be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Games with Gold januari 2023

Een nieuwe maand, dus ook nieuwe free-to-download-and-play games van Xbox Live en Xbox Game Pass Ultimate. Deze maand kunnen Xbox Live Gold-abonnees aan de slag met licht en schaduwen in “Iris Fall” en kunnen ze nieuwe werelden gaan ontdekken en koloniseren in “Autonauts”.

Let op: Microsoft support géén Xbox 360-games meer w.b. Xbox Live-abonnementen, dus er zijn geen free-to-download games meer voor de Xbox 360!

Xbox Games with Gold vanaf januari 2023 te downloaden

De Xbox Games with Gold-selectie van de maand januari 2023 is helemaal top! Als eerste kan je het visueel verbluffende “Iris Fall” gaan downloaden, een puzzle-game die is gebaseerd op het bespelen van schaduwen en daarnaast heeft deze game een unieke art-style. De tweede game waarmee je aan de slag kan is “Autonauts”, een game waarin je een beschaving moet gaan opbouwen door het programmeren van verschillende robots.

Iris Fall | Te downloaden van 1 t/m 31 januari 2023

Alle meiden ontsnappen ‘s nachts uit hun slaapkamer om een random zwarte kat te volgen, toch? Misschien niet, maar dit is wel wat het hoofdkarakter uit deze game doet en daardoor belandt ze al snel in een vervallen theater. De weg naar het theater is versperd, maar het meisje komt erachter dat ze kan samensmelten met haar schaduw en zo obstakels uit de weg kan gaan. Als speler moet je puzzels oplossen en je moet creatieve manieren zien te bedenken waarbij je de schaduw zo naar je hand kan zetten dat deze je hulpmiddelen worden. Het gebruik van schaduwen is slechts één spelelement, want de puzzels in Iris Fall hebben verschillende uitdagingen en je zult al je hersencapaciteit nodig hebben om dit spel tot een goed einde te brengen.

Autonauts | Te downloaden van 16 januari t/m 15 februari 2023

Het koloniseren van een nieuwe planeet is altijd spannend, maar het is ook ontzettend veel werk, dus waarom niet een paar robots inzetten om dit klusje te klaren? In de game “Autonauts” kan je honderden robots bouwen en programmeren om ieder een specifieke taak uit te voeren en zo jouw leven gemakkelijker maken. In het begin zullen je uitdagingen vrij makkelijk zijn, zoals: “vind een boom, hak de boom om, herhaal”, maar kom je verder in de game dan worden je taken moeilijker en zul je meer robots moeten inzetten en deze moeten gaan micromanagen om je doelen te bereiken. Wanneer je kolonie eenmaal staat dan moet je ook je nieuwe beschaving tevreden gaan houden. Gamers die van management-, building- en civilization-games houden zullen Autonauts geweldig vinden!

Pik nog snel de games van december 2022 mee!

e hebt nog tot vandaag om de games van afgelopen maand (december 2022) te downloaden, dus doe dit gelijk, nu het nog kan! De volgende games zijn onderdeel van de free-to-play Xbox Games with Gold van december 2022:

  • Colt Canyon (1 december – 31 december 2023)
  • Bladed Fury (16 december – 15 januari 2023)

Direct bestellen

xbox-live-gold-6-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 6 Maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-6-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass 6 maanden

€ 59,99
xbox-live-gold-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 3 maanden

€ 19,99€ 18,45
xbox-live-gold-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 12 maanden

€ 54,99
xbox-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass 3 maanden

€ 29,99
xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 12,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.