be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Monster Hunter World

  
  
In Monster Hunter World krijg je een levendig en haast ademend ecosysteem om te exploren in jouw tempo. Jij neemt zoals bij alle andere games in de Monster Hunter franchise de rol aan van jager als gamer. Als jager spoor je de bloeddorstige monsters op en krijg je de kans deze neer te halen. Je kan solo te werk gaan of twee andere gamers uitnodigen om samen met jou te gaan jagen op de monsters die overal in de gamewereld te vinden zijn. Dit keer is het zelfs mogelijk om in de multiplayer mode van Monster Hunter World coöp te spelen tussen het westen en Japan; dit betekent dat de spelersbasis van de Monster Hunter franchise voor de eerste keer ooit verenigd wordt.

De releasedatum van Monster Hunter World is 26 januari 2018 voor Xbox One en PlayStation 4 en later in 2018 voor de PC.

De gameplay

Monster Hunter World stuurt je op tochten waarin je het kan opnemen tegen de meest angstaanjagende monsters; tijdens deze tochten kan je ook nog eens je vaardigheden verbeteren. Deze game kent ook lootboxes die je kan gebruiken om je wapens en uitrusting te upgraden, zodat je je met nog minder schade de gamewereld kan betreden en met monsters in gevecht kan gaan. Het landschap en de bewoners die er leven zijn van groot belang en kan je in jouw voordeel gebruiken om jouw gamestrategie zo goed mogelijk toe te kunnen passen. Je moet dus als hunter je verstand, skills en het landschap gebruiken om intense en steeds krachtiger wordende gevechten te winnen.

Monster Hunter World in een notendop

  • Welkom in een nieuwe wereld – Je kan in Monster Hunter World een jager worden in een pas ontdekt continent, deze wereld staat bekend als “The New World”
  • Levend en ademend ecosysteem –Je kan het landschap in deze game gebruiken voor het veroveren van de omgeving en dus ook de monsters. Je kan bijvoorbeeld monsters tegen elkaar uit spelen om zo van ze te kunnen winnen, maar hierbij moet je wel oppassen dat deze strategie niet tegen je gaat werken.
  • Online multiplayer – Mocht de strijd te moeilijk worden dan kan je drie andere gamers uitnodigen om samen met jou monsters te bevechten, dit gaat via een wereldwijde server die je kan oproepen door een SOS-flare af te steken in de game.
  • Jaag om nieuwe wapenuitrusting te maken – Versla een groot aantal verschillende monsters en verzamel de uitrusting en wapens van gevallen hunters en gebruik ze om jouw positie in de game te versterken. Stel alles in het werk om onverwoestbaar te worden en de game te veroveren.
  • Monster Master –De Nieuwe Wereld is bevolkt met bloeddorstige monsters. Nieuw is dat je de monsters nu kan beklimmen en schade kan veroorzaken op verschillende plekken.
  • Gameplay zonder wachttijden – Gamers kunnen van het ene gebied op de kaart makkelijk, en zonder laadtijden, naar het andere reizen en er zitten ook real-time overgangen van dag en nacht in de game.
UPDATE:
Klik hier om meer te weten over de Monster Hunter World: Iceborne
Monster Hunter World
Bron: Monster Hunter

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
steam-gift-card-50-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $50 US

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.