be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Metroid: Samus Returns

  
  

Samus keert geheel onverwacht terug!

Waarschijnlijk een van de grootste verrassingen tijdens de E3-beurs in Los Angeles dit jaar was de aankondiging van een nieuwe 2D/3D Metroid game voor de Nintendo 2DS en 3DS. Nog mooier was dat deze game niet ergens in de toekomst zou uitkomen, maar al heel snel, namelijk op 15 september 2017.

X-Files

Tijdens de E3-beurs was het alleen mogelijk het eerste level te spelen en hier werd tijdens de beurs zeer strikt aan vastgehouden, want degene die toch door wilden spelen na het eerste level werd de Nintendo 2DS of 3DS uit de handen gehaald. Allemaal strictly confidential!

Aangepaste gameplay

Een aantal stilstaande plaatjes openen het verhaal van deze game die een remake is van dezelfde titel uit 1991 op de inmiddels legendarische Nintendo Gameboy; deze plaatjes hebben in deze remake wel 3D-diepte, hetgeen interessant kan zijn voor bezitters van een Nintendo 3DS. Het verhaal is niet bewerkt voor deze remake en is dus lekker retro.

De controls hebben wel een forse update gekregen, want Samus als speelbare hoofdpersoon voelt gewoon heel goed en solide, hetgeen nog wel eens anders was in het origineel. Deze stabiliteit in de gameplay zorgt voor een goede ervaring van de game, omdat je goed kan focussen op de monsters die je tegen gaat komen en goed gericht kan schieten. De controls zijn ook voor veel type spelers interessant, omdat deze heel uitgebalanceerd zijn en dus geschikt voor zowel retrogamers als nieuwe Metroid fans. Er zijn ook toevoegingen aan de gameplay gedaan, Samus kan nu bijvoorbeeld een pulserende straal schieten om zo geheime gangen of items bloot te leggen. Natuurlijk kan je ook weer jezelf transformeren tot een robotbol, om zo vijanden te verslaan en jezelf te beschermen. Oòk is er weer gedacht aan het gebruik van Nintendo Amiibo’s, hoewel nog niet duidelijk is wat ze voor de game zullen gaan betekenen.

Metroids nieuwe features in een notendop

  • Het intense Metroid II: Samus Returns is nog steeds een side-scrolling action platformer, maar dit keer wel met 3D graphics (ook 2D te spelen) en een geüpdatet kleurenpalet.

  • Deze remake heeft heel veel nieuwe content, zo kan je gebruikmaken van krachtige melee-aanvallen en een 360 graden vrije focusmodus om te kunnen schieten.

  • Er zijn veel geheimen te ontdekken op planeet SR388, waardoor je wel een flinke kluif hebt aan deze game.

  • Samen met de game zullen er twee nieuwe Amiibofiguren uitkomen, een van Samus Aran en de andere van Metroid. Er zal ook een link komen tussen de Amiibo’s van Metroid II en Super Smash Bros, maar hoe dit er precies uit gaat zien is nog een raadsel.

Bron: Nintendo

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.