be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Aloy de robo-dino fluisteraar is terug!

horizon-zero-dawn-forbidden-west-blog-gcd-banner
Zes maanden na Zero Dawn zijn we terug bij Aloy, die in de tussentijd een zoektocht heeft gestart naar het vinden van een geneesmiddel voor de Red Blight, een voorbode dat de biosfeer van de planeet is verstoort. Verken een map die groter is dan Zero Dawn, en nieuwe allies en wapens in Horizon: Forbidden West!

PlayStation-exclusive

Horizon Forbidden West is het volgende hoofdstuk in Aloy's verhaal. De game komt 18 februari 2022 uit op PS5 en PS4. De game speelt zich zes maanden na de oorspronkelijke game af. Onze vurige robo-dino fluisteraar gaat - zoals de titel al doet vermoeden - naar het westen om een nieuwe bron te onderzoeken die de wereld bedreigt. De game bouwt voort op wat je hebt gezien en gespeeld in Horizon: Zero Dawn, maar je krijgt de nodige nieuwe machines, wapens, en bondgenoten om te ontdekken.

Hoewel de game nu nog enkel gereleased wordt op PlayStation, is het niet uitgesloten dat deze ooit op PC uitkomt. Zero Dawn is namelijk nu verkrijgbaar op PC via Steam. Koop je de game voor je PS4? Dan heb je later nog de mogelijkheid voor een gratis upgrade naar de PS5-versie.

Het verhaal: klimmen, zweven en nieuwe allies

We vinden Aloy in haar zoektocht naar het vinden van een oplossing voor de bedreigingen die plaatsvinden en het leven zoals we dat kennen in Zero Dawn, te redden. Ze reist naar de onbekende gebieden in “The Forbidden West”, een in-game map die reikt van Utah tot de Pacifische kust (Westelijke kustgebieden van U.S.). Terwijl je met Aloy de uitgestrekte delen van de Forbidden West probeert te verkennen, ontdek je een enorm scala aan uiteenlopende ecosystemen, van weelderige valleien, tot droge woestijnen, besneeuwde bergen, tropische stranden en verwoeste steden. Dit zowel boven als onder water. Maak je dus klaar om alles tegen te komen wat “Moeder Natuur” op je afgooit!

De nieuwe bedreigingen, de Red Blight, vreselijke stormen en nieuwe machines die de stammen aanvallen, zijn tekenen dat er iets nieuws gaande is. Opnieuw is het aan Aloy om geheimen te ontrafelen en deze bedreigingen te stoppen, om weer balans te creëren. Gaandeweg kom je achter een verborgen hoofdstuk uit het oude verleden, een dat Aloy voor altijd zal veranderen…

Forbidden West gameplay: nieuwe tools!

Naast haar vertrouwde speer en boog, krijgt Aloy nieuwe wapens en tools die haar gedurende haar avontuur helpen en in leven houden. Zo heb je bijvoorbeeld de “Pullcaster”, een grijphaak waarmee je snel kunt klimmen en met de “Shieldwing” kun je vervolgens weer veilig naar beneden glijden. Met je “Diving Mask” kun je uiteraard de gevaarlijke, maar prachtige wateren verkennen. Aloy’s Focus krijgt upgrades waardoor je de mogelijkheid krijgt voor free-climbing, controle krijgt over nog meer machines om op te rijden of mee te vechten.

"Het vrije klimsysteem in Horizon Forbidden West is een belangrijke functie waar we erg enthousiast over zijn, omdat het ons in staat heeft gesteld om grote delen van het terrein begaanbaar te maken (waar dat visueel en verhaaltechnisch zinvol is) op een manier die niet eerder mogelijk was in Horizon Zero Dawn. Rotsachtige oppervlakken in deze gebieden zijn vrij te beklimmen zonder het gebruik van tools," aldus David McMullen, Lead Systems Designer bij Guerrilla.

Daarnaast heb je de Shieldwing, een holografische glider die Aloy gebruikt. Het biedt niet alleen een geweldig gevoel van vrijheid, waarbij je gracieus (of minder gracieus) naar beneden zweeft, het is ook prachtig om uit te kijken over de hogere gebieden.

Er is nog veel meer te zeggen over de nieuwe wapens, de upgrades die je kunt uitvoeren op je wapens, de nieuwe abilities en de nieuwe skill tree, maar het is te veel om op te noemen! Wij zeggen: pre-order de game nu en ga aan de slag zodra de game uitkomt. Dus reserveer de game en zorg ervoor dat je genoeg tegoed op je PlayStation-account hebt staan met een van onze PlayStation Top Ups!

Direct bestellen

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.