be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Days Gone

Days Gone™ PlayStation Exclusive

  
Logo Days Gone black
  

SIE Bend Studio, die bekend staat om de geweldige Uncharted-games voor PS Vita, komt nu met zijn eerste blockbuster PS4-titel: Days Gone. Een aantal keren is de release uitgesteld, maar SIE Bend Studio wil dan ook alleen het beste naar buiten brengen. En die dag is bijna zover! Maak je klaar om op je motor rond te rijden, Freakers te verslaan en overleef in een meedogenloze wereld.

Days Gone komt uit op 26 april 2019, op PS4 only.

Deacon en zijn vrouw

Vecht om te overleven

Days Gone is een open world overlevingsspel en je neemt de rol van Deacon St. John (Sam Witwer, die wij herkennen uit zijn rol als Starkiller in Star Wars: The Force Unleashed) op je. Ooit een outlaw-biker, Deacon is nu gewoon een man die alles doet om in leven te blijven en zijn vrienden te helpen.

Een gruwelijke epidemie heeft het hele land in zijn greep, waardoor mensen in grommende, vraatzuchtige monsters veranderen, a.k.a. 'Freakers' (want het woord “zombie” is zó verleden tijd).

Nadat Deacon tijdens de chaos enkele levensbedreigende verwondingen heeft opgepikt, vindt zijn vrouw Sarah een plaats op een nabijgelegen helikopter. Met een zwaargewonde biker buddy Boozer en niet genoeg ruimte voor twee meer, neemt Deacon noodgedwongen de hartverscheurende beslissing die hem zal scheiden van zijn geliefde, mogelijk voor altijd.

Na deze hartsverscheurende scene gaat het verhaal verder, 731 dagen later. Freakers zijn overal en leden van de moordlustige cult The Rippers zijn ook niet bepaald je beste vrienden. Als bountyhunter nemen jij en Boozer opdrachten aan voor geld en proberen jullie in de countryside van Oregon te overleven, met jullie bikes als stalen ros.

Lange rit voor Deacon en zijn motor
Deacon vermoorde wat freakers

Overleef en rijd lekker rond op je motor

Een zombie-game is geen zombie-game zonder enige fatsoenlijke uitrusting aan wapens, zo ook bij Days Gone zijn er genoeg dingen waar je mee aan de slag kunt. Gebruik submachine guns, kruisbogen, messen, baseballknuppels of andere geïmproviseerde wapens om de Freakers van je af te houden. Ze van een afstand neerschieten is makkelijk en veilig, maar het levert een oh zo mooie scène op als je ze van dichtbij kunt afslachten. Je ziet dan pas hoe goed geanimeerd Days Gone is.

SIE Bend Studio heeft veel aandacht besteed aan de look en feels van het motorrijden, gezien dit ook een belangrijk aspect is van de game. Het gewicht van Deacon op de motor heeft effect op het rijden en door de bochten glijden heeft een onwijs realistisch effect.

playstation pro 4k resolutie bij Days Gone

Ben jij al overtuigd?

Days Gone is absoluut een waardige PS4 exclusive, waarin het lijkt alsof je deel uitmaakt van een film en de prachtige open world die je kunt verkennen. Naast het feit dat het ‘alweer’ een zombie-game is met aspecten die ons bekend voorkomen bij andere games, brengt het gebruik van de motor iets nieuws in het verhaal.

Wij zijn benieuwd wat de volledige game in petto heeft voor ons! Ben jij al helemaal prepped voor de game of wacht jij de eerste volledige reviews nog even af? Of heb je zelf al een review voor ons? Laat het ons weten!

Wees er als eerste bij en schaf de game digitaal aan, koop hier onder je PSN-tegoeden..

Bron: PlayStation

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.