be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Frantics


Frantics logo

Frantics is wederom een knaller van wereldformaat voor de PlayStation PlayLink. Je zou, heel kort door de bocht, Frantics de PlayStation 4-versie van de Mario Party franchise kunnen noemen, met als kanttekening dat Mario Party al zijn succes heeft bewezen en Frantics slechts in de startblokken staat, maar desalniettemin zijn er gelijkenissen.

Overigens komt deze game uit op 7 maart 2018 voor PlayStation 4.

Minigames die krankjorum zijn

In de game Frantics draait alles om 15 krankzinnige minigames die door maximaal vier spelers tegelijk gespeeld kunnen worden, de games variëren van een doldwaze fighting-modus tot een partijtje strategisch battlen tegen elkaar. In Frantics kan werkelijk van alles gebeuren, dus verwacht de nodige verrassingen in deze game, en vergeet elkaar sowieso niet naar het leven te staan, want uiteindelijk kan er slechts één de winnaar zijn, zo ook in Frantics.

Wie spant de kroon?

In deze PlayLink-exclusive game ga je op zoek naar ‘kroontjes’, eigenlijk pest je ze eerder bij elkaar weg, maar daar kom je snel genoeg achter in Frantics. Je gaat kroontjes verzamelen en natuurlijk moet je ervoor zorgen dat jij er zoveel mogelijk verzameld om het spel te kunnen winnen, dit gaat zeer zeker niet zonder slag of stoot.

Frantics gameplay

Frantics kip en eland

Tablet- of smartphonecontrols

In de kleurige, cartoony wereld van Frantics hoef je de PlayStyation Dualshock controller 4 niet te gebruiken, maar je kan gewoon aan de slag met je mobiele telefoon of tablet, dus vier controllers zijn niet nodig, want tegenwoordig hebben de meeste onder ons wel een smartphone. Download de Frantics app op je telefoon en daarna kan je je tegenstanders in Frantics verslaan door te schudden, kantelen, vegen en door te tikken op je mobiele telefoon of tablet. Kortom, het belooft een dolle boel te worden!

Foxy spelletje

In de game zit ook een sluwe, manipulatieve vos, hij stuurt je geheime berichten en ook nog eens geheime, extra missies; hierdoor gaat hij proberen het spel te saboteren en jij moest de beslissing maken om je te laten manipuleren of juist anders keuzes te maken. Door de manipulatie van de vos verandert het spel constant, maar houd je hoofd koel en wordt zo de winnaar van deze knotsgekke game.
Bron: PlayStation Europe

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.