be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Een mysterieuze wereld in Kirby en de Vergeten Wereld

kirby logo
Rijk aan kleur, wonderen, wildernis en Waddle Dee’s in Kirby en de Vergeten Wereld. Nog dieper dan gebruikelijk moet Kirby naar adem happen wanneer hij arriveert in een vreemd land. Hij ontdekt dat de Waddle Dee’s massaal door de beestenboel zijn ontvoerd. Ga met Kirby en Elfilin, die hij gaandeweg ontmoet, op reis om zijn vrienden te redden!

Veelzijdige vaardigheden en 3D-werelden

Op 25 maart 2022 staat je een nieuw Kirby avontuur te wachten. Maak gebruik van Kirby’s veelzijdige vaardigheden om vijanden te verslaan en baan je een weg vrij in de levendige 3D-werelden, waar nog ruïnes achtergebleven zijn van een oude beschaving. De natuur heeft alles overwoekerd. Om zoveel mogelijk Waddle Dee’s te redden, moet Kirby elk hoekje en gaatje van de levels uitkammen, en het einde van elke stage bereiken.

kirby screenshot 1
kirby screenshot 2

De beestenboel zorgt voor nieuwe uitdagingen, hierbij komen Kirby’s eigenschap om vijanden en dingen te kopiëren goed van pas. Een nieuw arsenaal aan krachten, zoals de Boor en Avonturier-kopieervaardigheden. Met de Boor is het mogelijk om onder grond te verdwijnen en de vijand een klap van onderaf te geven. Bij de Avonturier-kopieervaardigheid, kan Kirby vanaf grote afstanden richten op vijanden.

Speel met z’n twee in Kirby en de Vergeten Wereld!

Het leukste aan Kirby en de Vergeten Wereld, is de coöp-functie. Samen met een tweede speler die in het scherm verschijnt als de met-een-speer bewapende Bandana Waddle Dee. Geef de Joy-Con aan je partner die op elk moment kan inspringen om je te helpen!

Bij het online gaan kun je zelfs gegevens van andere spelers bekijken, zoals het aantal Waddle Dee’s dat wereldwijd is gericht en de populairste kopieervaardigheid van dat moment.

Kirby en de Vergeten Wereld introduceert ook het Waddle Dee-dorp. Het Waddle Dee-dorp functioneert als de centrale uitvalsbasis tijdens je avontuur met Kirby en wordt verder ontwikkeld naarmate je meer Waddle Dee’s hebt gered. Er komen winkels en favoriete games van de stadsbewoners beschikbaar. Kirby kan zelfs zijn steentje bijdragen door mee te helpen in de Waddle Dee-cafetaria. Houd klanten tevreden door snelle service en het bereiden van de bestellingen.

Kirby viert 30ste verjaardag!

Dit jaar wordt ook de 30ste verjaardag van de Kirby-serie gevierd - wie in de feestsfeer wil delen kan hier een bureaubladachtergrond downloaden: http://kirby.nintendo.nl

Koop Kirby en de Vergeten Wereld online!

Met een Nintendo eShop Card, verhoog je jouw Nintendo eWallet saldo, eenvoudig en veilig. Koop een van onderstaande Nintendo eShop Cards, verhoog je saldo en koop Kirby en de Vergeten Wereld online via de Nintendo eShop.

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
nintendo-eshop-card-75
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €75

€ 75,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.