be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Leuke Nintendo games voor jonge kinderen

baby mario
Nintendo; de Japanse maker van de meest bekende spellenreeksen aller tijden zoals Mario, Pokémon en Kirby, is gespecialiseerd in het maken van games voor jonge kinderen. Of je nu zelf vroeger een Nintendo-fanaat was of niet, het kan zeker alleen maar positief zijn om deze spellen te introduceren aan de volgende generatie. Wil jij je kinderen ook de mooie wereld van Nintendo laten ontdekken, maar weet je niet goed welke spellen geschikt zijn? In deze blogpost lichten we een aantal spellen voor de Nintendo Switch en 3DS uit die leuk zijn voor jonge kinderen.

Deze consoles zijn tevens ook ideaal voor kinderen om een lange reis mee door te brengen. Ga je deze zomer nog op vakantie? Vergeet dan zeker niet de spelcomputer in te pakken! De volgende Nintendo-spellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Super Mario Maker 2 – Switch

Dit was een lastige keuze, want echt alle Mario-spellen zijn geweldig voor zowel jong als oud! Echter is Super Mario Maker 2 toch een leuke nieuwkomer en ook zeker geschikt voor jonge gamers. In dit spel bepaal je zelf hoe jouw Mario-wereld eruit komt te zien en krijg je alle tools die je nodig hebt om een spannend, ingewikkeld of kunstzinnig level te maken. Moe van alleen maar levels bouwen? Dan kun je ook beginnen aan de storymode om Princess Peach (alweer) uit te helpen, of test je de creaties van andere spelers over de hele wereld. Hoe dan ook, kinderen kunnen hun creativiteit volledig kwijt in Super Mario Maker 2 op de Nintendo Switch! Daarnaast is het ook lekker nostalgisch voor alle ouders die in hun jonge dagen Super Mario speelden ;).

Lees meer
super mario maker 2
animal crossing new leaf

Animal Crossing – Switch, 3DS en smartphones

Smeekt jouw kind ook al eeuwen om een huisdier maar ben jij niet klaar voor de verantwoordelijkheid? Dan is een spel uit de Animal Crossing-serie ideaal! De speler is namelijk de burgemeester van een dorpje bewoond door leuke dierenvriendjes. Het gaat voornamelijk om het verkennen van het dorp, praten met de harige inwoners en het uitvoeren van verschillende activiteiten. Nog een pluspunt: de diertjes kunnen niet verhongeren als je kind een paar dagen niet speelt! Klinkt Animal Crossing als een spel dat jouw kind leuk zou vinden? Dan kun je vanaf 20 maart 2020 New Horizons voor de Switch kopen of New Leaf voor de 3DS (voor 7 jaar en ouder in de 3D modus) in de Nintendo eShop.

Wil je liever voor iets goedkopers gaan? Het spel Animal Crossing: Pocket Camp is gratis op tablets en smartphones te spelen.

Kirby's Extra Epic Yarn – 3DS

Kirby is voor gamer ouders vast een bekend gezicht, maar het roze bolletje heeft dit keer wel een nieuwe look gekregen. Kirby’s Extra Epic Yarn is een avonturenspel voor de Nintendo 3DS met een uit wol gewoven Kirby in de hoofdrol. Het is aan Kirby om het koninkrijk van Patch Land op te lappen en de gemene tovenaar Yin-Yarn te stoppen. Je reist naar verschillende locaties en gebruikt Kirby’s wollige vaardigheden om geheime plekken te ontdekken en belangrijke kraaltjes te verzamelen. Is jouw kind een echte doorzetter en niet bang voor een uitdaging? Speel dan in Kirby’s Extra Epic Yarn de Devilish spelmodus!
kirby's extra epic yarn spel nintendo 3ds
pokémon let's go pikachu en eevee spel

Pokémon: Let’s Go, Eevee en Pikachu! – Switch

Het is nooit te vroeg om je kind als Pokémon Trainer op te voeden! Pokémon: Let’s Go Eevee en Let’s Go Pikachu zijn dé spellen om mee te starten. Kijkt je kind met plezier de nieuwe of oude Pokémon-serie? Dan zullen ze dit spel helemaal te gek vinden. Kies voor Eevee of Pikachu als kameraad tijdens je avontuur als Pokémon Trainer. Je kind zal Pokémon vangen en verzorgen tijdens een reis door Japan. Het gebruik van de Joy-Cons maken het vangen van Pokémon ook een leuke ervaring voor jonge spelers. Ben je ervan overtuigd dat je kind dit spel leuk gaat vinden? Dan staat nog maar één moeilijk keuze te wachten: ga je voor Eevee of Pikachu…

Gebruik een Nintendo eShop Card

Alle spellen die genoemd zijn in deze blogpost zijn beschikbaar in de Nintendo eShop en kunnen eenvoudig worden aangeschaft met een Nintendo eShop Card. Deze tegoedkaart kan worden gebruikt om tegoed op je Nintendo-account te zetten en vervolgens te gebruiken als betaalmiddel bij het afrekenen. Bekijk ons aanbod van Nintendo eShop Cards hier of bestel direct een product door verder te scrollen.

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.