be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

De Nintendo Switch Lite - de kleurrijke travel companion!

  
Nintendo Switch Lite logo
  

De Nintendo Switch Lite is speciaal ontworpen voor de gamers die veel onderweg zijn. Ga direct verder met je favoriete game, waar je ook bent! De Lite-versie is verkrijgbaar in drie kleurrijke varianten: geel, grijs en turquoise. Wat zijn nu precies de verschillen tussen de gewone Switch en de Lite?

De Nintendo Switch Lite is verkrijgbaar vanaf 9 september 2019 voor €299,99.

Nintendo Switch Lite gele versie
Nintendo Switch Lite grijze versie
Nintendo Switch Lite turquoise blauwe versie

Speel samen, waar je ook bent

De Nintendo Switch Lite kun je overal mee naartoe nemen vanwege de nog compactere vorm. Let op, de Lite is geen exacte kopie van de Switch-console. De Nintendo Switch Lite is echt bedoeld voor gamers die onderweg hun games kunnen blijven spelen.
  
Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite
  
Wel is het mogelijk om nog steeds met meerdere Lite-consoles samen te gamen. Je kunt wel tot 8 Nintendo Switch Lite systemen aan elkaar linken en multiplayer games spelen, lokaal of online. Je hebt voor online multiplayer-games wel een Nintendo Switch Online membership nodig. Lees meer over de Nintendo Switch Online membership op onze FAQ-pagina.

Speel Switch games, ook op de Lite

Je kunt met de Nintendo Switch Lite ook de ‘gewone’ Switch-games spelen. Wel zijn sommige games beperkt qua functionaliteiten. De besturing is volledig geïntegreerd, dus je hebt geen losse Joy-Cons meer. Houd er rekening mee dat je hierdoor bij de Lite ook geen HD Ruble- en IR Motion Camera-functionaliteiten meer hebt. Heb je een game die wel deze functionaliteiten gebruikt? Dan kun je losse Joy-Cons verbinden met je Lite-systeem.
Zie dit icoon voor Nintendo Switch Lite spellen

Je kunt altijd bij een spel kijken op de doos of deze compatibel is voor de Nintendo Switch Lite. Zo niet, dan kun je meestal alsnog losse Joy-Cons gebruiken zodat je alsnog de game kunt spelen. De enige echte uitzondering waarbij je de Lite niet kunt gebruiken, is Nintendo Labo. Nintendo Labo zijn accessoires voor je Nintendo Switch, waarbij je de Switch en Joy-Cons plaatst in kartonnen vormen. De Switch Lite is hier niet voor gebouwd en past daarom ook niet in een Labo-vorm.

De Nintendo Switch Lite kun je overigens niet op de televisie aansluiten, de console is puur voor handheld-gaming.

Koop nu al de games die jij op de Lite wilt spelen!

Heb je jouw Nintendo Switch Lite al pre-ordered en wil je direct aan de slag met de leukste Nintendo games? Top up je Nintendo wallet met Nintendo eShop Cards en ga lekker shoppen in de Nintendo eShop! Kies de Nintendo eShop Card die jij nodig hebt.

Bron: Nintendo

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
amazon-gift-card-100-euro-duitsland
Bezorgd per e-mail

Amazon Gift Card 100 euro Duitsland

€ 100,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.