandieten Captain en Baron Flynt, twee karakters waar je al kennis mee hebt gemaakt in Borderlands 1 en 2. Maar Zane lijkt voor de goede kant te spelen in dit verhaal. Één van zijn handige gadgets is een Sentinel drone dat vanuit de lucht vijanden kan neerschieten. Ook heeft hij een Barrier-schild en Digi-Clone die tegenstanders afleiden én waar hij tussen kan teleporteren.

Moze is een voormalige soldaat die het slagveld ondertussen wel gewend is. Voordat haar squad was uitgeschakeld tijdens een zelfmoordmissie vocht ze voor de wapenfabrikant Vladof. Ze heeft als veteraan genoeg ervaring opgedaan door haar participatie in oorlogen over het hele sterrenstelsel. Wanneer een gevecht er hard aan toe gaat kan ze altijd rekenen op Iron Bear, een mechanische tank uitgerust met Miniguns, Grenade Launchers, Flamethrowers en nog veel meer.

FL4K the Beastmaster is een rondzwervende robot die nooit alleen is; hij neemt namelijk altijd één van zijn drie loyale dierenvrienden mee op pad. Deze dieren weten met hun killer instinct de vijanden goed te grazen te nemen. Zo zullen zijn Spiderant (een grote bepantserde spin/mier), Skag (een groot, hondachtig wezen met drie kaken) en Jabber (een geen-idee-wat-dat-moet-voorstellen) FL4K altijd ondersteunen tijdens gevechten.

Split-screen gaming is nog niet dood

Met Borderlands 3 kun je met 2 spelers split-screen co-op spelen! Helaas is dit niet mogelijk op PC, maar wel op de PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast kun je ook met max. 4 spelers online co-op spelen. Veel mogelijkheden om Borderlands 3 te ervaren dus, met of zonder vrienden en zowel online als offline.

Gebruik een gamecard en pre-order nu

Wil jij op 14 september klokslag 12 uur Borderlands 3 kunnen starten? Dan kun je het spel ook pre-orderen. De makkelijkste manier is met een gamecard. Hiermee verhoog je binnen enkele momenten je account saldo en kun je veilig betalen. Bekijk zeker eens ons aanbod van PlayStation, Xbox en Steam-tegoedkaarten.

Bron: Borderlands

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
windows-gift-card-75
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €75

€ 75,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.