be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Link's Awakening Logo

Vecht tegen Super Mario vijanden zoals Goombas en Piranha Plants, in de vorm van een enorm schattige chibi-Link! Je krijgt dus het beste van beide werelden én in chibi-vorm. De originele versie was 26 jaar geleden voor het eerst op de Game Boy uitgebracht (feel old yet?). Herbeleef dit fantastische avontuur, exclusief voor Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening komt uit op 20 september 2019 exclusief voor Nintendo Switch voor 59,99 euro.

Link's Awakening Karakters

Voor degenen die de game nog niet kennen: Link’s Awakening is een klassieke remake van het spel voor de Game Boy, die in 1998 nog een keer vernieuwd uitkwam voor de Game Boy Color. Het is dus niet de eerste remake die ze van het spel doen, maar het spel is zeker niet te missen als je een Nintendo Switch-console hebt.

Link's awakening Goomba

Geen Hyrule en geen Zelda

Het verhaal: Link is aangespoeld op een mysterieus eiland genaamd Koholint, vol met vreemde en kleurrijke bewoners. Om van het eiland te geraken, moet Link magische instrumenten verzamelen en de Wind Fish wekken. Je bevindt je dus niet in Hyrule zoals bij de meeste Zelda games. Prinses Zelda en de Triforce zijn dus ook nergens te bekennen in het spel.

De game bevat veel unieke elementen die ook in de originele Game Boy-versie aanwezig waren, zoals de dungeons in platform-stijl en personages die niet afkomstig zijn van The Legend of Zelda-serie. Het eiland zelf is trouw overgenomen, met een grafische update.

De vijanden die je moet trotseren, zijn onder andere ook de vijanden die je kent van Mario! Vecht tegen Goomba’s, Pirana Plants en Chain Chomps.

Veranderingen ten opzichte van de originele game

Heb je wel de originele game gespeeld en wil je weten wat de updates zijn? Lees dan verder.

Om het de speler wat gemakkelijker te maken rondom gevechten, neemt het schild van Link geen twee item-slots meer in beslag. Dit scheelt je heel wat tijd en moeite, gezien je niet meer zo vaak hoeft te wisselen van items. Pfew!

Tevens kun je op de map locaties markeren, om zo je points of interest aan te geven. Zo kun je bijvoorbeeld een marker zetten op de locatie waar je een Heart Piece voorbij zag komen die je nog niet te pakken kon krijgen. Het eindeloos zoeken en kladblokjes bij de hand houden is voorbij, je zult zo een stuk sneller de items terugvinden waar je later pas aan kunt komen.

Een nieuwe feature in Link’s Awakening is de Chamber Dungeons, een soort dungeon editor. Je kunt de Chamber Dungeons vinden in Tal Tal Heights, waar eerst de Camera Shop stond in de Game Boy Color. Met de Chamber Dungeons kun je je eigen dungeons maken. Speel pre-made dungeon-kamers vrij om deze te gebruiken voor het maken van je eigen dungeon (al gehoord van Super Mario Maker, iemand?).

Link Laarzen
Link steen
Link Schild  
Link zwaard  
Ben jij er klaar voor om mini-Link door alle dungeons te leiden en te ontsnappen van het eiland Koholint? Pre-order de game en krijg in de Nintendo eShop dubbele gouden punten ter waarde van €6,-! Deze worden uiterlijk 2 oktober 2019 aan je account toegevoegd en de game is direct op 20 september 2019 speelbaar. Top up je wallet met een 50 euro en 15 euro Nintendo eShop Card en speel Zelda: Link’s Awakening direct vanaf de release!
Bron: Nintendo

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.