be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

The Sims 4

  
  
In november 2017 debuteerde De Sims 4 op Xbox- en PlayStation-consoles. Laten we nu, na ruim 5 jaar, eens kijken hoe het die kleine digitale wezens vergaat. Allereerst een kleine introductie tot de franchise voor het geval er lezers zijn die niet bekend zijn met de wereld van de Sims.

Je favoriete levensechte simulatiepersonages gaan nog harder dan ooit in De Sims 4!

Net als bij vorige Sims games ben jij als gamer degene die creëert en bepaalt was jouw Sims moeten doen. Je kan zoals al eerder het geval jouw Sim helemaal naar jouw hand zetten; je kan ze een specifiek karakter geven en een (bijbehorend) uiterlijk. Je kan met de bouwmodus de meest exclusieve, virtuele huizen bouwen, waarbij je zover kan gaan als het creëren van jouw eigen designs en decor. Natuurlijk kan je Sims weer relaties met elkaar laten opbouwen, je kan ze laten werken aan hun carrière en je kan in The Sims 4 nieuwe woonbuurten ontdekken en daar evenementen bezoeken en ook nieuwe Sims leren kennen. Bedenk een wereld waar je trots op kan zijn en regeer over jouw Utopia.

  
  

Het is een gratis Sims wereld!

In het begin was De Sims 4 gewoon een winkelgame, die €60 kostte bij de lancering voor Windows in 2014 en €20 toen het naar consoles kwam in 2017. In oktober 2022 werd het spel free-to-play, dus nu kan iedereen het basisspel downloaden en spelen voor helemaal niets. Als dat geen goed nieuws is, weten we niet wat wel. Natuurlijk, als spelers online willen spelen, moeten ze misschien betalen voor een online abonnementsdienst, afhankelijk van het door hen gekozen spelplatform, maar dat is een heel andere zaak.

Stukjes toevoegen

Zoals gezegd is het spel nu gratis, maar de vele DLC's niet. In de loop der jaren is er veel extra content voor De Sims 4 gemaakt, die elk hun eigen prijs hebben. Door de juiste DLC te kopen kunnen spelers voorwerpen of functionaliteiten aan het hoofdspel toevoegen. Ze kunnen weer en seizoenen toevoegen aan een spel dat anders in een eeuwigdurende zomer zou blijven steken, ze kunnen kinderen (of huisdieren) maken en opvoeden, ze kunnen naar school gaan, afstuderen, een bedrijf beginnen of een groots avontuur beleven over de hele wereld. Je vindt de beste De Sims 4 DLC voor Xbox hier bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop.

Game features

  • Creëer unieke Sims characters: iedere Sim kan je een uniek karakter geven, maar ook een uniek uiterlijk en ware emoties. Je kan zelfs zover gaan dat je het haar, de loopstijl en kleding van je Sim kan bepalen. Geef je Sim een levensdoel door eigenschappen te bepalen. Ook heb je de controle over de geesten, lichamen en harten van je Sims.

  • Bouw het perfecte huis voor je Sims: bouw huizen voor je Sims met de nieuwe bouwmodus van The Sims 4 en zorg ervoor dat je huis van buiten en vanbinnen er uitziet zoals jij dat wil. Ontwerp een droomhuis voor je Sims en bepaal zelf welke objecten, meubels, landschappen er in dit huis komen en uiteraard kan je ook zelf de locatie van het huis bepalen. Zet de wereld naar jouw hand!

  • Verken de virtuele wereld om je heen: reis tussen verschillende werelden en ontdek levendige buurten en interessante events. Jouw Sims kunnen nieuwe werelden gaan verkennen en zo hun sociale leven uitbreiden. Je kan gaan chillen in het park, maar je kan ook nieuwe objecten vinden en verzamelen.

  • Zet jouw wereld naar je hand: maak deel uit van de grote levensmomenten van je Sims, zoals grote momenten in hun relaties of in hun carrières. Jouw keuzes hebben weerslag op de levens van je Sims, van geboorte tot volwassenheid. Je kan ook de vaardigheden van je Sims ontwikkelen en nieuwe hobby’s ontdekken.
Bron: PlayStation

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €30 (2x€15)

€ 30,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.