be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

FIFA 18

  
Fifa 18 logo
  
FIFA 18 is hèt voetbalspel dat gespeeld wordt door de wereldtop van de voetbalsport, zoals Christiano Ronaldo, die op de hoes van de game FIFA 18 staat en hiermee aangeeft hoe toonaangevend de FIFA-games inmiddels zijn geworden. Christiano Ronaldo is in FIFA 2018 meer dan een covermodel, want Ronaldo’s beweeggegevens zijn opgeslagen tijdens een exclusieve trainingssessie in een mobiele Electronic Arts (EA) studio in Madrid. Tijdens deze sessie heeft men bewegingen en gedragingen vastgelegd van Ronaldo, zoals: Ronaldo’s loopritme, versnellingen, vaardigheden en schiettechnieken. Door dit allemaal vast te leggen voelt Christiano Ronaldo als een levende sporter in FIFA18 en krijgt deze game meer diepgang en voelt deze aan als het echte voetbalwerk.

Realistische topspelers

FIFA 18 is geprogrammeerd op de Frostbite Game Engine (behalve de Nintendo Switch-versie); door het gebruik van deze game-engine komt deze voetbalgame écht tot leven en krijg je als gamer het gevoel onderdeel te zijn van een game die levensecht lijkt. Het belangrijkste element dat toegevoegd is aan FIFA 2018 ten opzichte van FIFA 17 is dat er gebruik is gemaakt van bewegingstechnologie van echte voetbalspelers, hiervoor heeft EA een volledig nieuw animatiesysteem ontwikkeld, waarbij het reactievermogen en de persoonlijkheid van de verschillende spelers haast tastbaar worden. Christiano Ronaldo en andere topspelers reageren en bewegen hierdoor alsof je deze voetbaltoppers echt kan besturen in de game.

De besturing van de spelers in combinatie met nieuwe teamstijlen en positioneringen zorgen ervoor dat je als gamer helemaal in het spel kan verdwijnen. De spelmodus ‘The World’s Game’ neemt spelers van FIFA 18 mee op een wereldreis waarin een van de meest-geliefde sporten van de wereld centraal staat en waarin je kan spelen als je favoriete topspeler, zoals Ronaldo, maar ook andere Europese topspelers, je kan zelfs gaan spelen met Ronaldo Nazário.
Fifa 18 ronaldo

Drama ten top

Dankzij de nieuwe bewegingen en afrondanimaties die FIFA 18 rijk is worden aanvallen en kopballen vloeiender, waardoor de game die geweldige dramatische sfeer krijgt die precies de spirit van het echte voetbal samenvat. Daarnaast is er een volledig nieuwe voorzetbesturing die nieuwe mogelijkheden biedt om de bal in het zestienmetergebied te krijgen. In het midden of juist bij de tweede paal gegeven voorzetten zorgen voor meerdere manieren om de bal bij de juiste speler van je elftal te krijgen.

Originele speelstijlen

Nieuwe teamstijlen zorgen er in FIFA18 voor dat bekende tactieken van de beste wereldclubs op het veld tot leven komen. Door de nieuwe positionering van de spelers krijg je meer tijd en ruimte om tactische zetten te doen in FIFA 18. Er zijn ook verbeterde voetbaltactieken die spelers opties geven om aanvallende loopacties te doen en die kunnen zorgen voor een consistent balbezit.
Fifa 18 veld
Fifa 18 ronaldo

Geweldige setting

Aan alles is gedacht in FIFA 18, zelfs aan de standen van de zon, het meekleuren van de lucht, zaken die zich buiten het veld afspelen, vlaggen en vaandels van clubs en stadions, commentaar dat zich aanpast aan de voetbalmatch waarin je speelt en er is zelfs gedacht aan de kwaliteit van het veld. In FIFA 2018 wordt er werkelijk alles aan gedaan om gamers helemaal in de game mee te nemen en te laten voelen wat spelers op het echte veld ook moeten voelen, tot de interactie met het aanmoedigende publiek aan toe.
Fifa 18 Hunter

The Journey: Hunter is weer van de partij!

Belangrijkste toevoeging in 2017 was de story mode waarin je de weg van een straatschoffie kon volgen tot het moment dat hij topspeler wordt. Deze story mode bleek een erg goede toevoeging aan de immens populaire FIFA-gamefranchise, want in FIFA 18 keert deze story mode terug onder de naam ‘The Journey: Hunter’. De sterspeler van de story mode is nu heel succesvol en na een spannend eerste voetbalseizoen in de Premiere League krijgt Hunter steeds meer erkenning en aanbiedingen van topclubs over de hele wereld. Hunter denkt klaar te zijn voor de toekomst en dat het geluk hem toelacht, maar het leven aan de top is niet altijd even eerlijk…
De verhaalmodus van FIFA18 heeft veel verschillende interessante elementen, zoals: een tour door de wereld van de voetballerij, kortetermijndoelstellingen die in hoofdstukken aan gamers gepresenteerd worden, een sterrencast van Ronaldo tot Nazário, zelf beslissingen maken die het leven van Hunter kunnen veranderen, het aanpassen van hoe Hunter er volgens jou uit moet zien, multiplayer-gaming en nieuwe speelbare personages.

Releasedatum

FIFA 18 is op 29 september 2017 uitgekomen voor PlayStation 3 en 4, Nintendo Switch, PC, Xbox 360 en Xbox One.
Bron: EA SPORTS FIFA

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
ea-origin-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €15

€ 15,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €30 (2x€15)

€ 30,00
nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.