be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Just Cause 4

  
Just Cause 4 logo
  

Met een open wereld en spannende actie is Just Cause een spelfranchise die al 12 jaar draait en ondertussen een grote fanbase heeft opgebouwd. Just Cause 4 is het vierde deel in dit third-person actie-avonturenspel. Corrupte held Rico Rodriquez is wederom klaar om de opstand te leiden en de vijand te verslaan. Zijn missie? Het gebied terugwinnen van tirannie en industrialisatie door de Black Hand onderuit te halen, een hi-tech particuliere militaire organisatie. Een hele grote taak, zou je niet zeggen? Maar met zijn grijphaak en wingsuit is Rico klaar om chaos te creëren en om orde te scheppen.

Just Cause 4 wordt op 4 december 2018 uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Just Cause 4 key art

Welkom in Solís, een wereld van conflict, onderdrukking en extreme weersomstandigheden

Net als bij de vorige Just Cause-spellen zal Rico zich weer op één (extreem groot) gebied richten. Deze keer een enorme fictieve Zuid-Afrikaanse wereld genaamd Solís, waar conflicten, geheimen en andere gevaarlijke activiteiten slechts dagelijkse zaken zijn. Dit gebied spreid zich uit over 1024 vierkante kilometer met exotische regenwouden, uitgestrekte zandduinen en besneeuwde bergtoppen. Al met al een enorme speeltuin om te verkennen, van landelijke weilanden tot bruisende steden. In totaal heeft Solís vier verschillende biomen en wordt gezegd dat het de meest diverse doch gevaarlijke wereld is die ooit voor een Just Cause-spel gecreëerd is.

Achterhaal de verborgen waarheid

Rico is niet naar Solís gekomen voor een vakantie, maar om de waarheid van zijn vaders verleden te achterhalen. Bij aankomst begint hij zijn eigen opstand in een poging om de Black Hand en hun leidster Gabriela Morales ten val te brengen; een commandant die liever angst regeert dan dat ze angst haar laat regeren. Zij zal Rico's meest onbevreesde, bekwame en onvoorspelbare tegenstander tot nu toe zijn.

Just Cause 4 explosions
Just Cause 4 achtervolging
Just Cause 4 bazooka

Pas op voor de Black Hand

Je herinnert je misschien nog de groep huursoldaten genaamd de Black Hand van Just Cause en Just Cause 3. Deze keer spelen ze echter een grote rol in het verhaal. Ze zijn namelijk terug met geavanceerde wapens, opgewaardeerde harnassen en zeer geavanceerde en getrainde soldaten. Bovendien strijden ze deze keer op hun thuisbasis.

Door wind en weer

Het weersysteem in Just Cause 4 zal naar verwachting zeer geavanceerd en vermakelijk zijn. In trailers zien we al een zwarte super tornado die de straten uit elkaar scheurt, onweersbuien die de donkere lucht oplichten en een droge zandstorm in de woestijn. De weersomstandigheden die je direct omgeving verwoesten hebben ook een grote invloed op de gameplay. Zo maken sterke windstoten het navigeren door de lucht in je wingsuit een stuk uitdagender.

Just Cause 4 gameplay

Same old, same old

De gameplay van Just Cause 4 is vergelijkbaar met eerdere games in de serie, maar heeft een aantal leuke verbeteringen. Met de Black Hand als vijand is de opgewaardeerde grijphaak die aan Rico's pols gebonden is je beste vriend. Je kunt hem gebruiken om de meest indrukwekkende sprongen te maken en stunts uit te voeren, of twee voorwerpen aan elkaar te binden met het touw van je grijphaak. Er zijn twee nieuwe gadgets aan het spel toegevoegd, namelijk Boosters (kleine raketmotoren die je wingsuit aandrijven) en Airlifters (grote ballonnen waarmee je DIY luchtschepen kunt maken). Je kunt ook veel aan je uitrusting aanpassen en zelfs tussen drie sets schakelen om geweldige combo's te maken.

Bron: Just Cause

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
steam-gift-card-20-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $20 US

€ 20,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
steam-gift-card-50-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $50 US

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.