be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

God of War

  
God of War logo
  
Nadat Kratos in voorgaande games tegen de Griekse goden vocht gaat deze God van de Oorlog in deze game een heel andere kant op, je gaat een andere Kratos leren kennen.

Na inmiddels redelijk wat PlayStation Exclusive games te hebben gehad vanaf de PlayStation 2 en op de PlayStation handhelds werd het tijd voor een reboot van de God of War franchise. Anders als in de voorgaande games heeft Kratos nu een zoon, maar vecht hij nog steeds voor groei, geweld en het verlangen om een betere man te worden. In deze game wil Kratos zijn zoon vooral beschermen in een wereld vol monsters, draken en goden, maar dit is ook nog eens wereld die gevuld is met dood en verderf, bloedvergieten en chaos. Kratos wil zijn zoon beschermen voor al het kwaad, maar of dat ook gaat lukken…

Verbeterde, maar toch bekende gameplay

Deze God of War game heeft de belangrijkste elementen van de franchise opnieuw vormgegeven, zoals de keiharde, maar vaak brute gevechten, de graphics hebben een haast fotorealistisch karakter gekregen en de verhaallijn is meeslepender dan ooit.

Een nieuw tijdperk begint

In deze God of War reboot is Kratos de mentor van zijn zoon; Kratos’ zoon probeert op zijn beurt het respect van zijn vader te verdienen. Kratos gaat op zoek naar de duistere zijde van zijn zoon, maar komt tot de conclusie dat hij juist zijn eigen woede moet gaan beteugelen en dat hij zijn tekortkomingen uit het verleden moet gaan compenseren, maar hoe gaat Kratos dit doen?

Kratos en Boy
God of war gevecht

The dark side

Deze nieuwe telg in het God of War universum speelt zich af in de Noorse mythologie. Met een setting als Noorwegen krijg je sowieso mooie plaatjes van wouden, bergen en andere pracht te zien in deze game; dit decor is even mooi als dat het gevaarlijk is, want er huizen wezens, monsters en natuurlijk goden.

Fysisch overweldigend

De camera die vrij beweegt in deze game zorgt ervoor dat je de game vanuit het derde-persoonsperspectief gaat beleven, waardoor de eerdergenoemde, brute actie nog beter in beeld wordt gebracht voor de spelers van deze game. Kratos heeft een bijl in deze nieuwe God of War die je kan gebruiken om te vechten, maar ook om je omgeving te verkennen, maar wees altijd op je hoede voor het grote kwaad.

Bron: PlayStation

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.