be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Destiny 2

  
Destiny 2 logo
  
Sinds 6 september 2017 ligt het vervolg op de eerste Destiny game in de winkelschappen.
Destiny 2 belooft alles te zijn wat goed was aan deel 1 in de mix met zaken die verbeterd en uitgebreid zijn. Alles wat we graag zien bij een vervolg!
Destiny 2 karakter

Het verhaal

Destiny 2 is een first-person shooter die zijn veelgeprezen voorganger opvolgt met een interessante nieuwe verhaallijn en een gameplay die zowel nieuwe als bestaande gamers zal aanspreken. Zoals bij het eerste deel het geval was speelt Destiny 2 zich af in ons zonnestelsel dat gered moet worden uit de handen van entiteiten die een heel ander doel hebben dan vreedzaam de samenleving bij elkaar houden.
Na een overweldigende invasie van een buitenaards ras is de laatste safe zone van de mensheid ingenomen. Een groep helden genaamd de ‘Guardians’ is hun heldenkrachten ontnomen. Het is aan jou om als Guardian het zonnestelsel te doorkruisen op zoek naar de andere Guardians en als team moet jij het kwaad gaan bestrijden.

Uitgebreide werelden vol met content

Destiny kent verschillende weelderige levende werelden die allemaal hun eigen uiterlijke kenmerken hebben, zo is er een ‘European Dead Zone’; een wereld die weelderige loofbossen omvat, maar ook verlaten steden en een grottenstelsel. Daarnaast zijn er omgevingen met namen als Titan, Nessus en Io. Kortom, genoeg om als gamer uren en uren speelplezier te halen uit Destiny 2.

Ontdek nieuwe omgevingen

Er zijn in Destiny 2 nieuwe directors en menu’s die je helpen in je zoektocht naar nieuwe adventures (kortere missies), lost sectors (speciale dungeons) en publieke evenementen (nieuwe multiplayergebieden tot 9 spelers).

Verschillende type gameplay

De game Destiny 2 bevat verschillende gamemodi, zoals: story mode, co-op en The Crucible. Speel alleen of met vrienden in de story mode. Speel in co-op modus door verschillende uitdagingen en in The Crucible kan je in een vier-tegen-vier modus een soort capture the flag spelen.
Destiny 2 omgeving

...maar er zijn ook geheel nieuwe features

In Destiny 2 zijn twee nieuwe features toegevoegd: een Clan Creation Feature en Guided Games. In de eerste feature krijg je de mogelijkheid anderen uit te nodigen en er is een clanlevelsysteem waarmee ieder lid van jouw groep een bijdrage kan leveren aan het overleven van de clan. De Guided Games feature is een geheel nieuwe functie die speciaal voor Destiny 2 is ontwikkeld en deze is bedoeld om clan communities uitdagende missies te laten spelen. Kortom, Destiny 2 beloofd een enorme ervaring te worden, ook op het gebied van de vernieuwde graphics die je nog meer in het verhaal onderdompelen.

Bron: destinygame

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.